Asun tehosteena purppuraa

Kirjoittelen nykyään niin paljon kaikkea muuta ja asukuvat jäävät vähemmälle. Kuvia kuitenkin napsitaan, mutta ne jää koneen kätköihin, joten jos välistä esittelisin yhden viime viikon asukokonaisuuden. Tämä kokonaisuus syntyi hiusvärini innoittamana. Musta päävärinä ja purppuraa tehosteena. Sukkikset olen ostanut joskus PinkMonkey nettikaupasta. Kun ne oli niin mageet, niin tilasin niitä useita samalla kertaa. Aina kun ne vetää jalkaan, niin kehuja niistä satelee ympäristöltä. Ne on sellaiset, että niitä ei vaan voi olla huomaamatta. Värinä niissä on hot-pinkki ja lilaa.
Kaulakorun olen ostanut joskus kädentaitomessuilta, nyt en muista valmistajaa. Väri tähän asuun just eikä melkein täydellinen eli siinäkin hot-pinkki ja tumma lila.
Tämän asun suurin alue on mustaa, mutta tässä toteutuu sanonta vähemmän on enemmän ja värit tulee todella upeasti esiin. 
Väriä vaan rohkeasti asuun, niin maailma näyttää mukavammalta. 
Maiju
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Itse tarvis kanssa päästää tuosta mustasta hieman irti ja ottaa sitä väriä mukaan, mutta…. ei vaan kykene 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Pienillä asioilla saat jo ihmeitä aikaan. Mustan kanssa, vaikka vähän näyttävämpi ja värikäs koru. Siitä se alkaa.

 2. 3

  sanoo

  Aivan mahtava asu! Vähemmän on enemmän on meikäläisen joka päiväinen motto, paitsi silloin kun vedän koipiin punaiset paljetti Uggit, hehee. 🙂

 3. 4

  sanoo

  Aivan mahtava asu! Vähemmän on enemmän on meikäläisen joka päiväinen motto, paitsi silloin kun vedän koipiin punaiset paljetti Uggit, hehee. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *