Aamuiset oopperat ja pizzaa

Sain kutsun oopperatalolle järjestettävään tilaisuuteen. Vaikka nykyään mietin tarkkaan tilaisuudet, johon lähden, niin tiesin, että kyseessä olisi tilaisuus, jota ei vaan voisi jättää väliin. Lähtökohtaisesti tiesin myös sen, että en ole välttämättä tilaisuuden potentiaalista kohderyhmää, koska olen keliaakikko ja tilaisuus koski lähtökohtaisesti kakkujen lanseerausta. Päätin siitäkin huolimatta lähteä ja ottaa tämän tilaisuuden tunnelmallisena kokemuksena. Halusin kokea aamuoopperan.

Tilaisuudessa maistateltiin kuitenkin myös heidän pizzojaan, joista kaksi pizzaa on myös gluteenittomia. Minulta oli jäänyt pizzat maistamatta aiemmin, joten oli kiva päästä niitä nyt maistamaan. Keskityn postauksessani vain näihin gluteenittomiin, koska ne sopivat minun ”toimialaani” ja blogini aiheet pysyvät gluteenittomina.

Aamu valkeni täydellisenä. Aurinko paistoi ja Helsingissä oli pakkasta noin 15 astetta. Täydellinen talvinen ilma. Oopperatalon ikkunoista pääsi ihailemaan tätä upeaa pakkassäätä.

Dr Oetker - 1 (1)

Tervetuliaisjuomana oli valkoista teetä ja oopperan lumoushunajaa. Maistui muuten ihanalta.

Oopperatalo - 1

Auringonsäteet tulivat upeasti ikkunasta sisään tuoden oman lisän aamun ihaniin tunnelmiin.

Oopperatalo - 1 (1)

Ihanaan tunnelmaan meidät johdatti yllätysalkusoitto / Preludio di sorpresa. Tenori Olavi Suominen johdatti meidät upeasti pizzan maailmaan upealla äänellään.

oopperatalo - 1 (4)

Tämän jälkeen pääsimme maistelemaan pizzoja. Minä luonnollisesti maistoin vain näitä kahta gluteenitonta pizzaa.

Dr Oetker gluteeniton pizza - 1 (3)

mozarella - 1

salamipizza - 1

Molemmat pizzat olivat hyviä, mutta erityismaininta itseltäni tulee salamipizzalle.

Dr Oetker gluteeniton pizza - 1 (2)

Saimme nauttia koko tilaisuuden ajan myös ihanasta säestyksestä. Kuulimme ihania klassikkosävelmiä, näistä muun muassa Love Story, Memory ja Myrskyluodon Maija aiheuttivat kylmä väreitä.

oopperatalo - 1 (3)

Aina niin ihana Uraäidin ruuhkavuodet blogin Aino oli myös mukana. Pakko oli ottaa yhteiskuvaa meistä. Aino on aina yhtä ihana niin bloggissaan kuin livenä.

Aino uraäidin ruuhkavuodet - 1

Sain myös evästä matkaani, jotta pääsen maistamaan gluteenittomat pizzat oikein kunnolla.

Dr Oetkerin gluteenittomat pizzat - 1

Videolinkki oopperahetkeeni:

 

Tämä oli vain pieni osa ”lomapäivästäni”. Oli ihana aloittaa aamu näin ihanalla tavalla. Ilma oli täydellinen ja tämän tilaisuuden fiilikset kantoivat hyvin iltaan saakka.

Maiju

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Ei se mikään harmi ollut. Kun on tällaisia rajoitteita, niin niiden kanssa vaan eletään. Pizza oli hyvää 🙂

 1. 2

  sanoo

  Niin upea tilaisuus ja todella Kristallikimaraa komppaan, tyylillä tehty. Olisi kivaa ollut olla mukana, mutta kaikkeen ei aina Porvoosta asti taivu, vaikka kuinka haluaisi. <3 Mutta onneksi eilen sain nähdä sut, piristi taas kummasti <3 Heti löytyi lääke kännykänkin lataamiseen. 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Teknistä apua löytyy. Odotas vaan Tiia, kun päästään taas vauhtiin. Pitäisi ensiksi vähän helpottaa nämä työkuviot.Sitten mä taas jaksan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *