Matkaan, matkaan!

Ilmassa alkaa olla suuren urheilujuhlan tuntua – FIFén World Show, rotukissamaailman vuoden ykköskisa, pidetään viikonloppuna Ruotsin Malmössä. Minä ja Tättähäärä suuntamme matkaan Helsinki-Vantaan ja Kööpenhaminan kautta muutaman tunnin kuluessa, mutta suurin osa suomalaiskissakoista (siis kissa-omistajapareista) on jo tien päällä jossain päin Ruotsia, osa jopa perillä.

WW-näyttelystä assistentit esittelevät kissat tuomareile. Tämä otos on Surokin heinäkuun näyttelyn paneelista. Kuva: Pauli Araneva

WW-näyttelyssä assistentit esittelevät kissat tuomareille. Tämä otos on Surokin heinäkuun näyttelyn paneelista. Kuva: Pauli Araneva

Tättähäärälle karttuu kilometrejä WW-reissussa reilusti, mutta myös pienemmät matkat voivat olla merkittäviä. Ion pennut kävivät eilen ensimmäistä kertaa kodin ulkopuolella – matka suuntautui eläinlääkäriin, kuinkas muuten. Neitinelikko sai ensimmäiset rokotuksensa ja tarkistuksessa terveen paperit. Kissalapset myös käyttäytyivät oikein esimerkillisesti.

Aida, Baba, Coco ja Dana kävivät torstaina eläinlääkärissä.

Aida, Baba, Coco ja Dana kävivät torstaina eläinlääkärissä.

Kotiväki jää nyt jännäämään, kun me Häärän kanssa suuntaamme suureen maailmaan. Raporttia 1955 kissan kisatunnelmista luvassa ensi viikolla!

 

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *