Batmanin asussa

Perjantaina aamulla töissä eräs työkaveri istui aamukahvipöydässä ja minä häärin keittiössä noutamassa kahvia. Itselläni on tapana mennä työpöydän ääreen juomaan kahvikuppia. Työkaverini huuteli kahvipöydästä mulle, että ”hei onko sulla Batman-viitta päälläsi?”. Hän näki vain asuni takaosan. Siitä sitten ajatus tuli, että vietän päivän Batmanina. Meitä nauratti kovasti moneen kertaa tämä Batman-juttu. Kieltämättä tästä ponchosta voi äkkiä nähdä vain takana lepattavan viitan, koska tämä on molemmilta sivuilta auki.

Tämä mun Batman-asuni on Junarosen lokakuussa kauppoihin ilmestyvästä mallistosta. Jotkut saattavat muistaa kun heinäkuussa kävin Junarosen showroomilla katsastamassa syksyn mallistoa, tämä oli yksi niistä mihin silloin ihastuin. Kirjoitin silloin aiheesta täällä.

Vihdoinkin sain tämän ihanuuden koristamaan omaa vaatekaappiani. Olen tätä odottanutkin. Poncho on tummansininen ja siinä on paljetteja. Molemmat sivut ovat auki, mikä ei kuvista välity. Ponchossa on myös ihana korkea kaulus. Perjantaina töissä poncho sai hyvin paljon kehuja.

Poncho Junarose (saatu). 
Tummansininen väri on nyt mun tämän syksyn juttuni selkeäsi. 
Monta tumman sinistä vaatetta on tullut mun vaatekaappiini.
Tähän väriin on hyvä yhdistää myös fuksian punaista.
Kyllähän mä yritin sitten myös olla Batman, mutta en ihan kauhean
hyvin siinä onnistunut. Sen voi tarkistaa vaikka Instagramista
Maiju

Kommentit
 1. 5

  sanoo

  Maiju, minäkin olen ihan ponco-hullu! Tilaisn nyt Hahnilta punaisen kashmir-ponchon, mutta saan sen vasta joskus marraskuulla.

  Minulle ei tummansininen käy. Tulen siinä ihan kalpeaksi. Eli siis se, että olemme molemmat blondeja ei määritä, vaan joku pukueutmisasiantuntija sanoi, että silmien väri…ja ihon.

  Tuo tumma poncho on hyvin monikäyttöinen.

  Arvaappas minkä lehden luin ekana kun R. nouti pahvlaatikon, jossa oli kolmen viikon postimme. Mahtrava juttu ja mielettömän hyvät kuvat <3

  • 5.1

   sanoo

   Voi kiitos ihanuus. Sä kommentoit aina niin nätisti. Meistä saattaa kuulua vähän lisääkin lähi aikoina 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *