Asuja ja asusteita

Viime viikon asukuvia löytyy parilta päivältä. Keskiviikkona pukeuduin vähän rennommin, kun oli töiden jälkeen vähän menoa ja halusin liikkua vähän rennommassa asussa illallakin. Siksi päädyin pukeutumaan taas farkkuihin. Kaulassa olevan pöllöriipuksen ostin I love me messuilta ja se sopi hyvin värinsä puolesta tämän neuletakin kanssa. Kämmekkäät taas olivat lämmittämässä ilmastoinnin aiheuttaman puhalluksen takia.


Töiden jälkeen suuntasin keskustaan ja Stockkan edessä olevaan joulumaailmaan.  
Olin tilannut Liisa Sausolta NIIN mun näköiset nahkahanskat ja ne kävin noutamassa.
Liisa Sauson nahkahansikkaita voi käydä ”ihailemassa” Stockmannin edessä olevassa joulumaailmassa 6.1.2014 saakka.

Tällaiset ihanuudet siis olin tilannut. Nämä ovat NIIN ihanat.

Tällaista tänään. 
Hyvää viikonloppua kaikille.
Maiju


Kommentit
 1. 1

  Tarja M sanoo

  Tämä on taas niin kaunis kokonaisuus! Villatakki+ruusut sopii niin hyvin yhteen ja sitten vielä tuo samanvärinen ihana pöllö ja ihanat ovat myös nuo sinun ranteenlämmittimesi! Kaikki natsaa taas niin hyvin yhteen! Ja käsineet on niin sinua! Hyvää viikonloppua!

  • 2.1

   sanoo

   Koitan aina kannustaa suomalaisia kädentaitajia. Liisa Sauson hansikkaat on kyllä niin mageita ja niistä löytyy niin ihania naisellisia juttuja.

 2. 5

  Päivi Santtila/Kissanpäiviäkortit sanoo

  Upeita kuvia!Hienot nuo käsineet ja tuo kaulakoru on tosi ihana.Ihanhan tässä taas virkistyy kun katselen sinua olet kuitenkin pirtsakan näköinen vaikka on nyt kovat olkapäävaivat sinulla ja kaikkea.Toivotaan että kaikki menee hyvin jatkossa.Terveisiä ja vointeja.

 3. 7

  sanoo

  Kiva, tosi kiva. Olen alkanut miettimään omassa pukeutumisessakin tuota mustan yhdistelemistä kirkkaaseen. Pitkään tuo musta oli minulla syrjässä, kun 80-luvulla oli ne musta, valkoinen, punainen minulla väreinä. Nyt taas olen alkanut miettimään, kun olen noita sinun kuvia katsonut. Onhan se hieno ja hyvä pohja kirkkaille väreille.

  • 7.1

   sanoo

   Mä jossain vaiheessa pukeuduin aika värikkäästi. Sitten vaihdoin mustaan ja jossain vaiheessa lisäsin nämä värit mukaan tähän mustaan. Toimii ainakin mulla.

 4. 8

  sanoo

  Sun pöllö on paljon hienompi kuin mun, mulla on tylsästi vaan mustasilmäinen 😉 Ihanat hanskat, niitähän saisi varmaan vaikka minkälaisilla koristuksilla. Saitko itse esittää toiveet vai oliko valmis hansikasmallisto?

  • 8.1

   sanoo

   Tämä oli heidän ihan valmiista mallistostaan. Sattui vain olemaan NIIN mun näköinen. Olisi siellä yhdet toisetkin, mitä voisin vielä harkita 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *