Aurinkolasifriikki iski jälleen

Tänään ensimmäisenä pääsiäispäivänä on oltu liikenteessä. Malmin Prismahallissa oli kirppari ja sinne suuntasimme äiteen kanssa vähän katsastamaan.

Kyllä nämä mun punaiset uudet kengät loistaakin kauaksi. Aika monta ihmistä on sanonut jotain näistä kengistä ja ehkä niitä ei vaan voi ohittaa katsellaan.

Mitäpä käy kirpparilla, kun tulee vastaan myyjä, joka on samanlainen aurinkolasifriikki kuin minä? No pistää mut kokeilemaan muutamia laseja. Kun vielä halvalla saa, niin kolmet piti ostaa ja äiteelle yhdet.  Työkaverit varmaan nauravat kun tajuavat, että taas on aurinkolasifriikki iskenyt suoneen (ja mies pysyy tapansa mukaan hiljaa).  Nauratti kun tämän laseja myyvän naisen mies kanssa pudisteli päätään naisen myydessä lasejaan. Mä kyllä ymmärsin tätä naista hyvin. Vakavia ilmeitä vakavan asian eli kokeilun edessä.
Kirpparin jälkeen äiteelle kahville, jossa sitten päivän asukuvakin tuli ikuistettua.
 

Päivän korut olivat Anu Pylsyn lintupeilikoru ja Tukholmasta ostamani rannekorut.

Tämän jälkeen kotiin tekemään jotain hyödyllistä. Punaiset verhot on aika vaihtaa? Vai pitäisköhän odottaa niiden kanssa, että joulu taas tulisi. Miten mä olenkin niin laiska vaihtamaan?

Pitkään on ollut hakusessa keltaiset verhot. Niitä ei ole löytynyt kaupasta, mutta kirpparilta löysin myyjän, jolla oli aidot retroverhot. Verhot olivat todella siistit, juuri pestyt ja menkeloidut. Joten pakko oli kokeilla, että miltä ne nyt sitten näyttäisi keittiön ikkunassa. Kyllä näitä katsellessa positiivinen energia virtaa suonissa oikein kohinalla. Tykkään.

Näiden verhojen myötä varmaan mun kevään odotukseen tuli taas vauhtia.
Maiju


Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Tosi hienot noi retro verhot.Olisin kyllä kans ostanut. Onko sellasta "vanhahtavaa" paksua kangasta? Ja tosi nätin värinen neule sulla.

  • 1.1

   sanoo

   Kiitos Ekku… Juuri sellaista vanhahtavaa kangasta.. Eikä ollenkaan käytössä haalistunutta. Kiitos. Neule on HM:n kevättalven neuleita.

 2. 4

  sanoo

  Päheitä arskoja! Tykkään! Tarttiskohan sitä laajentaa omaa repertuaaria niistä yksistä laajemmalle 😀

  • 4.1

   sanoo

   Hih… suosittelen… Jossain vaiheessa mun arska-luku taisi olla tyyliin 30, mutta voi olla, että se on vähän muuttunut, kun olen laittanut jotain kiertoon. Mulla pitää olla eri asuihin omat lasit. Pitää varamaan huomenna vielä piipahtaa tuolla kirpparilla, kun sama myyjä sanoi olevansa myös huomenna paikalla 😉

 3. 5

  sanoo

  Makeita laseja olet löytänyt ja käyttöäkin niille tuntuu lähipäivinä olevan 🙂 Ihanat retroverhot, tulee niin keväinen tunnelma tuosta keltaisesta väristä!

  • 5.1

   sanoo

   Mä en tiedä, että miten tuo aurinkolasihulluus pääsi pari vuotta sitten valloilleen. Varmasti tulee käyttöä. Mustakin nuo verhot on niin mageet.

  • 6.1

   sanoo

   Hih… Taidettiinpa jokunen päivä aiheesta puhuakin… Niin nythän mä ostin vaan kolmet, mutta kuvasin vähän noita kokeilujani 😉

 4. 7

  sanoo

  Kivoja aurinkolaseja! Mulla on vain yhdet aurinkolasit, en ole raaskinut hankkia useampia. Joudun ostamaan kaikki lasit aina omilla silmälasivahvuuksilla. En siis pysty käyttämään piilareita 🙁

  • 7.1

   sanoo

   Toi on vähän ikävää… tai ainakin musta olisi, kun niin rakastan näitä laseja… Tosin en mäkään näe kauaksi, mutta ei haittaa… pääasia, että näen lähelle.

 5. 9

  sanoo

  Verhot ovat just passelit. Johan olet satsin aurinkolaseja löytänyt! Olen melkein kade. Nimim. hajotin juuri omat ainoani.

  • 9.1

   sanoo

   Odota vaan Tiina kun mä näytän myöhemmin mitä tänään löysin… Mä taidan tehdä tuosta mun aurinkolasihulluudestani jossain vaiheessa oman postauksen 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *