Asukuvat kauniissa merellisissä maisemissa

Salmisaaren maisemissa otettiin eilen aamulla kello seitsemän aikaan asukuvat. Olin menossa aamulla aikaisin töihin ja kun oli hovikuvaajakin heittämässä mua, niin päätettiin käyttää tilanne hyväkseen ja ottaa kuvat kauniissa maisemissa.

Asuksi valikoitui eilen mustat VeroModan suorat housut, pinkki trikoopusero ja viime kesänä ostamani valkoinen toispuoleinen neulepusero. 

Ulkotakkikin piti olla aamulla päällä, kun on aika viileät nämä ilmat.

Tällaisissa maisemissa käytiin kuvaamassa.
Aamu näytti kyllä aika hienolta ja siniseltä.
Nyt on ollut todella pilvisiä ilmoja, mutta eilen oli jopa pilviä taivaalla. 
Minua voi seurata myös Instagramissa.
Aika paljon lataan ruokakuvia sinne, jos terveellinen ruokavalio kiinnostaa, 
niin tervetuloa seuraamaan.  

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.
Toivotan kaikille hyvää Juhannusta.
Maiju
Kommentit
 1. 5

  Anonyymi sanoo

  Hei,

  olen seurannut upeaa blogiasi ja olemustasi, mjoten jatka ihmeessä samaan tyyliin. Haluan kuitenkin antaa pienen vinkin sen sijaan, että värjäyttäisit tumman osan hiustesi etuosaan suosittelen raidoitusta-> vaikutus olisi todella paljon nuorekkaampi. Olen itse huomannut, kun aiemmin minulla oli samantyyppinen värjäys kuin sinulla. Kampaajani suositteli kulta- vaaleanruskeaa raidoitusta ja avot mikä nuorennusleikkaus. Tässä vain pieni vinkki sinulle komea nainen!

  • 5.1

   sanoo

   Kiitos kivasta palautteesta. Varmaan menen ainakin puoli vuotta tällä otsalla. Mulla oli viime syksynä kullan vaaleat otsahiukset, mutta ne vei värin mun kasvoiltani. Ihan helppoa ei ole löytää sitä sävyä. Joka sopii kasvojen sävyyn. Mustalla siis mennään niin kauan kuin se pysyy 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *