Annetaan kaikkien kukkien kukkia

Sanon usein, että minä pukeudun niin kuin haluan, leikkaan hiukset niin kuin haluan, värjään hiukset sellaisella värillä kuin minä haluan. En kysele koskaan muilta, että millaiset hiukset he minulle haluavat tai millaisiin vaatteisiin he toivoisivat minun pukeutuvan. Tästä olen kirjoittanut varmaan 100 kertaa. Mietin, että miksi minun pitäisi miellyttää muita ihmisiä asioissa, jotka liittyvät mun ulkonäkööni?

Jotkut ihmiset vaan yksinkertaisesti on vähän persoonallisempia kuin toiset ihmiset. Jotkut ihmiset eivät haluat olla ”peruspirkkoja”, vaan haluavat erottua massasta. Voin kertoa, että minä olen juuri sellainen. Minua ei saa muokattua johonkin tiettyyn muottiin, ei sitten millään.

Tiesin, että tulen sävyttämään tällä pinkillä hiusvärilläni jotain ihmisiä, jotka haluavat olla perinteisiä itse. Voin kertoa, että tämä hiuksissani oleva pinkki sävy on sellainen, että kun se on viime viikolla laitettu, niin todennäköisesti olen taas viikon päästä jo täysin blondi. Toisaalta, jos mä itse päätän, että haluan olla pinkki seuraavat kaksi vuotta, niin sitten mä vaan olen. Elämä on, se on juuri sellaista, millaista itse sen haluaa olevan.

Pinkkiin hiussävyyn sopii täysin musta asu parhaiten. Lisäsin puseroon
pinkki-mustan irtorusetin, joka toi hieman väriä asuun. 

Muistakaa siis se, että persoonallinen ihminen on persoonallinen ihminen.
Kävin juuri Tukholmassa ja täytyy sanoa, että siellä sekoitui
massaan, koska siellä ihmiset pukeutuvat hyvin värikkäästi ja persoonallisesti.
Ei siis ole ihme, että mua useinkin luullaan ulkomailla ruotsalaiseksi.
Annetaan kaikkien kukkian kukkia ja jos joku haluaa erottua massasta, 
niin annetaan sen ihmisen tehdä se mukisematta. 
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Sä ja mä ollaan varmasti ulkonäöltämme ja luonteiltamme hyvinkin erilaisia mutta juuri siitä syystä että mä oon se perus-pirkko – en esim. värjää hiuksiani vaikka harmaata jo näkyy hyvinkin selkeästi hiuksissani, pukeudun aika värittömästi (vaikka siihen on ehkä hiukan tullut jotain uutta) ja moni muukin asia tai kohta on erilaisia – mä ihailen sua, sun rohkeutta, energisyyttä ja positiivisuutta. Meitä on niin monenlaisia ja moneen junaan; joitakin sun tyyli jostain syystä ärsyttää sitten on meitä jotka mietitään että vitsit kun uskaltais ja vois olla niin ku Maiju 🙂 Toisaalta mulla on hyvä itseni kanssa tällaisena kuin olen – ainakin suurimman osan aikaa. Toki on mussa on asioita jota varmaan pitäis korjata ja muuttaa, mutta … no mä oon mä ja tällä hetkellä varsin tyytyväinen elämääni.
  Mä oon tämänkin sulle monet kerrat sanonut mutta sanon taas; on suurelta osin sun ansiota että löysin omaan elämääni postiivista energiaa askartelun ja ennen kaikkea askartelun parissa olevien ihmisten kautta. Sun korttiblogi oli varmaan eka blogi jota aloin seurata ja siitä asti olen seurannut sun touhuja.
  Kiitos että olet juuri sellainen kuin olet … annat niin paljon meille muille omalla esimerkilläsi 🙂

  • 1.1

   sanoo

   Sanon aina, että kun itse on tyytyväinen itseensä se riittää. Meidän ei tarvitse miellyttää muita ihmisiä.
   Kiva on ollut kuulla, että olen tuonut myös sinun elämääsi iloa. Silloin tiedän, että en ole turhaan positiivisuutta jakanut ympärilleni 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Sitä se on…. Ihailen aina esimerkiksi Aira Samulinia ja Lenita Airistoa, he ovat todella upeita naisia ja tekevät vahvasti aina itsekin sitä mitä itse haluavat, eikä sitä muut haluavat. Nautitaan elämästä ja ollaan ROCK, jos siltä tuntuu. Ihana oli tutustua myös suhun.

 2. 3

  sanoo

  Juuri niin pitää ollakkin ja tehdäkin, kuin itse haluaa ja missä itse viihtyy.
  Minä olen juurikin sellainen peruspirkko. Aina tylsän samanlaisessa tukassa mutta tykkään mallistani, vaatteet ovat kaikkea muuta kuin rohkeat mutta viihdyn niissä. Minusta on ihanaa, ettei kaikki näytä samanlaisilta vaan jokaisella on oma tyylinsä. Sinulle kyllä sopii tuo vöri hiuksiin, se on ihanan pirteä.

  • 3.1

   sanoo

   Se olisi aika kauheaa jos kaikki oltaisiin samasta muotista tehtyjä. Elämässä tärkeintä on se, että kuuntelee sisintään, eikä kuuntele sitä naapuriaan, joka tahtoisin sinun olevan itsensä kaltainen.

 3. 4

  sanoo

  Hyvin kirjoitettu! Persoonalliset ihmiset ovat päivän piristys – usein sovussa itsensä kanssa. Minusta sinun tukanvärisi on ihana ja tuo rusetti niiiin piste i:n päälle! <3

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos. Mä joskus jään miettimään, että miksi meidän pitäisi olla muotissa. Itse olen aina jo nuoresta tytöstä saakka halunnut olla vähän erilainen kuin muut. Värjäsin silloin jo kaverin kanssa karamellivärillä hiuksiin keltaista, vihreää ja punaista raitaa mummojen kauhistukseksi 😉

 4. 5

  sanoo

  Juuri näin! Minä saan välillä hyvinkin kärkästä palautetta pitkistä hiuksistani , joita EI SAA olla aikuisella naisella. No, leijonanharja on osa minua ja taatusti pysyy päässäni:) oma pää, oma tyyli!

  • 5.1

   sanoo

   Itse sanon usein, mun elämä mun tyyli. Mun sivu, mä päätän. Vaikka muuten olen joustava elämässä, mutta se mikä liittyy muuhun itseeni on vIn mun päätettävissä.

 5. 6

  sanoo

  Just niin Maiju<3 Antaa kaikkien kukkien kukkia! Toiset meistä on vähän tavallisempia ja toiset taas tuollaisia räväköitä ilopillereitä kuin sinä. Ihana pinkki hiusvärri<3 Tykkään.

  • 6.1

   sanoo

   Kiitos Sari. Näinhän sen pitäisi mennä. Enkä yleensäkään tajua, että miksi jokaisen pitäisi olla samalla muotilla tehtyjä.

  • 7.1

   sanoo

   Vai, että saksalainen huligaani. Sinäkin olet värikkäänä persoonana juuri sellainen kyn itse haluat. 🙂

 6. 8

  sanoo

  Maailma olis aika tylsä paikka jos kaikki oltais samasta muotista, ollaan rohkeasti just sitä mikä parhaaksi tunnemme.

  Asiasta toiseen, tosta sun lukulistalta huomasin et onkohan mun blogi kaapattu, nimi sama mut ohjautuu jonnekkin ihan muualle ?

  • 8.1

   sanoo

   Kiitos kun ilmoitit. Mulla kävi meinaan sellainen juttu, että domainin siirron yhteydessä hävisi kaikki blogilinkit tuolta sivusta. Nostin niitä eilen mun blogilistalta… Sieltä tuo sun vanha osoite sius tuli. Korjaan,

  • 9.1

   sanoo

   Just niin… en ymmärrä, että miksi yleensäkään kukaan puuttuu toisen ihmisen persoonaan ja tapaan pukeutua erikoisemmin… 😉

  • 10.1

   sanoo

   Niinpä… mitäpä se toisten ulkonäköön liittyvät asiat edes muille kuuluu… jokainen olkoon ja pukeutukoon niin kuin haluaa 😉

 7. 11

  sanoo

  Jetsulleen meikäläisen lause, jota aina intona viljelen, näin on näreet. Miksi ei saa olla omanlainen, kun sitten katalogi-ihmiset halauvat laittaa alas eli he, jotka pukeutuvat muita miellyttäen, oma sisin eksyksissä. On upeaa että olet löytänyt oman iloisen ja pirteän tyylisi, mikä kumma siinä voi ärsyttää. Millä lailla se loukkaa ketään, niin että pitää sinua loukata. <3

  En ymmärrä, nimimerkillä punainen paljettu Uggi nainen joka on tohveliensa takia saanut jopa sormella osoittelua ja paheksuvia katseita. Ruma on se joka osoittelee, eikä se jota osoitellaan. Eiks näitä tapoja jo äidit opettaneet äidinmaidossa. 😉

  • 11.1

   sanoo

   No en todellakaan tajua, että miten joku viitsiikään sun uggeja edes osoitella 😉 Ne on jotkut, jotka eivät itse uskalla pukea päälleen, jotain tällaista, vaikka haluaisivatkin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *