Tyrkky ja sen beibit

Kolmiviikkoinen Vaula eli Mythai Vanida Wai katselee jo maailmaa suurin silmin. Kuva: Marko Lumikangas

Kolmiviikkoinen Vaula eli Mythai Vanida Wai katselee jo maailmaa suurin silmin. Kuvat: Marko Lumikangas

Tättähäärän kolmikko täytti keskiviikkona kolme viikkoa. Pennut asustavat yhä pesälaatikossaan, mutta niitä on käyty jo ihastelemassa pari kertaa, niin sanotusti vakavin aikeinkin. Show’n on kuitenkin ainakin yrittänyt varastaa emo Tättähäärä. Maitobaarin virka käy välillä ilmeisen pitkäveteiseksi, sillä kissaemo on yhtä hurinaa ja puskua, kun ihmisvieraat istuutuvat pesähuoneen lattialle.

Kierros sylistä syliin, pusku! Olkapäälle, alas, pusku! Ja koko päättymätön show mahtavan kehruun säestyksellä. Samalla kun pennut tapailevat varovaisia askelia viltin päällä, mamma kellahtelee niiden viereen, kunnes aloittaa uuden sylistä syliin -kierroksen.

Mythai Yod Geng eli Yngve.

Yngvellä (Mythai Yod Geng) on asiaa!

Emo-Häärän yltiöinnokkaat puskukierrokset asettavat välillä hieman haasteita kotitoimistossa työskentelylle. Kirjoittaminen onnistuu kyllä ihan hyvin kissa sylissä, mutta silloin tällöin innokas pikkuapulainen pitää poistaa pöydältä. Näppäimistön päällä tepsuttelusta saattaa seurata kummia, jos ei pidä varaansa.

Kissat ovat vuosien aikana onnistuneet parikin kertaa kääntämään näyttöni 180 astetta ympäri. Siksi sääntö numero 1 kuuluu: jos asunnossa on kissoja, sulje aina läppärin kansi, kun poistut koneen äärestä. Jos et kuitenkaan sulje ja näyttösi kääntyy 180 astetta, voit ottaa yhteyttä. Tiedän nykyään, kuinka sen saa käännettyä normaaliksi…

Mythai Wasan Kaeng eli Walto.

Walto (Mythai Wasan Kaeng) tapailee askelia.

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *