Ei taas näy valoa putken päässä (tuskin edes putkea)

karvat

Terve taas. Olin kolme päivää huonolla tuulella. Arvatkaa ratsastinko silloin hyvin? Kappas, en. Otti niin paljon pannuun, että estehevonenkin rupesi kieltämään. Varmaan nauroi koko matkan heinäkasalle. ”Siitäs sait, sinä kireäpipoinen vanha tyttö.”

Luettelen nyt asiat, jotka ottivat ns. kupoliin:

1. Satula, jonka takapaneelit ovat hiertäneet karvaan koloset. (Tiedän, semmoista sattuu talvisaikaan, mutta ärsyttää se silti.)

2. Satula, jonka haluan vaihtaa, mutta ei ole rahaa. (CWD ilmestyy uniini.)

3. Hevonen, johon saan katsekontaktin yläkautta. (Kai se on parempi kuin ei kontaktia lainkaan.)

4. Hevosen takapää, joka on kuin sukkahousut tuulessa. (Ei juuri ainakaan alla, jos missään muuallakaan.)

5. Maasto, joka on liian kova/liukas laukkaamiseen. (Maastossa laukkaaminen on ainoa asia, joka on molempien mielestä kivaa.)

6. Aurinko, joka ei paistanutkaan. (Senkin paska.)

7. Suitset, joita kukaan ei pese. Eikä satulaakaan. (Vaadin vanhaa kunnon hoitajakulttuuria takaisin.)

8. Hevosen karva, jota löytyy jopa työpaikaltani ja lähikaupastani. (Minä vien niitä sinne. Tänään kävin ilman satulaa metsässä. Siniset housuni olivat maailman valkoisimmat sen jälkeen, mutta onneksi kostoksi housuistani oli jäänyt myös sinistä väriä hevoseen. Hah.)

9. Hevosen toinen etukenkä, joka oli jäänyt johonkin. (Eihän tämä setti muuten olisi täydellinen.)

10. Rahatilanteeni, joka vaatisi keskikokoista ässäarpa-voittoa. (Tosiaan se satulahomma ja pari muuta juttua.)

11. Tukkani, jonka malli alkaa olla niin huono, että se on parhaimmillaan, kun olen ottanut kypärän päästä. (Tämä siksi, että kampaajani poksahti superjulkkikseksi oltuaan Vuosia nuoremmaksi -ohjelmassa kampaajana, eikä hänellä ole yhtään vapaata aikaa ennen elokuuta. Ei näin saa tehdä ihmisille.)

12. Vaatteeni, jotka ovat niin virttyneitä, että valokuvaajat kiinnostuvat niiden läpi kulkevasta valosta. (Ei tarvinne selittää.)

13. Autoni, jonka kattoikkunaan tuli reikä, koska siihen iskeytyi moottoritiellä meteoriitti. (Saattoi olla jääpuikkokin, mutta reikä siihen kumminkin tuli, ja nyt olen ajanut kolme viikkoa jätesäkki kattona. Ilon aiheena mainittakoon, että Claes Ohlsonilta saa erityisvahvaa jeesusteippiä, jolla jätesäkki pysyy kivasti paikallaan. Voipi olla, ettei edes irtoa, kun uusi kattoikkuna asennetaan.)

14. Finni naamassa tässä iässä. (47)

15. Se, että olen loputon valittaja. (Nyt vasta ottaakin päähän.)

Jos jonain päivänä paistaa edes aurinko, saatan unohtaa nuo muut kohdat.

 

Kommentit
  1. 4

    sanoo

    Stackars dig!! Men du är ju bra som du är i alla fall :)! Och hästen ser fin ut! Och efter femti hittar man nog fler problem i ansiktet än en finne, om jag minns rätt… Och om man klagar tillräckligt länge så hör man själv hur tokigt det låter och så kanske man börjar hitta positiva saker också… Det är säkert många som känner igen sig i dina funderingar, skrattar lite och gråter lite mer och sänder dig en värmande tanke och ett stort tack för att du finns :)!

  2. 5

    Anne sanoo

    Ihanaa Katja, ihanaa. Sinä oletkin ihminen. Olen kadehtinut sinua aina kun olet niin yltiöpositiivinen, reipas ja iloinen. Nyt sitten ilmeni että sinuakin voi asiat ottaa päähän. Heti kun voitan lotossa (sitä odotellessa) lupaan sponssoroida sulle uuden satulan ja kaikkea muuta asiaan liittyvää. Olen sen velkaa sinulle tosi ihanista kirjoituksistasi ja päivän piristyksistä. Rauhallisesti vaan, sadan vuoden päästä kaikki on yhdentekevää:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *