Anna-Mari Westin ihanat kortit – arvonta / ARVOTTU

Kun näin Anna-Mari Westin kortit, mä ihastuin. Ihastuin niin, että melkein pakahduin. Kaikki minut tuntetavat tietävät, että olen sydämessäni kauhea herkistelijä. Rakastan kauniita sanoja, rakastan kauniita kuvia ja kun ne yhdistää, voi sydän pakahtua. Näin kävi siis minullekin, kun näin Anna-Marin kortit.

Olen joskus saanut ystävältä Anna-Mari Westin ihanan kortin, joka oli mun mielestäni kaunein, mitä ikinä voi ollakaan. Silloin en lähtenyt selvittämään, että kuka on Anna-Mari West. Tein sen vasta sen jälkeen, kun ihanainen Minäkö keski-ikäinen blogin Tiia minut ”täggäsi”.  Minä ihastuin, ihastuin täysillä.

Nyt minulla on kunnia arpoa Anna-Mari Westin ihania kortteja lukijalleni. Ajattelin, että teen sen niin, että jaan kortit kahteen osaan. Toisen korttisarjan arvon blogini lukijalle ja toisen Pinkit korkokengät blogin sivustolla. 

Jos haluat siis tuplata mahdollisuutesi voittaa korttisetti, niin tule tykkäämään Pinkit korkokengät sivustolle ja tykkää ja kommentoi arvontapostausta.

Haluan näin antaa mahdollisuuden niillekin, joilla ei ole profiilia googlessa, koska blogissani ei ole anonyymien kommentointimahdollisuutta. Tosin tuo facebookissa osallistuminen edellyttää kyllä facebook-profiilia.

Tämän setin arvon blogissani: 
Tämän setin voitti Kaikki Paketissa. 

Tämän setin arvon facebook-ryhmässäni tämän arvontapostaukseni 
yhteydessä sivustosta tykänneiden ja postausta kommenteiden kesken:

Arvontaan voi osallistua perjantaihin 4.9.2015 kello 18.00 mennessä
kommentin jättäneet. 
Toinen setti siis arvotaan blogissa ja toinen facebookissa. 
Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Kortit on kyllä niin ihania juttuja, niitä on ilo tehdä, ostaa, saada ja antaa. Noi on kyllä todella upeita. Arvonnassa mukana.

 2. 4

  sanoo

  Oi… oisin kyllä onnesta sykkyrässä, jos arpaonni suosisi tässä arvonnassa <3
  – Muutaman magneetin olen joskus blogiarvonnassa laittanut pakettiin mukaan, oman käsityön lisäksi 🙂

 3. 7

  sanoo

  Nämä kortit ovat aivan ihania! Niitä olisi ihana laittaa seinälle omaksi piristykseksi sekä lähettää ystävien päivää ilahduttamaan. Mukaan arvontaan siis.
  Blogisi on muuten ihanan pirteä 🙂

 4. 17

  sanoo

  Minä olen myös hullaantunut ihan täysin näihin kortteihin. Lähettelenkin näitä aika usein myös ystävilleni ♥ Tällä kommentilla mukana arvonnassa :))

 5. 21

  sanoo

  Rakastan A-M Westin kortteja. Haluaisn tehdä korteista voimakirjan itselleni, sillä tarvitsen toisina hetkinä jotain kaunista ja voimauttavaa, mikä pitää minut vahvana. visuaalisena ja henkisenä ihmisenä voimakirja olisi täydellistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *