Aurinkoa päivään, koska olet sen arvoinen

Jossain vaiheessa heräsi keskustelua siitä, että olen niin värikäs ihminen ja joidenkin mielestä värit eivät kuulu enää iäkkäämmille ihmisille, vaan se olisi ikään kuin nuorten juttu. Kaverini sanoi hienosti, että värikäs pukeutuminen = Maiju, värikäs ruoka = Maiju. Näinhän se on, pukeudun värikkäästi ja syön värikkäästi. Molemmat kuuluvat osaksi mun persoonallisuuttani. Joten jatkan valitsemallani tiellä.

Tänään heräsin vasta kymmenen jälkeen, on ihana välillä ottaa vähän iisimmin. Viikonloppuaamuisin usein teen puuroa ja koristelen annokseni marjoilla ja nautin aamupuuroni villasukat jalassa. Sukat täytyvät olla mun taikasukkani eli Anelmaiset, jotka olen tilannut Anelma Kerviseltä. Hänen sukistaanhan on tullut eräänlainen hittituote.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kun tilasin sukkani Anelmalta, niin kävimme läpi tarkkaan, että mitä värejä haluan sukissani olevan. Anelma tiesi mun intohimoni timantteihin, niin sukissani on myös hieman kimaltavia helmiä kukkien seassa. Nämä sukat voimaannuttavat päiväni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voiko siis päivä paremmin alkaa? Voimasukat jalkaan ja marjaisaa gluteenitonta puuroa tuomaan energiaa päivään. Kävin ostamassa itselleni ruusuja – koska olen sen arvoinen. 

ruusut - 1

Aurinkoa teidän päiväänne. Nauttikaa hetkistä, ne ovat elämän ja päivämme suola. 

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oishan se kauheeta, jos joutuis pukeutumaan niin kuin toiset sanoo… tai värjäämään hiukset niin, että hukkuu massaan 😀
  Nuo villasukat on kyllä NIIN mahtavat ♥
  – Oikein suloista sunnuntaita!

  • 1.1

   sanoo

   Joo, ehkä on hyvä, että ollaan aikuisia, kukaan muu ei määrää kun me itse 😉 Nämä villasukat on taikasukat ;

 2. 3

  sanoo

  Voi mitä kesäisiä herkkuja ! Noi sun villasukat on kyllä niin sinun näköiset 🙂

  Kivaa alkavaa viikkoa sinulle Maiju <3

 3. 4

  Tiia K sanoo

  Ihanat villasukkaset, huolisin! Rakastan kaikkia näitä värikkäitä kuvia aina täällä. Täälläkään ei olla ”beigejä”.

  Muiskis <3

 4. 5

  sanoo

  Niin totta! Kaikki kauniit värit = sinä Maijuseni <3
  Värit voimaannuttavat ja tuovat puhtia päivään.
  Vaativiin työtilanteisiin minäkin valitsen aina
  voimavärejä ylleni. Mieleisistä väreistä saa positiivista energiaa.

 5. 6

  Minnie sanoo

  Hei Maiju,
  Kiitos kivasta ja ’erilaisesta’ blogista! Monet blogit tänä päivänä antavat hyvin killtokuvamaisen ja silloitellun kuvan sen henkilön elämästä. Blogisi on elämänmakuinen ja lämmin.
  Blogisi vahvuus onkin juuri se, että se on sinunnäköisesi. Täällä määräät sinä!

  Itsekin viiskyt-plusikäisenä viihdyn milloin minkäkinlaisissa, -näköisissä ja -värisissä asuissa. On vapauttavaa, että saa olla rauhassa sitä mitä on. Nuorempana muiden mielipiteet vaikuttivat ehkä vähän (silloinkin vain vähän, onneksi) mutta tämän ikäisenä saamme olla mitä olemme kaikessa rauhassa. Onneksi itsetunto on terveellä pohjalla. Niille, jotka kyseenalaistavat tyylini, olen vastannut: ’Jos häiritsee liian paljon, pään voi kääntää ja katsella muualle!’

  Olen nähnyt sinut kerran livenä Jumbossa ja yllätyin miten ’tavallisen’ oloinen olit. Siis hyvässä mielessä. Helposti lähestyttävän näköinen, niinkuin kuka tahansa mukava tyyppi.

  Olisi kiva jos voisit joskus tehdä postauksen terveestä itsetunnosta, ja siitä, miten olet tähän pisteeseen päässyt. Oletko aina ollut noin itsevarma? Uskaltanut olla oma itsesi? Onko sinulla/onko ollut komplekseja? Miten olet päässyt niistä yli? Miten käsittelet ulkonäköpaineita (tai vaikkapa noita kommentteja, että värikkyys ei sovi sinunikäisellesi)?

  Uskon, että moni suomalainen nainen voisi hyötyä tuosta aiheesta. Jos siitä olet jo aiemmin kirjoittanut, linkkaatko siitä. Kiitti!

  Ihanaa, nautinnollista kesän jatkoa!

  • 6.1

   sanoo

   Voi kiitos ihanasta palautteesta. Ihan tavallinen ihminen olen, toivottavasti todellakin myös helposti lähetyttävä. Sanon aina, että minulle saa aina tulla juttelemaan ja monet ihmiset uskaltavatkin helposti lähestyä. Itsetunto-aiheesta olemme joskus tehnyt videon Tädit tubettaa kanavalle. Monta kertaa olen ajatellut, että siitä pitäisi kirjoittaa. Yritänpä ottaa sun toiveen työn alle ja kirjoittaa siitä lähiaikoina. Ihanaa kesää sinullekin.

 6. 7

  Belladonna sanoo

  Kyllä sulla onkin ihanat taikasukat. Päivä lähtee pirteästi liikkeelle, kun nuo ovat olleet jalassa. Kivaa viikkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *