Huonosti käyttäytyvä nainen

Kun Maria Veitola kävi yökylässä Ristomatti Ratian luona lööpit kertoivat jo etukäteen, että paikalle porhaltava Anu Saagim haluaa, että Maria lähtee muualle nukkumaan yönsä.

Mehän olemme jo täällä pikkuisessa Suomessa tottuneet Anu Saagimin huuteluihin. Aina tulee Suomi-neidolle turpaan etelän eksoottiselta hedelmältä Anulta, joka puki itsensä vain rusettinauhaan, kun viimein aikoinaan suostui Ristomatille.

Voi minkä teit Maria, kun täkkiin kääriydyit ja muutenkin olit rumissa vaatteissa – Anun mielestä, joka sentään ymmärsi pörhistellä punaisessa pitkäkarvaisessa turkissaan pitkin Korkeavuorenkatua kainalossaan tyylikäs sisustuselementti – strasseilla päällystetty pantteri.

Mua on aina naurattanut Saagimin jutut. Olen ajatellut, että hänen päämääränsä on saada huomiota lehdistössä ja että hän provosoi huvikseen ihmisiä. Kaikista kansoista löytää samanlaisia pointteja jos haluaa niitä etsiä ja julki tuoda. Koko suun soittohan on ollut pelkää höpinää, eikä edes kerro mitään Virolaisista naisista, ainoastaan puhujasta itsestään. Nyt istuin TV:n eteen katsomaan mitä tapahtuu kiinnostuneena ja odotin samaa perusläppää, mitä hän aina on heittänyt. Ajattelin myös, että ohjelmaa haluttiin mainostaa ja siksi heitettiin kehiin sensaatiomaisia paljastuksia jo etukäteen.

Mutta kuinkas sitten kävikään? Anu Saagim käyttäytyi aidon epämiellyttävästi. Aluksi hetken nauratti, mutta pian tuijotin ohjelmaa silmät suurina. Ei voi olla totta!

Sen sijaan Maria Veitola jaksoi olla provosoitumatta ja ihmetteli vilpittömästi Sagimin käytöstä ja myös paljasti että oli hämillään, ei oikein tiennyt kuinka olla tilanteessa.

Lopputuloksena oli, että Saagim munasi itsensä täydellisesti, ilman että Marian täytyi tehdä yhtään mitään muuta kuin käyttäytyä kohteliaasti. Se oli nautinnollista. Herkkua suorastaan. Juuri tuota äitini koetti aina opettaa minulle. Älä mene samalle tasolle törpön kanssa. Se muuten ei ole aina helppoa. Monesti yritys kaatuu hampaiden kiristelyyn ja vähintään pikkuisiin piikkeihin.

Saagimin käytöstä on puitu somessa paljon ohjelman jälkeen. Suurin osa on tuntuu olevan pöyristyneitä.

Saagimia myös puolustetaan, sanotaan että hän oli sarkastinen ja yritti olla hauska.

Koko yllä oleva kirjoitus on pohjustus seuraavalle: Inhoan negatiivista huumoria. En pidä sitä hauskana. En osaa suhtautua siihen. Pahoitan mieleni. Menen vittuilusta ihan pihalle, enkä oikeastaan arvosta niitä, jotka osaavat maksaa siinä lajissa potut pottuina. Koko genre on minusta ällöttävä. Ymmärrän piruilun, harrastan sitä itsekin ja joskus olen joutunut miettimään meninkö liian pitkälle ja pyytämään anteeksi. Aina ei osu ihan maaliin, joskus sitä kompuroi. Mutta huono käytös on vain huonoa käytöstä. Sitä ei voi selittää pois esimerkiksi ammatilla. Hän on taitelija. Eikä sillä että hän haluaa huomiota. Eikä silläkään, että oli ankea lapsuus tai ei ollut vanhemmat kotona opettamassa. Ei millään, se on vain huonoa käytöstä.

 

Leppoisaa viikonloppua

Hanna

Kommentit
 1. 1

  Kerttu sanoo

  Olen aivan samoilla linjoilla kuin mitä kirjoitat. Piikikkäät heitot ovat erittäin huonoa huumoria. ”Ei niin pientä pilaa, ettei totta toinen puoli.” Kyllä tyhmyys paljastuu usein juuri noin kuin ohjelmassa, että asettaa itse itsensä toisten yläpuolelle. Kauneuttakin on monenlaista, ei kaikkien naisien tarvitse olla samasta muotista valettuja.

 2. 2

  johanna sanoo

  Minun mielestäni Anu Saagim on epävarma itsestään ja viehätysvoimastaan. Ehkä hänet on petetty sekä ystävän että rakastajan taholta joskus pahasti, karvaasti sanoisinko.
  Maria Veitola käyttäytyi ihastuttavan tyynesti tilanteissa ja piti pokkansa. Tuollaisiin kiukuttelijoihin kuin Anu Saagim pitääkin suhtautua kuin lapseen. Lempeän tyynesti ohittamalla.
  Hyvä itsetunto tekee naisesta kauniin eikä hyvällä itsetunnolla varustetun naisen tarvitse arvostella toisten valintoja. Oli kyse sitten ulkonäöstä tai elämäntavasta.

 3. 3

  sanoo

  Ilkeillä ei saa kyllä koskaan. Sanon aina, että itsestään voi laskea leikkiä ja olla itseironinen, mutta toisesta ei koskaan. Huumori on myös taiteenlaji ja koskaan ei saa sitä tehdä toisen kustannuksella. Hienosti Veitola klaarasi homman. Itse olisin varmaan vetänyt herneet nenään enkä olisi jäänyt palvelemaan ”kuningatarta”.

  • 3.1

   hannasumari sanoo

   Palveluosuus olikin viimeinen niitti, jolloin ”kuningar” oli jo niin syvällä omassa suossaan, ettei paluuta todellakaan ollut!
   Hanna

  • 4.1

   hannasumari sanoo

   No niin kirjoitetaan – onkos se siellä isolla? Voi mahotonta, mulle tulee noita kirjoitusvirheitä yhtenään. Pahoittelut!
   Hanna

 4. 6

  suomitar sanoo

  Minäpäs luulen, että kyse on heikosta kansallisesta itsetunnosta. Anu on luultavasti saanut kuulla kaikki ennakkoluulot virolaisista naisista ja siksi haluaa nostaa itseään mollaamalla suomalaisia naisia. Huonosta käytöstä todellakin, ja paljastaa ihmisestä itsestään todella rumia asioita.

  • 6.1

   Päivi sanoo

   Ehkä tätä, koska virolaisvitsejä riittää… Silti väittäisin huonon käytöksen olevan kyseisen yksilön oma näkökulma ja keino – tai ehkä hänellä on muita virolaisia heikompi kansallinen itsetunto. Itse tunnen jonkin verran virolaisia, eikä heillä ole tarve mollata muita tai käyttäytyä huonosti. Ihan ovat tavallisia ihmisiä, ja naispuoliset tuttavani ihan tavallisen näköisiä, kuka meikkaa, kuka ei, jotkut jopa lenkillä käyttävät tuulipukua, heh. Eivätkä kyllä herää ennen miestään aamulla ehtiäkseen laittaa itsensä nätiksi ennen miehen heräämistä…

   Tuota jaksoa katsellessani mietin, ettei ulkoisesta kauneudesta ole paljon iloa, jos ihminen on sisältä ruma.

 5. 7

  sanoo

  Kirjoitin tänään omassa blogissa samaa asiaa, vaikka en tosin Anusta. Aikuinen nainen ei vaan jaksa kuunnella negatiiista, lannistavaa ja alentuvaa löpinää. Ei ole halveerampaa kuin huumorin viittaan kätketty pilkka tai korkkiruuvin kiero vinoilu.

  Lämpimin terkkusin Tädit tubettaa Tiia

 6. 8

  Riitta Parpala sanoo

  Saagim oli ilkeä, mutta myös Veitola käyttäytyi tökerösti. Emännän alkupalatarjoomuksille ei sanota niin, miten Maria sanoi. Kohtelias sanoo vain ei kiitos, en syö kalaa, tässä muodossa.

  • 8.1

   Elina sanoo

   Jos emäntä käskee vieraan mennä tekemään itselleen ja hänelle alkupaloja, ni mä olisin just vastannu niin miten Maria. Toinen istuu perse homeessa sohvalla ja käskee toisen mennä tekemään. Hyvä emäntä siinä!

   • 8.1.1

    Päivi sanoo

    No itse asiassa Maria Veitola kommentoi näitä tuliaisia ennen tätä alkupalajuttua. Heti Anu Saagimin esiteltyä tuliaiset Maria Veitola kommentoi, ettei koskaan syö tuollaista leipää ja näiden tuliaisten olevan mielestään pahaa. Tarkkaa sanamuotoa en muista, mutta kyllä mulla särähti korvaan kun Veitola tuliaisia haukkui. Oli häneltäkin huonoa käytöstä, ja tämä siis heti ohjelman alussa ennen muuta sanailua. En itse tykkäisi jos meille tulisi tyyppi joka heti laukoisi negatiivisia tarjoamistani ruuista. Mulle on opetettu, että kun kylään mennään, siellä sanotaan kiitos eikä kommentoida vaikkei itse tykkäisi jostain, isäntäväkeä ei loukata. En tykkää anjoviksesta, mutta jos mulle joku niitä tarjoaa, en tokaise, että yäk en syö.

    Tällä en puolustele Saagimin käytöstä, halusin vain mainita, ettei tuossa kohtaa Veitolan oma käytös ollut kovin ystävällistä. Tuo alkupalojen teosta tullut juttu oli vasta sitten myöhemmin.

  • 8.2

   Tuula sanoo

   Eihän Anu itsekään halunnut syödä ”herkullisia virolaisia” ruokijaan !! Jos ne eivät maistu itselle (anjovikset), niin miksi pitää sättiä muita 🙂

   Anu oli aivan ääliö – naurettava kuohuviinin juominen joka väliin oli typeryyden huippu, pissistyyliä, jäänne 80-luvulta 🙂
   Nykygenre on juoda vihersmootheja yms vastaavia. Anu on ihan out 😀

   • 8.2.1

    Merikilppari sanoo

    Mä tulkitsin asian niin, että Veitolan kerrottua mielipiteensä Saagimin tuliaisista ei Saagim enää sitten itsekään halunnut syödä niitä, loukkaantui varmasti vaikkei sitä ulospäin ihan näyttänytkään.. Mä ainakin loukkaantuisin jos kylään tullut henkilö ilmoittaisi heti että hyi hitto noista en pidä- ja se joku olisi vielä mun omaa herkkua! Ihan pöljät kommentit Veitolalta tässä kohtaa vaikka muuten se pöljä oli ainoastaan Saagim.

 7. 9

  Nainen länsi-suomesta. sanoo

  Arvostan Ristomatti Ratian elämäntyöta. Kuinka hän alentuu moisen moukan komentoon. Saagim ojentelee pitkiä koipiaan ja selittää kuinka suomalaisilla naisilla on lyhyet jalat ja vertaa niitä Ristomattiin. Länsi-Suomessa kasvaa pitkäsäärisiä naisia joilla on vielä kauniit kasvot ja yliopistokoulutus.

  • 9.1

   Mirja sanoo

   Ei se Anu ole edes mikään kaunotar! Eikä sillä ole erikoisen pitkät koivetkaan. Ja suomi on pullollaan kauniita naisia, ja lisäksi vielä sivistystasokin on korkeaa luokkaa versus Anu Saagim.

  • 9.3

   Säde sanoo

   Tässäpä oli tyhjäpäinen kommentti. Länsisuomalaisiakin löytyy lyhytjalkaisina ja kuka määrittää mitkä ovat kauniit kasvot. Sydämen sivistystä ei korvaa korkeakoulututkinto yksinään. Ilmeisesti kommentoija on yläpuolella suhteessa muihin suomalaisiin kun pitää laukoa tällaisia yleistyksiä. Etsitään mieluummin hyviä asioita toisten ulkomuodosta. Moukkamaisuuteen ei kannata lähteä tyyliin Anu Saagim. Älykkyys ei ole yhteydessä ulkonäköön eikä sydämen sivistystä korvaa kaunis ulkokuori.

  • 9.4

   Arjis sanoo

   Niin ja minusta tämä Anu ei ole edes kaunis. Ihan tavallinen tallaaja. Jos meikit vähän parantaa niin hyvä hänelle. Minun lapsen lapseni ovat paljon kauniimpia, mutta eivät elämöi siitä eikä loukkaa ketään ei des vanhaa mummiaan 😀

 8. 10

  Nina sanoo

  Toistan aiemmin todettua ; sivistymätön huonokäytöksinen moukka, joka kuvittelee olevansa yksi maailman kauneimmista, eikä tajua että ruma käytös pilaa kauneuden.

 9. 12

  Jammi sanoo

  Vituttaa tämmöset virolaiset….. Hei halooo. Tää on televisio-ohjelma, ne leikkaa sen juurikin niin kun kansa haluaa… Pikkut prewiewiet ja kansa sekoo.. C’moon it’s only tv… Do not buy this crap. This is shit 🙂

  • 12.1

   Sirppu sanoo

   Maria Veitola twiittasi heti ohjelman esittämisen jälkeen, että leikkaajat tekivät Anulle palveluksen leikkaamalla ohjelman juuri näin, joten en usko, että mielipiteet Anun käytöksestä ainakaan positiiviseen suuntaan muuttuisivat.

 10. 13

  Mies sanoo

  Ihmettelen miten Ratia kestää tollasta naista meiltä olis lähtenyt jo aikoja sitten huh huhu….

 11. 14

  jurgen sanoo

  Hanna kulta. Anu sikseen… Mutta onko tässä taas yhden turhan julkkiksen itsennnosto jonkun vtun urpon kustannuksella, onko?

 12. 16

  Marjo sanoo

  Mua suorastaan hykerrytti Maria Veitolan cooli asenne. Marian pisteet nousi ihan huippuun, kun katselin ohjelmaa. Muutenkin olen tykännyt ohjelmasta!

 13. 18

  Nainen sanoo

  Täällä taas naiset haukkuvat kauniimpaa ja menestynyttä naista. Ei ihme, että naisasia on tässä kuosissa, kun te teette sen ihan itse.

  • 18.1

   Liisa sanoo

   Millä mitataan kauneus?
   Minun silmissäni ulkoinen kauneus menettää merkityksensä viimeistän silloin kun suusta tulee typeryyksiä.

   • 18.1.1

    Säde sanoo

    Juurikin näin. Törkyä suustaan suoltava nainen on naisellisuudesta ja viehättävästä kaukana. Harva on se mies, joka uskaltaa tuon tyyliin naikkosta lähestyä. Epävarmat ihmiset käyttäytyvät arvaamattomasti ja tahdittomuus tahraa vain suorasuuta itseään. Saagim yrittää piiloutua epävarmana kiukutteleva tyttönä maalatun kuorensa alle ja luulee näyttävänsä aikuiselta ja coolilta. Ratian rahoilla tekisi kuka tahansa älykäs ihminen bisnestä.

  • 18.2

   Tuula sanoo

   Kaunis? Menestynyt?

   Et oo tosissasi. Kukaan älykäs suomalainen nainen ei missään nimessä haluaisi olla kuin Anu.

   Kauneus katoaa, jos käytös on kuin Anulla. Kaikki muistavat vain kuinka ääliö ja ilkeä hän on. Sen jälkeen ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä. Enkä käyttäisi edes Anusta sanaa kaunis, ihan normaali, ei-ruma.

 14. 19

  Caritas. sanoo

  Televisio-ohjelmat roolitetaan ja käsikirjoitetaan. ”Tosi-TV” on markkinointinimi. Irakissa oli muuten joukkotuhoaseita. Bitches pliis.

 15. 20

  Liisa sanoo

  ”Kun huomaat väitteleväsi idiootin kanssa, pidä huoli ettei hän tee samoin”
  Yksi parhaita elämänviisauksia, josta koetan aina muistaa pitää kiinni. Ei ole aina aivan helppoa.
  Liisa

  • 20.1

   Helena Viitanen sanoo

   Aivan kaiken kattava sitaatti ja muistutus! Raapustan sen heti kalenteriin muistutukseksi =)

 16. 21

  A-J sanoo

  Mark Twain on osuvasti sanonut: ”Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and then beat you with experience.”

 17. 22

  Matti sanoo

  Anu Saagim on vain täysi juntti, jonka korvien välissä on happiatomeja, eikä kykene siksi omaa typeryyttään tajuamaan. Ja kun tykkää kerran arvostella ihmisten ulkonäköä, niin annan Anulle arvosanan 1/5. Helsingin kaduilla luulisin ulkonäön perusteella jonkun maatalon emännäksi.

  • 22.1

   OHhoh! sanoo

   Äläpäs halveeraa maatalon naisia!! Heissä on kaunottaria ja hyvin pukeutuvia juuri samassa suhteessa kuin muissakin naisissa/ammateissa. Mistä teitä moukkia sikiää?

 18. 23

  sanoo

  Pakko ottaa kantaa ja kirjoittaa.
  Virosta kotoisin olevana naisena hävettää oikein paljon. Ja ei ole ensimmäinen kerta!
  Saagim likaa virolaisen naisen maineen! Ei virolaiset naiset oikeasti sellaiset ole!
  Ei Virossakaan kukaan oikea nainen Anua arvostaa, eikä mieskään.
  Hän on huomionkipeä ja tekee sen eteen , mitä vaan, että pysyisi valokiilassa. Hyi olkoon, Anu!

  Maria on persoona ja hänestä minä tykkään sellaisena.

 19. 24

  Tintti sanoo

  Anu käyttäytyi täysin moukkamaisesti, mutta ei Mariakaan puhdas pulmunen ole, mitä tulee toisten ulkonäön mollaamiseen. Vuosia sitten ohjelmassaan vertasi Johanna Tukiaista Stiina Saariston prinsessahahmoihin.
  http://naurunappula.com/578935

 20. 25

  Eva sanoo

  Saagimin käytös saa monet suomalaiset halveksimaan virolaisia, mikä on tietenkin surullista yleistämistä. Hänen puolisoaan käy sääliksi, ja jotenkin tulee mieleen, että avioero olisi ehkä sittenkin hyvä ratkaisu. Jäi surullinen olo heistä. Ja Maria Veitolalle peukut: keneltäkään ei tarvitse sietää noin kummallista, narsistista käytöstä kuin ohjelmaa tehdessä jouduit sietämään. Kiitos Hanna Sumarille hyvästä kirjoituksesta.

 21. 26

  Mies sanoo

  Kaunis, mutta vastenmielinen. Jos olisin hänen peili, todennäköisesti tuntisin sääliä.

 22. 27

  Jutta sanoo

  On helppoa olla epäkohtelias. On helppo olla töykeä. Anu menee sieltä missä aita matalin ja kuorruttaa kaiken naurulla.

  Ja kehtasi vielä emäntänä torua vierastaan, että vieras käyttäytyy huonosti, pukeutuu rumasti ja näyttää pahalta.

 23. 28

  Raija sanoo

  Moukka,ilkeä,itsekäs,onneksi jättää Risto-Matin rauhaan lähtiessään Viroon. Kait Ratia on ymmärtänyt tehdä oikeanlaiset paperit hyvissä ajoin. Ja mitä Anu tossa ohjelmassa oikein teki, Marjahan meni Risto-Matin luokse????

 24. 29

  eveliina sanoo

  Minua Saagimin käytös kuvotti, vaikka tiesinkin hänen tapansa toimia. Ja myös minua hykerrytti se, kuinka paljon hallaa Saagim tuolla käytöksellään itselleen aiheutti. Mielestäni Saagim on hyvin huonon itsetunnon omaava juntti, joka koettaa idioottimaisella käytöksellään nostaa itseään muita korkeammalle. Harmi vaan, että tuolla käytöksellä suunta on juuri päinvastainen. Saagimin ulkonäöstä en kommentoi mitään, koska kauneus on katsojan silmässä ja kyllä – myös kuulijan korvassa, mitä Saagim ei tunnu tajuavan. Se mikä minua eniten pöyristytti ohjelmassa, oli kuitenkin Risto-Matti Ratian käytös. Miten mies voi olla niin lammas, että hyväksyy tuollaisen käytöksen?

  • 29.1

   sanoo

   Saagim ei aiheuttanut hallaa ei ainoastaan itselle, vaan myös kaikille virolaisille naisille, jotka ovat ihan erilaisia. Virolaisille opetetaan hyviä käytöstapoja jo pienestä asti, niin kotona, päivähoidossa kuin myös koulussa.

 25. 30

  Satu sanoo

  Sinä olet ihana <3 Ja Maria Veitola on ihana <3 Onneksi nuorille ja vanhemmillekin naisille on esikuvina enemmän teidänlaisianne naisia, ja vähemmän näitä törppöjä 😉

 26. 31

  annekoo sanoo

  Olin hämmentynyt Anu Saagimin käytöksestä sekä juontajaa, että puolisoaan kohtaan. Ihmettelen miten kukaan mies viitsii katsoa tuollaista käytöstä vaimoltaan, taitaa olla kulissiavioliitto, mutta silti kammottavaa katseltavaa. Jotenkin tästä Saagimista on aina jotenkin huokunut ylimielisyys suomalaisia kohtaan. Epämiellyttävä fiilis jäi koko ohjelmasta ja sääli Ratiaa kohtaan.

 27. 32

  sanoo

  Itse katselin tätä ohjelmaa myös ja minulle jäi paha mieli toki Saagimin tökeryydestä, mutta enemmänkin siitä, että hänen ilkeytensä läpi paistoi hänen oma onnettomuutensa. Hyvin voiva ja elämäänsä tyytyväinen ihminen ei ilkeile toiselle. Takana on aina jotain ikävää omassa elämässä. Ei ole sinut itsensä kanssa ja se näkyi. 🙁

  P.S. Niin ja Gaultierin verkkarit on silti aina verkkarit. 😉

 28. 33

  sepetti sanoo

  Nyt vaan on niin että kaikki meni käsikirjoituksen mukaan.Uskokaa pöllö muuta jos haluatte. Tuotantoyhtiö nauraa taas matkalla pankkiin..

  • 33.1

   Tuottaja sanoo

   Nythän mä vasta rahaa kääräisin. Kiitos Anu, käyttäydyit kuten Marian kanssa kolmisin etukäteen sovimme.

 29. 34

  Timo sanoo

  Anulla on valtakunnannoidan paikka haussa! Pääsiäiseen on vielä aikaa mutta kyllä se paikka nykyisillä esityksillä irtoaa.

 30. 35

  Sara sanoo

  Mikä ero on piruilulla ja vittuilulla? Itse näen lähinnä sanan voimakkuuden, piruilu kuulostaa kiltimmältä. Molempia voi tai voi olla tekemättä pilke silmäkulmassa, eikö?

  • 35.1

   hannasumari sanoo

   Aiheellinen kysmys Sara.
   Kun piruilen heitän läppää pilke silmäkulmassa ja hyväntahtoisesti. Silti se voi tuntua ikävältä. Se on kurjaa. Vittuilu taas on ilkeää. Ihan ilman pilkettä. Minun mielestäni.
   Hanna

 31. 36

  Jani Meronen sanoo

  Hyvin kirjoitettu
  Itse en kyseistä ohjelmaa edes katsonut. Olen lukenut kyllä lööppejä kyseisen ohjelman tapahtumista. Itse en Anua edes noteeraa, joskus jotain dokkaria hänestä katsonut, kun lusikallinen on annettu, niin lapiolla käytöstapoja on turha odottaa. Mielipiteet on mielipiteitä, kuten omanikin julkisuuden kipeä tyylillä millä tahansa. Tosin hänen media-arvonsa täältä ja tuolla etelämmässä taitaa olla varsin suuri.

 32. 37

  Tuula sanoo

  Huonoa käytöstä toki, mutta taisi Veitola hykerrelläkin: ohjelmansa sai lisää särmää ja huomiota. Mikään ei ole pahempaa kuin keskinkertaisuus, ei ainakaan Veitola-showssa. Anun käytös oli selvä provo, vieläpä huonosti näytelty sellainen! Takavuosina kun oli tässä julkkis bb:ssa, sen kerran kun sitä katsoin, niin eniten yllätti, että Anu käyttäytyi hillitysti ja kohteliaasti..tylsästikin. Veitola kuittasi itselleen taas haluamansa pisteet, mutta niin teki Anukin! Kumpikin sai mitä ”halusi”, ei pidä uskoa kaikkea mitä näkee..Puhdasta showta alusta loppuun!!

 33. 38

  minna sanoo

  Anun ilkeilyn takaa paljastuu epävarma, loukattu, Hylätty, ilman rakkautta jäänyt ja sitä tavaroin ja luksus tuottein paikkaava henkilö. Hämillään muut ympärillä olijat kuinka suhtautua moiseen käytökseen. Ristomatti jotenkin suretti, hänkin yksinäinen vanha mies hakee turvaa hyväksikäyttäjä vaimostaan. Millaista heidänkään elämänsä on. Maria lähti voittajana. Itse en olisi moiseen pystynyt. Mutta kun hän pysyi rauhallisena Anun käytöksen ruumuus vain korostui, mutta Ristomatti isäntänä oli voinut tietysti hiukan olla vieraansa puolella vaikkakin niin suloisesti sanoi pitävänsä lyhyttukkaisista naisista jne. Niinkuin on tässä todettu huonokäytös on huonoa käytöstä eikä nauraminen tee siitä leikkiä.

 34. 39

  Saija sanoo

  Allekirjoitan täysin joka sanan mitä kirjoitit ! En ennen tuota ohjelmaa ole oikein muodostanut mitää kantaa Mariasta , mutta tuossa ohjelmassa hän sai kaikki pisteeni . Ja Ratia täydellinen nössykkä, kaikkea miehet kestävätkin. . Eläköön fiksut Suomalaiset täkkiin kääriytyvät naiset !

 35. 40

  Helen sanoo

  Hei,
  loistava kirjoitus, ja tuo oli hieno opetus, ”älä mene törpön tasolle”, täytyy opettaa omillekin lapsille =)

  Maria Veitola oli viisas, häntä harmitti kovasti, mutta ei provosoitunut. Taktinen veto ja Saagim ei tätä tajunnut ja jatkoi törppöilyään. Ai mitä kamaa Maria sai siis nauhalle!

  Risto-Matti tietää taas kohtalonsa. Ja tyytyy siihen. Parempi kamala vaimo, kuin ei vaimoa lainkaan. Julkisuuteen kaikki selitellään jotenkin ”taide” ”huumori” ”elämänvalinnat” paketilla – ja aina menee läpi.

 36. 41

  timo sanoo

  Alkaa ihmetelko noita, mita todennakoisemmin AleksisKivenkadulta lahtoisin olevia moukkia, ei kannata ottaa liian vakavasti.

 37. 42

  marja sanoo

  Virolainen käyttäytyi huonosti, mutta täytyy muistaa, ettei Veitolankaan käyttäytyminen aikaisemmissa ohjelmissa, Maria Veitola Show, Tähdet Tähdet, ole aina ollut moitteetonta. Kyllä monta asiatonta terävää piikkiä ja jopa asiatonta lausetta on lipsahtanut suoraan toisen naamalle. Tässä uudessa ohjelmassa olemme nähneet, minun mielestä, ihan uuden, hillitymmän ja asiallisen Veitolan. Usein käy niin, että juuri nämä piikikkäät ihmiset loukkaantuvat eniten heihin itseensä kohdistuvasta kritiikistä.
  Ehkä Saagim testasi, kuinka paljon Veitola kestää.

 38. 44

  Margarita sanoo

  Olen itse Virosta, asun Suomessa. Sagimi käytös hävettää, Virossa ei kuka enää ota hänet tosissa. Sagim vaan käyttää varakkaat miehet hyväksi, Sieltä se ”luksus” ja ”ulkokuori” tulevat.
  Kyllä hyvät tavat hähella puutu täysin. Muistuta kuriton teinia.
  Kasva siis aikuisisksi,Anu!

 39. 45

  Satu sanoo

  Hyvin kirjoitettu. Olin kyllä aivan tyrmistynyt Saagimin todella huonosta käytöksestä. Tuo ei osoita mitään muuta kuin sivistymättömyyttä. Sitä ei voi millään tavalla mielestäni puolustella. Täytyy kyllä ihmetellä miten Maria pystyi niin kohteliaasti käyttäytymään tuollaista moukkaa kohtaan. Anulla olisi kyllä mielestäni anteeksipyynnön paikka.

 40. 46

  Ritva räsänen sanoo

  Sagimin käytös oli niin ala-arvoista että että sen arvostelemiseen ei edes viitsi käyttää kirjaimia. Onneton ihminen, lähes säälittävä. Ratiasta jäi kyllä paha mieli. Ilmeisesti vanhuus on tullut ja epävarmuus selviytymisesta koska hyväksyy jopa tällaisen ”kumppanuuden” HUH!

 41. 47

  vlho poropudas sanoo

  on tainnut ainakin joskus olla ratian poijalla komento?mutta onkohan ”kauniin”kommentti kaunis??

 42. 48

  Merjal sanoo

  ”Kun väittelet idiootin kanssa
  pidä huoli siitä,
  ettei hän tee samoin ”

  Ten points go to Veitola!
  Ammattilainen

 43. 49

  Jasmin sanoo

  Hahhah. Ottamatta kantaa Saagimin käytökseen, ei se Veitola itsekään mikään pulmunen ole. Taannoisessa keskusteluohjelmassaan suorastaan nauroi eräällekin vieraalleen päin naamaa ja piti hauskaa hänen, kaunistelematta sairaan, ihmisen kustannuksella. Oikeen huonon käytöksen ammattilainen. On huvittavaa lukea tällaisia mielipidekirjoituksia. Ei voi suhtautua objektiivisesti ihmisiin, vaan täytyy valita puolensa, ja se jos joku sumentaa silmät.

 44. 50

  Raya sanoo

  ”Kaikki julkisuus on tervetullutta”, niin tämä luonteeltaan narsistisena esiintyvä Anu ajattelenee :). Ja kyllähän Veitolakin pani viimeisen päälle halvalla haastateltaviaan aiemmassa ohjelmassaan, joten ei tämä mitään uutta hänelle ole.

 45. 51

  Tuula sanoo

  Jotenki tulen surulliseksi. Kaunis ihminen muuttuu silmissäni todella rumaksi kun aukasee suunsa ja päästelee sieltä toisia tahallaan loukkaavia asioita, hyi. Kohtele ja käyttäydy muille ihmisille niin kuin haluaisit itsellesi käyttäytyvän. Hyvä on kirjoituksesi hanna

 46. 52

  Alli sanoo

  No mutta. Onkos tämä nyt sitten sitä hyvää käytöstä että porukalla mollataan yhtä ihmistä.
  Näin helppoa se näköjään on, joku sanoo joitain ja juoro porhaltaa peesaten perässä…
  Ikävä tapa minusta!

  Itse en kyseistä ohjelmaa katsonut, joten sen suhteen mulla ei ole kommentoitavaa.

 47. 53

  alli sanoo

  Lainatakseni Hannan sanoja, voin vain todeta seuraavan olevan totta – tässäkin kirjoituksessa.

  ”Mutta huono käytös on vain huonoa käytöstä. Sitä ei voi selittää pois esimerkiksi ammatilla.”

 48. 54

  Vissy sanoo

  Huono käytös on helppoa. Vittuilu on helppoa. Pistää kysymään, että etkö parempaan pysty?

  Sivistynyt ihminen osaa kätkeä inhonsa.

  Sivistymätön päräyttelee mitä liskoaivoista kulloinkin sattuu ulos purskahtelemaan. Huono käytös on maltin menettämistä, ja malttinsa menettänyt on hävinnyt pelin, paljastanut korttinsa. On ihmisiä, jotka pitävät oikeutenaan sanoa, mitä ajattelevat. Juu, tokihan siihen sanavapaudessa oikeus on. Mutta tyhmää se on useimmiten silti.

 49. 55

  Heidi sanoo

  Maria on sporttinen, viehättävä ja rauhallisen elegantti nainen. Hieno käytökseltään ja upea olemukseltaan. Rento ja huumorintajuinen, sivistynytkin. Nyt putoan samantien Saagimin tasolle: eikö Saagim todellakaan tajua, että jos on ohut hiiren värinen liuhutukka ja kirkaan punaista huulipunaa, niin siinä ei ole mitään viehättävää, seksikästä eikä tyylikästä? Saati se turkki? Ja verkkaritkin on vain verkkarit, olkoonkin mikä logo persauksissa hyvänsä.
  Luulen, että Ristomatti joutuu kärsimään tätäharmaahiirulaista sen vuoksi, että hänellä meni pää sekaisin ennen avioliittoa nuoresta, omasta mielestään kauniista vaimosta ja unohti tehdä avoehdon…

  • 55.2

   katrin sanoo

   Ja mitä sinä tiedät toisten elämästä ja avioehdoista? Viisauden palsta,luen ja nauran..jos joku Veitola tulisi mun kotiin haukkumaan mun leipää niin ei varmasti jää yökylään. Anu voi olla ruma ja vailla käytöstapoja mutta ei tyhmä. Tuntuu että täällä sivulla tyhmiä riittä.

 50. 56

  sanoo

  Olen pöyristynyt! Itse en ole törmännyt jakson jälkipuintiin, ennen kuin tämä postaus osui FB:n uutisvirtaani ja ihmettelinkin hieman eikö tuo ohjelma herättänyt sen enempää hämmennystä? Minulla jäi suu auki katsoessani jaksoa ja en voi uskoa, että kukaan oikeasti käyttäytyy noin, vaan sen on pakko olla käsikijoitettua. Mikäli ei, niin en voi kuin sääliä Anua ja tuntea myötähäpeää hänen läheisten vuoksi. Aikaisemmin kun Maria Veitolalla oli oma show, minun oli pakko kääntää kanavaa, en vaan voinut katsoa sitä, mutta nämä uudet yökyläilyt ovat olleet mielestäni hyviä jaksoja. Marian yökyläilyjen ja pohdintojen myötä nuo isännät ja emännät ovat olleet paljon mielenkiintoisempia kuin lehtien julkaisemat otsikot ja jutut. Se on totta että sana on vapaa Suomessa, mutta jokaisen meidän tulisi miettiä mitä sanomme ääneen ja miten kommentoimme julkisesti, me aikuisethan olemme esimerkkeinä nuorille.

 51. 57

  Anri Suuronen sanoo

  ”Ei voi kauhalla ottaa, jos on lusikalla annettu”. Eiköhän tämä vanha mummoni viisaus passaa tuon viron kukkasen kohdalla 😉

 52. 58

  Helena p. sanoo

  Moni täällä haukkuu Saagimia julkisesti.
  Näettekö te ollenkaan omaa käytöstänne – käyttäydytte samoin kuin Saagim!

  Niinhän se sitten loppupelissä on, että kaikki tekomme / sanamme tulevat meille vielä jossain vaiheessa takaisin.

 53. 59

  Mummi sanoo

  Vanha sanonta ”Joukossa tyhmyys tiivistyy”. Uutena päivityksenä ”Anussa tyhmyys tiivistyy”
  Tyhmä nainen, ei mitään käytöstapoja ole hänellä.

 54. 60

  California sanoo

  Kaikki saaliivat Ristomattia. Miksi? Itse han on valinnut Anun muiden naisten joukosta. Eiko tama kerro hanestakin jotakin? Vakka kantensa valitsee.

 55. 61

  Ninni sanoo

  Sumari, kukkahattu näätä itse pahimmasta päästä? Pitäähän jonkun ruokkia näitä nettiääliöitä,jotka arvostelevat toisia huonosta käytöksestä ja syyllistyvät samaan hengenvetoon siihen itse? Eipä Sumarikaan ottanut enää mitään kantaa siihen, voiko toisen ruoka tuliaiset mollata heti alkuun?

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *