Tanssii allien kanssa

Sunnuntain tanssit ovat takana ja cha cha cha on edessä. Sunnuntai-illasta lähtien meidän tanssista on tulvinut kaunista ja koskettavaa palautetta kaikkia reittejä pitkin niin paljon, etten voi edes uskoa sitä todeksi. Kiitos, kiitos kiitos!

Osa palautteesta on koskenut tanssipukuani. Sitä on sekä kiitetty, että moitittu. Itselläni ei ole mitään käsitystä siitä, millainen puku on tanssille eduksi, enkä ota kantaa asiaan koska se on aivan turhaa. Sunnuntai meni jo.  Mutta naisten ulkonäkösekoiluun sen sijaan otan kantaa.

Pukupalautteessa on myös joko suoraan tai vihjailevasti huomauteltu ’alleista’ eli olkavarren veltosta ojentajasta, joka liehuu tanssiin tiimellyksessä käsien ollessa ojennettuina sivuille.

Kuva: Kaisa Virtanen/ Naiselo45+

Kuva: Kaisa Virtanen/ Naiselo45+

Ensinnäkin vihaan koko alli-keskustelua ja myös sanaa allit. Se nyt vaan on niin, että kun iho iän myötä menettää kimmoisuuttaan, niin ojentajan täytyisi olla varsin epänaisellisissa mitoissa, ollakseen pinkeä, kun kädet ovat ojennettuina sivuille. Voin sanoa, etten välitä siitä paskaakaan! Heilukoot! Että pukeutuisin loppuelämäni pitkähihaisiin vaatteisiin, vaan siksi etten ole enää nuori. No way! Jos jännitän käsivarteni, ei siellä mikään heilu. Se olisikin aika hienon näköistä tanssiessa! Jäykästi rentoako? Olen kärsinyt jos jonkin sortin ulkonäkötuskista koko elämäni ajan, mutta että vielä alkaisin itkeä jotain hilluvia ojentajia, niin no thank you. Sille tielle jos lähtee, ei mene aikaakaan, kun jo joutuu verhoamaan itsensä telttaan ja käyttämään naamiota. Joku kohta on yhtenään paljastamassa, että parasta ennen -päivä meni jo!

Kuva: Kaisa Virtanen/Naiselo45+

Kuva: Kaisa Virtanen/Naiselo45+

Myös kainaloni ja puvun olkaimien väliin jäi kuulemma kauhea pehmeä löllerö. Se on muuten aivan totta, paitsi että se on ihana pehmeä löllerö, joka tulee ihmiselle, mutta ei mallinukelle. Olen ihminen. Mussa on kaikenlaisia kohtia. Ihmisissä on.

En pahoittanut siis mieltäni näistä kommenteista ollenkaan, mutta hei, kannattaa nauttia elämästä ja välittää oikeista jutuista. Asioista joilla on merkitystä.

Arvatkaa muuten onko mun cha cha cha –puvussa hihat?!

Suukkoja babet!

 

 

Kommentit
 1. 1

  Eija Rantanen sanoo

  Juurikin näin. Tapasin viime kesänä 70 v ystävättäreni joka oli kääriytynyt helteellä huiviin ja pitkiin hihoihin. Ihmettelin että oletko tulossa kipeäksi vai mikä on kun helteellä on noin paljon päällä? Hän vastasi että ” oota vaan kun olet mun ikäinen..mitään paikkaa ei voi näyttää julkisesti kun kaikki on niin rypyssä ja roikkuu!” Ajattelin että voi herttileijaa….jättäähän elämä jäljet! Ylpeänä kannan vahvoja käsivarsiani jotka suoriutuvat tehtävistä mutta roikkuvat tanssiessa tai halatessa. Anna palaa ylpeänä….

  • 1.1

   Aikuinen nainen Tiina sanoo

   Hienoa Hanna. Olet Aikuinen Nainen täydessä merkityksessä. Olet aidosti tyylikäs. Nautit elämästä ja saamistasi uusista kokemuksista. Meitä on monia, jotka voimme vain ottaa sinusta mallia, vaikka itse olenkin nuorempi. Ei voi kuin olla ylpeä sinusta. Näytät meille hyvää tietä, elämästä nauttimisesta. Kukaan ei ole ikuisesti nuori. Kaikki ei mitenkään, vaikka miten yrittäisi edes yllä lähellekään sinun tasoasi ulkonaisilta ominaisuuksiltaan. Aurinkoista kevättä sinulle.

  • 3.1

   Anne Lappeteläinen sanoo

   Hyvä Hanna! Ei voi kuin ihmetellä ihmisten käyttäytymistä. Eipä ole heillä isoja murheita elämässään, onnittelut siitä. Olet upea aikuinen. nainen ja arvostelijat ovat säälittäviä raukkoja, jotka eivät itse ikinä uskaltautuisi televisioon tanssimaan. Onneksi olet vahva ja jätät nämä vinkuvat ääliöt omaan arvoonsa.

 2. 5

  sanoo

  Toistan tännekin: Hyvä kirjoitus, kaunis vastaus kritiikille. Jaksan ihmetellä ihmisten tarvetta ulkonäön arvostelulle! Vaikka olisi mitä mieltä tahansa esim. Trumpista, on mielestäni erikoista, että Hesari otsikoi hänestä kertovan kolumnin ”Juustosuikeron värinen mies.. jne”. Puhutaan asioista, ei henkilökohtaisuuksista. Kohottava lähestyminen ulkonäköön on ainoa, joka johtaa johonkin (mm. lasten itsetunnon kasvattamiseen). Valoisaa kevättä! 🙂

 3. 8

  Kirsti sanoo

  Anna palaa vaan. Voi nota pikkusielusia nappaansakutistuneita, joille raukoille ei muuta elämässä ole kuin toisten ihmisten negatiivinen arvosteleminen. Haistakoon peet. Upea asuupeaa tanssia, kaunis nainen!!!

 4. 9

  Irkku sanoo

  Voi hyvän tähden! Minä en tanssia katsoessa edes huomannut mitään alleja. Jokainen joka on asiaa edes ajatellut voi mennä itseensä ja miettiä miksi se edes häiritsee. Upea tanssi ja upea nainen!

  En yleensäkään ottaen ymmärrä mikä tarve ihmisillä on antaa palautetta ikävistä asioista joilla ei ole mitään väliä. Jos jollain tanssia tuntevalla ois jotain rakentavaa sanottavaa tanssista niin silloin kritiikkikin voi varmasti olla hyvääkin mutta että ulkonäön arvostelua… Mikä meihin aikuisiin ihmisiin menee internetissä?

  • 9.1

   Paula Kaijanto sanoo

   En myöskään kiinnittänyt mihinkään alleihin huomiota.. ihan toiset asiat kiinnostaa eli tanssi ja se upea heittäytyminen siihen.. Ihailen tosi paljon sitä sinun rohkeutta lähteä mukaan.. Ihanaa katsottavaa kiitos Hanna❤

   • 9.1.1

    Kukka sanoo

    En todellakaan huomannut alleja minäkään. Katsoin tanssia ja tanssin iloa. Tsemppiä Hannalle.

 5. 10

  Annika sanoo

  Hyvä Hanna! Olet upea ja kaunis nainen, mielestäni niin eleganttinen! On sääli kuinka pinnallisia ihmiset ovat. Jatka samaan malliin, tanssisi oli mielestäni tosi hyvä.

 6. 12

  Paula Jakobsson sanoo

  Tuohan on tanssikilpailu!! Ja mielestäni tanssit ihanasti ja pukusi oli kaunis.
  Minusta on hienoa katsella kuinka kauniisti kannat kroppasi, ryhtisi on ylväs ja hymysi valloittava. Ihmisen terve itseluottamus on se joka vie huomion ja luo kokonaisuuden, ei siihen kropan yksityiskohdat vaikuta.
  Täytän tänä vuonna 60 ja voin sanoa olevani kropastani ylpeä kaikkine löllöineni ja roikkuvine lihoineni – kroppani on terve, liikun, elän ja nautin. Moni meitä nuorempi olisi kiitollinen näistä vartaloistamme.
  Voimme pukeutua ihan niinkuin haluamme, olemme jo sen ikäisiä! Nautitaan tanssista ja ihanista puvuista ja liikkumisesta!!

  • 12.1

   Tramboliina sanoo

   Hannalla on terve itsetunto. Hienoa! Valitettavasti, näillä alliarvostelijoilla on siihen vielä piiiitkä matka…terveeseen itsetuntoon siis.

 7. 13

  sanoo

  Hyvä Hanna! Virkistävä kirjoitus vanhenevalle naiselle, joka tuntee ulkonäköpaineita joka suunnalta. Ollaan sellaisia kuin ollaan, ihania naisia <3

  Chachacha pukua odotellessa 😀

 8. 14

  Hanna Sumelius-Larsen sanoo

  Tämä Hanna komppaa. Elämä jättää jälkensä meihin ihmisiin… ONNEKSI!

 9. 15

  Merja sanoo

  Voi eikä, ei tuommoisia ulkonäkö kommentteja pitäisi edes lukea! Kun täytin 50 päätin, että pukeudun juuri niin kuin haluan ja lopetin lantion ja käsivarsien peittelyn. Naiset, turhaan ei kannata rajoittaa itse omaa olemistaan. Ja Hanna, olet todella viehättävä ☺️

 10. 16

  Anja sanoo

  Hyvä Hanna! Me kaikki vanhetaan,kaikki ei voi olla kaksikymppisiä,mutta me ollaan oltu ja yhtä kiinteitä.Meillä on elettyä elämää,eikä meidän tarvitse takertua joka muhkuraan vaan nautitaan elämästä.Karisma tulee ihan jostain muusta.Sinulla on oikea asenne,nauti Hanna nauti!!

 11. 17

  Martsu sanoo

  Voi, että näytit niin ihastuttavalta ja säteilit ruudun toiselle puolelle. Täällä 26v kirjoittaa joka toivoo näyttävänsä edes puolet yhtä hyvältä kun sinä nyt sinun iässäsi! Aivan mahtava suoritus ja kirjoitus. Me olemme ihmisiä jokainen omanlaisia ja juuri sellaisina erinomaisia! 🙂

  • 17.1

   Arja sanoo

   Samaa mieltä Martsu 🙂 Olit säteilevä, ihastuttava upea nainen. Olen aina pitänyt sinua kauniina, persoonallisesti pukeutuneena hyväryhtisenä naisena. 99% ihmisistä on ihania ja loput ovat mulkkuja ja heitä vaan on ja yrittää sietää jotenkin ja heidän kommentit sivuuttaa. ja sinä Hanna, kirjoitit kyllä hyvin.

 12. 19

  Kicki sanoo

  Anna palaa! Tsemppiä cha cha:an! Nauti täysillä vaikka mikroshortseissa! YOLO! <3

 13. 20

  sanoo

  Hyvä asenne Hanna! Näytit todella kauniilta puvussasi, ehkä sitten katselin kokonaisuutta kun tuota allien heilumista en ollenkaan huomannut. Ehkä minusta on omien allien myötä tullut allisokea 🙂

 14. 22

  Katriina sanoo

  Mitä hittoo? Eikö tyypeillä tos ohjelmas mitää muuta arvioitavaa oo kun tanssijan kehon osat ja niiden kiinteys?!?! Kattokaa peiliin! Siellä tanssitaa, tulkitaan, eletään ja nautitaan ❤ miten tyytymättömiä ihmiset onkaan itseensä ja elämäänsä jos tollasta viitsii vielä kirjoitella

 15. 23

  Leila Karjalainen sanoo

  Voi Hanna…älä mokomista joutavista kommenteista lannistu. Sanoisin että kateeĺlisten panettelua. Jatka vaan tanssia ihanilla fiiliksillä ja itsevarmuudella…toivottelee nimimerkki:olisimpa minä siellä liitelemässä ❤

 16. 24

  sanoo

  Jos mulla olisi noin ohuet kädet kuin sinulla niin pitäisin toppeja paukkupakkasillakin 🙂 Itsellänikin on roikkuvaa ”lihasta” käsien takaosissa vaikka muille antaa, mutta mitä sitten, kesällä aion silti pitää hihattomia mekkoja, mutta ehkä talvella sitten vielä mennään niillä pitkähihaisilla.

 17. 25

  Minna sanoo

  Muuten asiallinen ja hyvä kirjoitus, mutta jos puhutaan toisten ulkonäön kommentoimisesta, miettisin pari kertaa kirjoittaisinko ”epänaisellisissa mitoissa olevista ojentajista”. Mielestäni naisen ojentajan koko ei vaikuta hänen naisellisuuteensa. Ulkonäköarvostelua tuokin.. Terveisin ison ojentajan omaava nainen

 18. 27

  Irkku sanoo

  Voi Hanna, oot upea nainen! Enpä edes huomannut katsoa tanssiessasi, roikkuuko joku paikka! Asenne ratkaisee ja hienosti meni, joten jatka samaan malliin vaan!

 19. 28

  Pirjo sanoo

  Kumpa nuo arvostelijat saisi ymmärtämään, että myös he vanhenevat ja myös keho siinä mukana. Muistavatkohan sanomisiaan sitten. Olet upea Hanna.

 20. 29

  Pate sanoo

  Loistava asenne Hanna!! Ja se on just näin! Miksi ihminen ei saisi vanheta arvokkaasti ilman ulkonäköpaineita. Ihmisten ja varsinki naisten kauneuskirurgia on mennyt ihan överiksi ajat sitten…
  Ole vaan Hanna oma itsesi ja haistat paskat kaikelle negatiiviselle kritiikille

 21. 30

  Johanna sanoo

  Ihana kirjoitus ja henk. kohtasesti en sinusta ajatellut mitään negatiivista ttk:ssa, vaan nautin teidän ihanasta tanssiesityksestä joka oli kaunista katseltavaa!

 22. 31

  Terhi Saarinen sanoo

  En ole ikinä ennen kommentoinut tällaisia ulkonäköjuttuja, mutta nyt sen teen. Erittäin hyvä kirjoitus ja ennen kaikkea asenne! Olet upea nainen ja tsemppiä ja kaikkea hyvää sinulle. Jätä typerät kommentit omaan arvoonsa ja niinhän sä teetkin.

 23. 32

  Anne Forsgren sanoo

  No just. En katso itse tätä ohjelmaa enää…. syystä jota en sano ääneen kun en halua ketään arvostella henkilökohtaisen habituksen äesyttävyyden takia, mutta johan pomppasi sikamaista arvostella ulkonäköä noin… vaikket Hanna siitä itseesi ottanutkaan. Vuosien saatossa on nähty vaikka minkälaista kroppaa siellä tanssimassa, eikä aiemmin ihan henkilökohtaisuuksiin ole menty. Ei ilmeisesti ole tuomareilla itsellään muu tärkeää kuin ulkonäkö mutta Hanna sulle tsemppiä Matin ja Tepon sanoin: Mä tanssin hullun lailla….

 24. 33

  sanoo

  Asiaa kirjoitit.Tuohan on yhden lajin typistämistä jos et ole tälläinen (nuori) niin pukeudu kauhtanaan ,varista tuhkaa päällesi ja ole näkymätön.Siis älä elä riemuiten jokaisesta päivästä vaan mukaudu muiden määrittämään elämään.
  Elä, tanssi, riemuitse ,ihmisen aika on lyhyt .

 25. 34

  Anna sanoo

  Tällä tavalla huonon itsetunnon omaavat ihmiset koittavat nostaa itseään jalustalle, eli heillä on oletettavasti paljon enemmän murheita kun allit ja näin ollen joku on ehkäpä hieman kateellisia koska kannat itseäsi itsevarmasti ja olet upea lölleröistä? huolimatta.

 26. 35

  Ulle sanoo

  Ja mä, kun nimenomaan katoin tansseja katsoessani, että onpa sulla timmit käsivarret!

  Kateellisten panettelua ja tyhjän elämän täyttöä tuollainen kommentointi, sanon minä!

 27. 36

  Tiina Kulmala sanoo

  Voi taivas sentään miten pinnallisia jotkut ihmiset on. Iän muuta ihminen muuttuu, se on jokaisella edessä. Hanna on normi ikäisensä nainen ja täytyy sanoa, että mieluummin katselen tuollaisia luonnolisesti iän myötä muuttuneita käsivarsia, kuin hirveän lihaksikkaiksi pumpattuja! Tsemppiä Hanna

 28. 37

  Aino sanoo

  Tosi tärkeää, että otat esiin nämä ulkonäköjutut. Koska kyllä se on niin, että me olemme ihmisiä emmekä pysy 20-vuotiaina. Enkä itse edes haluaisi. Olen oikeasti ilahtunut, kun olen ny viisikymppisenä huomannut, miten tutun näköisesti iho alkaa joissakin paikoissa näyttää samalta kuin äidilläkin. Ei tätä lyhyttä elämää ole tarkoitettu oman kehon tuijottamiseen, vaan elämästä nauttimiseen juuri sellaisena kuin on. Ei kukaan mieti kun kuolen, että hmm..oli sillä Ainolla kyllä tosi timmit reidet. Vaan meidän muistetaan siitä, millaisia ihmisinä olimme toisia kohtaan.
  Nauti tanssista ja nauti elämästä!

 29. 38

  Maria Veho sanoo

  En katsonut koko ohjelmaa, mutta Suomen kaunein koti-ohjelmaa katson. Ja joka kerta ihastelen, miten kaunis ja elegantti olet. Olisinpa minäkin muutaman vuoden päästä, kun olen ikäisesi! Älä uppoudu taustatapettiin silläkään uhalla, että allit vähän vilahtaa. Sinusta jäisi liian monta upeaa kohtaa näkymättä!

 30. 39

  sanoo

  En nähnyt ks ohjelmaa mutta suhtaudut itseesi kauniisti, niin oikea asenne Ja ihana postaus, jos olen pitänyt sinusta muutenkin, tämä vahvisti käsitystäni.

 31. 40

  Arja sanoo

  Hanna, sinulla on ihana asenne kaikkeen tekemiseen ja olet ihanteeni kohde. Jatka samaan malliin

 32. 43

  Leena Seppälä sanoo

  Juuri se on kaunista, että tässä ajassa on oikeasti ikäisensä.

 33. 44

  Christa sanoo

  On jotenkin aivan absurdia lukea kommentteja että sinun ulkonäköä olisi mollattu! olet upean näköinen, elegantti klassinen nainen!

 34. 45

  Nunneliina sanoo

  Millainen on se ihminen joka kaunista tanssia katsoessaan kiinnittää huomiota johonkin tällaiseen? Tai kaunista noista, sen puoleen. Jokaisesta ihmisestä, jopa tiukasta, treenatusta, löytyy varmasti kohta jota pikkusieluiset voisivat osoitella sormella. Mutta siinä osoittelevassa ihmisessä on kyllä se vika silloin, ei siinä ketä osoitellaan.
  Täydellisyyttä ei ole, ikä näkyy ja jos ei näy niin sepä se vasta oudolta näyttääkin!

 35. 46

  Tepi sanoo

  Minä kiinnitin huomiota ylimmässä kuvassa hauikseesi. Ja siis positiivisessa mielessä. 🙂 Suomen kauneinta kotia katsellessa olen monesti kadehtinut sitä kuinka urheilullisen näköinen kroppa sinulla on. Ja nyt puhun juurikin käsivarsista ja hartioistasi. Mutta sitten toisaalta mitä ihmeen väliä sillä olisi, vaikka ikä näkyisikin alleina ja löysänä ihona? Sitä kutsutaan vanhenemiseksi ja se tapahtuu kaikille!

 36. 48

  pipsa sanoo

  Varsinkaan nuoret mollaajat eivät vielä tiedä että myös he venyvät ja vanuvat vanhetessaan.Onhan se yllätys itekullekkin ja oli minulle myös.Mutta en ole koskaan ketään pilkannut.Minunkin alleja lapset on tykänny heilutella ja on vaan naurettu asialle.Nykymaailma on liikaa ulkonäköön katsomista.Harmi.Hyviä tanssihetkiä Hanna sinulle ja kavaljeerillesi.

 37. 50

  Merja Kokkonen sanoo

  Kiitos Hanna terveestä suhtautumisesta itseesi ja ikääsi. Paljon onnenpotkuja kisaasi.

 38. 51

  Ellu sanoo

  Moi Hanna!
  Olen todella kiitollinen siitä että sinun allit pääsi otsikoihin sillä muuten en olisi törmännyt sinun blogiin iltasanomien linkin kautta. Kirjoitat aivan ihanasti ja siitä oikein huomaa kuin mahtava persoona olet. En malta odottaa sinun uusia kirjoituksia ja onneksi on lomaa niin ehdin lukemaan myös edelliset:) Odotan jo sunnuntaita että pääsen kannustamaan sinua!

  Kiitollinen

 39. 52

  Seija Järvinen sanoo

  Ensin valitetaan ettei näy normaali kokoisia naisia vaan anorektikkoja sitten kun on normaalikokoisia valitetaan ettei ole anorektikko. Niin se vaan menee.
  Ihanaa, että olet mukana, ilosi ja hymysi valaisee tv-ruudun. Kaikki jotka lähtevät mukaan tälläiseen kilpailuun ovat todella rohkeita ja tuovat iloa ruutuun, sillä tämä on ohjelma jossa on kaunista musiikkia, kauniita pukuja, iloa ja kauniita/komeita ihmisiä, kauniit kulissit. Enemmän tälläisiä ohjelmia.
  Muista, että katselemme sinua hyvillä mielin myös ensi sunnuntaina ja siitä eteenpäinkin.

 40. 53

  Alli sanoo

  Ihana , kaunis rohkea ja persoonallinen Hanna , anna palaa. Piut paut kaikille allien kyttääjille. Kuka teistä uskaltautuisi tuohon koetukseen . Vaatii rohkeutta ja sitkeyttä.

 41. 54

  Vande sanoo

  Vanheneminen on ainoita tasa-arvoisia asioita kaikille ihmisille. Samat muhkurat tulevat moittijoillekin vielä, sori vaan!
  Go Hanna go!!

 42. 56

  Missmiss sanoo

  Alahabat paljaaksi, en taatusti pidä pitkähihaisia paitoja siksi että alahabani näkyy.. Vapauttakaa alahabat!

 43. 57

  titi sanoo

  Go Hanna go!!! <3 Annetaan me vaan "allien" (minunkin mielestä typerä sana) heilua. Itelläni heiluu ja hyllyy kaikki muukin.

 44. 58

  Päivi Häkkinen sanoo

  Paljonko välitti Alli kommenteista? Ei hevonpiipin vertaa, kuten kaikista hihattomista puvuistaan voi päätellä. Entäs sitten? Siihen aikaa muutenkin nainen oli hyvä työihminen tai sitten ei. Ulkonäköä ei voinut syödä, eikä sillä voinut maksaa (tai no…), muutoinkin läheinen kanssakäyminen vissiin tapahtui pimeässä. Nykyään on kaiketi liikaa aikaa kaikkeen aivan joutavaan, kuten toisen käsivarsien tutkimiseen ja kommentointiin.

 45. 59

  Marko Vihervuori sanoo

  Hannaa katsellessani kiinnittyy huomio ihan muihin asioihin kuin käden ojentajiin. Cha Cha:ta odotellessa…
  Ei muuta ku vauhtia lisää pyörähdyksiin. Teitä kaikkia on kiva katsella!!

 46. 60

  Katariina sanoo

  Olet upea ja asenne on aivan oikea! Toivoisin kypsyväni yhtä tyylikkäästi <3

 47. 61

  Iinuli sanoo

  Oiskohan joittenkin aika keskittyä olennaiseen? Niin kuin elämästä nauttimiseen!! Kauneimpia ihmisiä joita tunnen on oma Äitini 85-vuotta. Kasvoissa voima, viisaus, lempeys ja eletty elämä, kehossa samoin! Ja täysillä mennään elämästä nauttien! Se on kuulkaa oikesti sykähdyttävää se!! Tässä sinun rohkeudessasi tehdä on sitä samaa!

 48. 62

  Petra sanoo

  Puh ja pah!
  Sinne vaan kaikki samanikäiset vertailemaan omia allejaan jos on varaa arvostella muita.

  Hanna, sä olet upea nainen! Hyvin sä vedät!

 49. 63

  Tarja Oja sanoo

  ”Antakaamme anteeksi heille,sillä he eivät tiedä,mitä sanovat” koska sen tason arvostelut ovat arvottomia egon tekoisia,joka vaan ilmentää ihmisen kehitystason. ”Jokainen ihminen on laulun arvoinen”…..

 50. 64

  "Anna kaikkien kukkien kukkia, etenkin itsesi" sanoo

  Laitoin jo aiemmin kommenttini johonkin toiseen kohtaan. Olet upea nainen, pirteä ja timmi kiharapää. Itse en kiinnittänyt huomiota kyseiseen kohtaan, mutta niin se vain on, kun ikää kertyy, niin maan vetovoima voimistuu, sen olen itsekin huomannut, olen 59-vuotias. Minulla on hoikat kädet, mutta allit ne sielläkin höllyvät, vaikka teen joogaa ja muuta. Ja onhan noita vatsamakkaroitakin. Lisäksi on selkänivelrikko ja skolioosi, vartalo on vinossa ja sitä ei voi peitellä, vaikka kivut ovat kuitenkin ne pahimmat, kävelylenkillä on välillä pakko pysähtyä. Jotkut ihmiset tuijottavat, mutta ei voi mitään. Tuntuu, että naiset arvostelevat toisiaan enemmän ja etsivät aina jotain kohtaa, jota voisi moittia. No kyllähän niitä löytyy, kun etsimällä etsii. Älä välitä ja uskon, ettet välitäkään, olet rohkea nainen. Ja seuraavaan tanssiin ei sitten hihoja, ei kiusallakaan 🙂

 51. 65

  sanoo

  Huippua! Täydellisesti kirjoitit 🙂 Yksi hailee kenenkään muun mielipiteistä omaa kroppaa kohtaan!! Kiitos tästä – jotenkin turhautunut koko aiheesta.

 52. 66

  helena sanoo

  HYVÄ Hanna noin sitä Pittää..ole vaan oma itsesi -Iloinen Hanna ! vähät tuomoisista mieli pitteistä..se on huono Lintu joka ei jaksa tai kehtaa itteensä kantaa 😀 ei kaikki voi olla täydellisiä en minäkään oo kyl heiluu ja hytkyy joka puolelta..mut minä oon minä ja sinä oot sinä ja sillä siisti….ei muutako Tanssin taikaa..

 53. 67

  Vilma sanoo

  Olet upea, sisältä ja ulkoa. Arvostan kovasti sitä, että tartut tähän aiheeseen. Ilman tämänkaltaista kirjoittelua ja kantaa ottamista ei mikään muutu. Naisen ei tarvitse olla naiselle susi, sillä lets face it, naisethan ne yleensä toisiaan haukkuu.

 54. 69

  Satu Kullström sanoo

  Ihanaa Hanna. Mä katsoin sun tanssia ja huomasin allit. Mutta mun reaktioni oli: ’ Kauniilla ja hoikalla Hannallakin on allit ja ne saa näkyä’. Mua on ahdistanut mun omat allini, silti en niitä piilottele. Kiitos kun sinä tuot allidi esiin, meidän muiden puolesta!

 55. 70

  Heidi sanoo

  Kateelliset ja epävarmat arvostelevat. Hyvä käytös edellyttää älyä 🙂

 56. 73

  kuvaja hannele sanoo

  Samaa mieltä Hanna, psk väliä. Muutenkin harmittaa koko alli-termi(?), nätti nimi pilataan.

 57. 75

  Mia sanoo

  Kaikkeen ne ihmiset hienossa tanssikilpailussa viitsivätkin kiinnittää huomiota. Kokonaisuus ratkaisee, hieno tanssi, puvut, yhteinen tunnelma jne. ei mitkään allit ratkaise sitä miten menestyy, siitähän tässä on kyse, tanssista, kauniista tanssimisesta ja sitä näimme. Kova kisa edessä, koska kaikki olivat todella hyviä. Tsemppiä

 58. 76

  Tuisku Tuuli sanoo

  En katsonut kilpailuja, mutta kuvissa tanssii kaunis nainen, jolla on komea haba. Lisää tällaisia estradille.

  Mutta minkäs teet, jos on korvien välissä löllöä! Ei auta vaikka kuinka treenaa…

 59. 77

  Merja sanoo

  Rohkeaa lähteä julkisesti tanssimaan, harva arvostelijoista uskaltaisi, huudellaan vaan nurkan takaa alleista!! Ja hei: muovisilla ihmisillä on muoviset muodot- Aidoilla aidot ja sitä myöten tosi kauniit. Ja mitää ihmettää tästä tolkuttomasta mollaamisesta ajattelee palovammoja saanut mutta hengissä selvinnyt, tai amputoitu ihminen… ? Huhhuh.

 60. 79

  Jansku sanoo

  Hei, kerro tuo sama Maria Veitolalle, joka itkee nyt Twitterissä ja kerää säälipisteitä kun Anu Saagim on sanonut häntä rumaksi. Byäääähhh! Veitolalle soisi aimo annoksen sinun asennettasi, että so what, Saagim!

 61. 81

  Minna Knuuttila sanoo

  Kiitos Hanna, aikuinen nainen,kirjoituksestasi.Paljon onnea ja iloa tuleviin tansseihin

 62. 82

  Tanssifani sanoo

  Hanna, loistavaa!! Sinulla on aivan ihana huumorintaju, tilannetaju, tunneäly, kauneus ulkoa ja sisällä, olet lämmin tuulahdus aina kun näen sinut tv:ssä… luetteloa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään! Olet niiiin noiden lähinnä sivuseikkoihin viittaavien happamien kommenttien yläpuolella, onnea jatkoon vaan!

 63. 83

  Leelia sanoo

  Ei hätää, Hanna, sadat allit ovat Birdlifen mukaan jo muuttaneet ennrnaikaisesti takaisin Suomeen.
  Voit olla varma, että nekin kaikki ovat alliesi tukena, vaikkei niitä päästettäisikään suoraan lähetykseen!!
  Shake, Alli and Roll!

 64. 84

  Ketsu sanoo

  Aivan mahtavaa nähdä tanssissa aikuinen nainen jolla on itsetunto kohdallaan. Toisin kuin niillä jotka katsoivat alleja, heiltä jäi upea tanssi ja upea puku näkemättä.
  No maailma on arvostelijoita täynnä, mutta antaa olla vaan. Mennään me aikuiset naiset löllyinemme juuri niin kuin haluamme. Ongelma ei ole meillä vaan niillä muilla.
  Olen ajatellut, että osa tällaisista on ihan silkkaa kateutta siitä kun ei itse uskalla näyttäytyä eikä heittäytyä, itsetunto kysymys, ja nuoremmilla vanhenemisen pelko. Kokoa 32 – 34 olevat pissikset kun tietävät, että heilläkin väistämättä ikä tulee näkymään. Muuten, jos on vähän lihaa luitten ympärillä ei löllyt näy niin nopeasti.

 65. 85

  Helena sanoo

  Tällllaiset kauneuskäsitykset palvelevat kosmetiikkateollisuutta, muotia … ylimalkaan bisnestä , jota pyöritetään ihmisten huonolla itsetunnolla…hölmlöydelle voi hiljaa kääntäää selkänsä koska se todelllisuus on totta vain sille joka elää siinä mukana, puolesta tai vastaan.

 66. 86

  Eila sanoo

  Eivätpä mahdolliset allit tulleet pieneen mieleeni… Jos ei palautteen antajilla ole tärkeämpää kommentoitavaaa, niin se on voi voi. Tanssi oli kaunista katsottavaa.

  Ja onneksi olkoon cha challe. 🙂 Sitä en itse oppinut (yrityksistä huolimatta) millään ilveellä, ja muutkin tanssit olisivat olleet korkeintaan Tamin tai Ristomatti Ratian luokkaa.

 67. 87

  Tiina 33 sanoo

  WAU! Niin pirskatin hieno asenne Hanna sulla ulkonäköön ja elämään! Olet loistava esimerkki! Kiitos! Nauti tansseista! <3

 68. 88

  Piku sanoo

  Ihana Hanna! Ensimmäinen asia mihin minä kiinnitin huomioni oli upea pukusi, täydellinen valinta, enkä todellakaan huomannut mitään alleja! Olet kaunis ja tanssiasi oli ilo katsoa. Nauti nyt täysillä, en malta odottaa sunnuntain cha chata.

 69. 89

  Tuija sanoo

  Mieluummin löllöt kainaloissa kuin korvien välissä. 🙂
  Tsemppiä meille vanheneville naisille jotka emme suostu häpeämään ja piilottelemaan vartaloitamme!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *