Alennusmyynnistä Michael Korsin mekko

Olin tiistaina menossa kynsihuoltoon Tapiolaan. Siinä sitten vähän aamusta säädettiin miehen kanssa meidän menoja niin, että hän heitti mut autolla sinne. No mullehan jäi siihen tunti sellaista ”luppoaikaa” ennen kynsihuoltoani. Minhän päätin käyttää sen ajan sitten tehokkaasti ja päätin mennä Stockkalle vähän shoppailemaan. Enpä ollutkaan käynyt alennusmyynneissä ollenkaan vielä tänä kesänä. Joten tuumasta toimeen.

Aika pitkään vain haahuilin Stockkalla ja lopulta päädyin ostastolle jossa oli Michael Korsin vaatteita. Kun tämän mustan mekon näin mietin vain hetken, että kokeilenko vaiko en. Kun mekko oli vielä niin hyvässä alennuksessa -40 prossaa, päätin kokeilla. Täytyy sanoa, että harvoin mä onnistun kokeilemaan sellaista mekkoa joka istui päälläni tosi hyvin. Tykkäsin myös tuosta miehustan koristeesta ja ketjusta. Uskon, että tälle mekkolle tulee olemaan käyttöä. Tämä sopii aika moneen tilaisuuteen.

Toinen mitä kokeilin oli tämä ihana neuletakki. Mä en tykännyt tästä väristä, tai siis se ei ole ihan mun värinen, mutta mä tykkäsin tästä mallista. 
Tätä mä pähkäilin, että otanko vaiko enkö ota. En sitten ottanut, juuri tuon värin takia. 
Malli pitää kyllä pitää mielessä, jos vaikka koittaisi tuunata jostain liehuhelmaisesta 
neuletakista tällaisen. Pitää yrittää pitää mielessä.

Tuli siis vähän kalliiksi toi kynsihuolto.
Vai pitäiskö tässä syyttää tuota miestä, joka vei mut liian aikaisin sinne kynsihuoltoon.
Maiju
Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Oi jestas, miten hyvännäköinen mekko! Tai kantaja tekee siitä hyvännäköisen:) Hyvä mies kun antoi aikaa shoppailuun!

  • 2.1

   sanoo

   Välttämättä kuvat ei kerro kuinka ihana mekko todellisuudessa oli. On mulla ihana mies, vaikka ei tiennyt välttämättä, että käytän ajan näin hyödyksi.

 2. 4

  sanoo

  Oih, kivan mekon löysit! Ja kieltämättä myös hyvännäköisen neuletakin. Harmi, että väri ei miellyttänyt, mutta eihän sitä nyt aina voi napata 🙂

 3. 5

  sanoo

  Upea mekko, ei muuta tarvii kuin mustat avokkaat niin oot supertyylikäs. Kun on toi koristus edessä ei kaipaa edes väriä vaikka on musta.

  • 5.1

   sanoo

   Joo ei todellakaan kaipaa mitään muuta. Joskus mäkin voin olla aika peruspirkko Michael Korsin mekossa 😉

  • 6.1

   sanoo

   Mä olen vähän tällainen "piilottelija". Viikonloppuna oli kirjan kuvaukset ja mulla oli pusero mekon päällä ja otin sen pois… niin johan tytsit alkoi kehumaan, että kuinka kaunis on mekon yläosa ja kuinka kaunis on mun yläosani… ja että miksi mä peittelen itseäni… Mä oon vaan tottunut peittelijä 😉

  • 7.1

   sanoo

   Joo voi olla, että en olisi ihan heti raskinut ostaa sitä normihinnalla, mutta sitten 40 prossan alennuksessa tarttui matkaan 😉

 4. 10

  sanoo

  Eikös se ole aina hyvin käytettyä aikaa ja rahaa, jos löytää itselleen jotain kivaa alennuksesta? 😀 Kiva mekko ja minusta tuo neuletakki on todella magee. En kyllä itsekään käytä oranssi, että ehkä jossain muussa värissä.

 5. 11

  sanoo

  Kauniin monikäyttöinen mekko, tykkään! Tapiolan Stoccalla on yleensä ihan hyviä aleja, tykkään itse käydä siellä ennemmin kuin keskustassa.

 6. 12

  sanoo

  Olet tehnyt loistolöydön, ihana mekko, sopii sulle loistavasti. Itse tykkään kovasti Korsin vaatteista. Samoin sopii oranssi neulekin, näyttää tosi kivalta ja raikkaalta tuo väri päälläsi.

 7. 13

  sanoo

  Ihana mekko, tosi hyvän näköinen päälläsi. Neuletakkikin on kivan mallinen, mutta muakaan tuo väri ei miellytä. Mustana olisi parempi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *