Aurinkoisella terassilounaalla

Viime viikolla oli melkein joka päivä niin upeat ilmat, että vielä pystyi työpaikan terassilla käydä syömässä lounasta. Lounaan yhteydessä sitten työkaverini Anu nappasi asukuvat.

Kun aamuisin on ollut niin kylmä, niin pakko oli jo kaivaa sukkikset kaapista ja laittaa jalkaan. Iltapäivisin ne on olleet jo taas liikaa. Kuitenkin musta tuntuu, että kohta alkaa taas tämä mun sukkisleikkini eli mitä hassummat sukkikset, sitä varmemmin ne mun jalastani löytyvät. Tuo päivän väri kuitenkin lähti mun uusista kynsistä eli väri valikoitui sieltä.

Mekko on Seppälän, neuletakki HM:n, sukkikset Sokoksen valikoimista. Kaulakoru on työkaverini Tuulan käsialaa. 

Kun oltiin syöty ja kuvattu, niin huomasimme, että terassin ovi oli mennyt liian syvälle kiinni. Eikä kukaan ole ajatellutkaan, että kahva pitäisi olla myös oven ulkopuolella. No onneksi oli työvälineet mukana ja ovi aukesi. Olishan se ollut harmi, jos olisi tuolla auringonpaisteessa joutunut koko iltapäivän viettää. 

Vielä piti poseerata neukkarin valokuvaustaustan edessä, kun kerran sellainen sattui olemaan paikalla. Sattui vielä sopimaan värinsä puolesta mun asuunkin.

Tällaista siis oli viime viikolla. Tällä viikolla on sitten jo taas uudet kujeet.
Maiju


Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Täällä vielä tehdään kaikkensa, ettei tarvitsisi laittaa sukkahousuja jalkaan. Ei ole sitten yhtään mun juttu. Nuo sun on kyllä veikeät.

  • 1.1

   sanoo

   Mä olen sellainen vilukissa, että ei vaan pysty olemaan ilman.. ja kun pitä hametta päällä, niin sitten on vaan pakko 😉

  • 2.1

   sanoo

   Mä olen vähän rohkea ihminen… Viime talvena leikin kovastikin aika räväköilläkin sukkiksilla 😉

 2. 3

  sanoo

  Noi sun sukkikset ovat aivan ihanat! Mä olen yrittänyt vielä pärjätä ilman, koska tiedän, että sukkahousuja ehtii käyttää taas kyllästymiseen asti. Mutta pakko kai se vaan on luovuttaa, koska kintut alkavat muistuttaa kalkkunan koipia. Paitsi kalkkunoiden ei tarvitse kai sääriään sheivata 😉

  • 3.1

   sanoo

   Mä en pystynyt enää taistelemaan 🙂 monena aamuna puoli kuuden aikaan kun olen lähtenyt, on ollut vain 7 astetta lämmintä. 🙂

 3. 4

  sanoo

  Voi kun kaunis kokonaisuus ja nuo sukkikset ovat ihan huiput! Vitsit kun oppisin minäkin kuviollisia pitämään tai edes värillisiä 😀

  • 4.1

   sanoo

   Nyt vaan harjoittelemaan, voit aloittaa todellakin yksivärisistä. Mustaan asuunkin saa kivasti särmää väreillä 😉

 4. 5

  sanoo

  Kivat sukkikset! Itse pähkäilen sopivan vaatetuksen kanssa juurikin kun aamulla on kylmä ja päivällä kuuma. Pitkät housut kyllä ahdistaa iltapäivisin jos ne on aamun viileydessä päälleen valinnut. Mukavaa tiistaita!

 5. 7

  Tarja M sanoo

  Muut huomioi sun sukkikset – ei niitä tietenkään voi olla huomaamattakaan 🙂 mutta mä vaan ihailen kerrasta toiseen tuota villatakkia kukilla ja kaulakorua 🙂

  • 7.1

   sanoo

   Musta tuntuu, että Henkka maukassa oli tätä väriä neuletakkeja vieläkin ihan vähän aikaa sitten 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *