Asuvalintoja ja ruokavaliota

Nyt kun helteet tuli vähän yllättäen, niin usein iskee aamuisin vähän ”pakokauhu”, kun ei oikein tiedä, että mitä pukisi päälleen, kun kesävaatteet on vielä talvikätkössä. Hätäpäissään sitten aamulla koitin mennä kaappikätkölle etsimään, että löytyisikö jotain päällepantavaa. Eilen sitten löytyi nämä punaiset Flash:n housut ja musta pitsipaita. Ongelmana taas on se, että kun ulkona on lämmin ja toimistossa puhaltaa ilmastoinnit täysillä kylmää. Ensi viikonlopullekin on niin paljon ohjelmaa, että ei taida olla toivoakaan kaivella niitä vaatteitaan esiin vieläkään. Täytyy siis mennä tällaisella paniikkitekniikalla jonkin aikaa ja kaivella niitä vaatteita esiin yksitellen.

Iltaisin aina rakentelen seuraavan päivän eväitä. Kaivelin pakastinta pohjia myöten ja löysin vielä puolukoita sieltä. Päädyin kokeilemaan smoothieta, johon laitoin siis puolukkaa, banaania, ananasta, appelsiinia ja kauramaitoa. Pienen maistelun jälkeen lisäsin vielä hivenen Agave-siirappia. 
Tuli hyvää ja kivasti puolukka toi kirpakkaa makua siihen. 
Kauramaitoa en ole aiemmin uskaltanut ostaa, kun en ole tiennyt, että onko se keliaakikolle sallittua. Nyt onneksi keliakialiitto julkaisi listan sallituista kauramaidoista, joten listan mukaan mennään. 
Mielettömän ihana maku tuossa kauramaidossa.

Näillä siis mentiin eilinen päivä.
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Nätti asuhan tuosta syntyi 🙂 samaa vikaa täälläkin , tuli taas niin äkkiä kesäkelit , että vaatteet on osin hukassa , osin vielä kaupassa 😉

 2. 5

  sanoo

  Hyvä yhdistelmä, tykkään!
  Aika tutun näköisiä ruokatarvikkeita. Vaikkei ole mitään terveydellistä syytä käyttää kaurajuomaa, niin usein sitä käytetään ihan vaan sen hyvän maun vuoksi…sopii mielestäni hurjan hyvin smoothieihin ja pirtelöihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *