Aamulla blondi ja illalla harmaa

Olen jo pidempään miettinyt, että värjäyttäisin pitkästä aikaa hiukseni harmaiksi. Siitä jo vähän vihjailin Salon Victorian Miikalle, joka on viimeisinä kuukausina huoltanut hiukseni. Miika onneksi on aina mukana mun ideoissani, joten siitä se ajatus sitten lähti.

Viidessä viikossa oli hiukseni vaalentuneet aika paljon fuksian punaisesta, mikä oli edellisen kerran lopputulos. Nyt oltiin jo aika lähellä blondiutta, hieman edessä vielä oli pinkin vivahdetta.

aamulla-blondina-1

Tiistaina korvissani oli sunnuntaina ostamani Jatulin valmistamat korvikset.

aamulla-blondina-1-1

Tästä näkee selkeästi muutoksen, että mikä hiuksiin tuli. Blondista harmaaksi. Halusin hiuksiini kylmän harmaan sävyn ja Miika ehdotti rohkeasti syvempää harmaan sävyä, kun aiemmin olin kokeillut. Rohkeasti lähdin mukaan kokeiluun. Väri haalistuu aika nopeasti, joten kannattaa rohkeasti aina vaan kokeilla.

aamulla-blondina-ja-illalla-harmaana-1

 

Kannattaa rohkeasti kokeilla eri tyylejä. Itse ainakin haen vaihtelua lähes joka kertaa kampaajalla käydessäni. Lyhyissä hiuksissa on se hyvä, että kampausta ja väriä on helppo vaihdella.

Tällä tyylillä mennään seuraava neljä viikkoa ja mitä sitten taas tapahtuu, niin sitä ei voi vielä tietää.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tuo uusi sävy on kyllä upea. Kyllä kampaaja osasi oikeaa sävyä sinulle suositelle. Sitä itsekin aina jännittää, että minkä näköisenä se Maiju tässä kuussa tulee kampaajalta 🙂
  Ihanaa torstaita!

  • 1.1

   sanoo

   Minua itseänikin jännittää aina, että mitä on tulossa 🙂 Odotas vaan kun lätkäisen koko vuoden hiukset yhteen postaukseen joulukuun lopulla. Kun ei edes muista, että mitä on vuoden sisään ollutkaan.

 2. 3

  sanoo

  Oi wau, upea väri! Hyvä kampaaja sulla, peukut!

  Mulla on harmaita ja kauhea juurikasvu just meneillään. Tai no, tämä väri haalistuu sillä tavalla, että tuo parin sentin juurikasvu ei edes näytä kauhean pahalta. Meinasin jo, että pitäiskö pokkana antaa kasvaa ihan oma väri harmaine yksittäisine hiuksineen. Mutta ehken mä vielä harmaaksi taivu 🙂

 3. 4

  Belladonna sanoo

  Upea väri! Ihan erilainen, mitä sulla on ollut aiemmin. Kiva aina nähdä noita sun kokeiluja.

 4. 6

  sanoo

  Hieno sävy! Minä olen aina toivonut, että harmaantuisin kauniisti vaan minun hiukseni eivät tule harmaantumaan – äidilläni, 80-vuotta, ei ole myöskään harmaata ja häneltä olen värini perinyt.
  Ihailen kyllä sinun rohkeuttasi vaihdella noita värejä – itse olen jo luopunut ajat sitten kokonaan väreistä – no, joskus aurinkoraitoja olen laitattanut vaan en niitäkään enää pitkään aikaan.
  Mutta onneksi on teitä ilopillereitä, jotka uskallatte ja saatte vanhan, tapoihinsa piintyneen ladynkin miettimään: uskaltaisinko;)

 5. 7

  sanoo

  Minun kohdalla taas voisi sanoa ”aamulla väsynyt, illalla vielä väsyneempi” heh heh syynä vain se etten malta mennä nukkumaan. Upea olet <3 niin kuin aina <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *