Asukuvia ja terveellisiä valintoja

Tällä viikolla on ollut aika monta ”iltamenoa”, joten en ole ehtinyt  postailemaan ja suoraan sanottuna en ole viitsinyt istua enää koneella kun olen tullut kotiin. Tiistaina olin kynsihuollossa (tästä tulee viikonlopun aikana postausta), eilen oli työpaikan osaston jouluillallisella. Tänään oli sitten vähän muuta menoa. Nyt aion ottaa pyhät hyvin slungisti ja levätä. Jotenkin nykyään mun vapaa-aikani menee palautumiseen, jotta jaksaa näillä vähillä yöunilla. Nyt taidan viikonloppuna ottaa melatoniinikuurin testiin.

Maanantain asukuvatkin tulevat vähän jälkijunassa, mutta ne on tässä. Yhdistin farkkuihin satiinipuseron ja mustan neuletakin.  Jotenkin ei ole nyt aina jaksanut panostaa tämän enempää tuohon pukeutumiseen. Välillä voi vähän relata ja olla rennompi.

Tässä ajateltiin, että voisiko ne silmäpussit kadota, jos yrittää kääntää päätään vähän ylösalaisin. Turha toivo.

Jos ne pussit saataisiin sitten piiloon tällä tavalla? 

Nyt kun on ollut näitä uniongelmia, niin olen yrittänyt panostaa terveellisiin asioihin vieläkin enemmän. 
Maanantaina eväänä oli salaattia ja savulohta. 
  
Välipalana töissä oli rahkaa, viinimarjoja ja pensasmustikoita. 

Tällaisia mietteitä tänään. 
Ihanaa, että saimme yhden vapaapäivän itsenäisyyspäivän merkeissä.
Hyvää itsenäisyyspäivää kaikille.
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Samoin sinulle 🙂 Ihania naimipaloja olet lautasellesi kasannut. Ja hei, ei ressiä, pussit tai ilman, so what 😉

  • 1.1

   sanoo

   Niinpä, mitäs me pienistä. Mä "yritän" nukkua nyt pyhinä, jos vaan onnistun 😉 Lepoa ja laiskottelua 😉

 2. 2

  sanoo

  Todellakin ne uniongelmat ymmärtää vasta, kun niitä on itsellä 🙁 Olen ollut aina huono nukkumaan eli olen kärsinyt uniongelmista jo lukioikäisestä asti. Jotenkin sen kanssa on oppinut elämään, mutta tunnen myös suurta myötätuntoa niiden kanssa kamppailevia kohtaan. Tosi kiva tämä asusi, tuo fuksia paita sopii loistavasti farkun ja musta kaveriksi. Herkullisilta näyttää myös sun eväät! Hyviä unia ja mukavaa itsenäisyyspäivää Maiju 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Niinpä, tsemppiä myös sulle tuon asian kanssa painimiseen. Olen miettinyt, että kirjoitan tuista jossain vaiheessa oman postauksen, mitä itse olen yrittänyt asian eteen tehdä.

 3. 3

  sanoo

  Lohta! Ei saa näyttää mulle lohikuvia! täällä ei mitään savulohta löydy, rasvasta ja mautonta graavilohta vain 🙁

  • 4.1

   sanoo

   Mä kesällä tein välillä jotain muuta salaatteja, joihin lisäsin mansikoita ja pähkinöitä. Ne toi niin kivaa makua salaattiin, nettä päätin laittaa nytkin.

 4. 5

  sanoo

  Ihania herkkuja, nams!
  Ja kyllä – tarpeeseen tuli tämä ylimääräinen vapaapäivä – myös täällä yritetään kuittailla univelkoja ja pienennellä silmäpusseja – jotka tosin voittavat nuo sinun mennen tullen;)
  Hyvää itsenäisyyspäivää, Maiju♥

  • 5.1

   sanoo

   Mä olen yrittänyt tehdä asua eteen niin paljon, että voi olla että pusseja on saatu vähän jo tasaisemmaksi. Nukkua en ole kuitenkaan vielä saanut. Tsemppiä myös sulle ja hyviä lepopäiviä.

 5. 6

  sanoo

  Välillä on ihan hyvä ottaa vähän rennommin. Itseeni iski ikävä flunssa joka pakottaa nyt lepäilemään. Mukavaa itsenäisyyspäivää!

 6. 8

  sanoo

  Toivottavasti saat pitkän viikonlopun aikana otettua rennosti ja jos nyt et varsinaisesti nukuttua niin ainakin rentouduttua ja levättyä.

  Minusta asukokonaisuus on kaunis. Farkut ovat ajoittain ihan toimiva työvaate nekin, mitä sitä panostamaan jos ei siltä tunnu 🙂

  Hyvä itsenäisyyspäivää!

 7. 10

  sanoo

  Ikuisena farkkufanina näyttää asusi oikein kivalta.Kaunis pusero tekee siitä kuitenkin "aikuisen" asun 🙂
  Meikäläinen vaan vaihtelee farkkujen väriä ja taas mennään! No laitan mä määrättyihin tilaisuuksiin ja menoihin tietysti jotain muutakin kuin farkut 😉
  Mansikat salaatissa ovat niin kauniita ja hyviä…voi kun taas joskus muutaman kuukauden kuluttua saa tuoreita omasta puutarhasta.
  Hyvää Itsenäisyyspäivää ja ota rennosti!

  • 10.1

   sanoo

   Sinähän olet sellainen farkkutyttö ja sulle sopii niin hyvin se tyyli 😉 Nämä olivat vielä yllättävän hyviä ja maukkaita mansikoita. Pitkästä aikaa jopa todella hyviä. Samoin hyvää itsenäisyyspäivää sullekin 🙂

 8. 11

  Anonyymi sanoo

  Silmäpussit, pussisilmä – kiva riimi. Pussit ei lähde ilman nukkumista…snooork snooork. Mää nukun kuin pieni porsas, kuin sammuttaisi yölampusta valon. Siten pysyy kasvot nuorekkaina ja hehkuvina. Suosittelen!
  Madame Butterfly

  • 11.1

   sanoo

   Jos se olisi noin helppoa, niin olisi todella hyvä. Toivotaan, että saataisiin noi käsiongelmat ratkaistua ja uni palaisi sitten sen myötä normaaliksi 🙂

  • 11.2

   sanoo

   Anonyymilla ei näytä olevan uniongelmia,hienoa. Vain uniongelmainen tietää, että ei se mene niin, että lamppu pimeeks ja zetaa aamuun saakka.
   Olen useita vuosia kärsinyt siitä, ettei uni tule illalla, ssatan vielä klo 2-3 yöllä odotella nukkumatin saapumista. Minua ei satu mistään, ei ole huolia eikä murheita, pyrin sulkemaan tietsikan ajoissa, syön mielestäni terveellisesti, liikun kohtuudella, rauhoitan itseni lukemalla sängyssä jotain kivaa, joogatunneilla opittuja rentoutumisharjoituksia kokeilen ym ym …ja jos uni ei tule niin se ei sitten tule ja piste. Nykyisin en stressaa vähääkään itseäni asialla, koska ei tarvitse aamuisin töihin rientää, eli saan useimmiten nukkua aamulla niin pitkään kuin haluan. En ota ikinä päikkäreitä, vaan säästelen sitäkin unta yöksi. Melatoniniakin olen kokeillut, eipä sanottavasti auttanut. Välillä uni tulee sitten ihan samantien kun lampun sammuttaa. Olkoon sitten näin, koska en ole väsynyt päivisin.Olkoon minun elämänrytmini nyt sitten tällainen.

  • 11.3

   sanoo

   Niinpä Arja… vain ihminen, joka asiasta "kärsii" voi tietää sen, että miten se menee. Kun uni ei tule, niin se ei tule. Itsellänihän siis uni tulee, mutta katkeea siihen käsisärkyyn… ja sitten valvotaan sitä…. Mutta todellakin, että joku sanoo, että "nuku hyvä ihminen", niin eihän se vaan toimi nappia painamalla tai sormia naksautamalla, jos on ongelma. Ikäväähän on tietenkin se, että sinne työpaikalle pitää lähteä aamusta oli sitten nukkunut tai ei 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *