Blingo ekologisia lasten ja naistenvaatteita

Joskus voi tavata ihmisiä eri tilaisuuksissa ja välillä löytyykin yht’äkkiä yhteinen mielenkiinnon kohde eli rakkaus vaatteisiin. Näin tapahtui minulle kun tapasin Miian, joka järjestää Blingon kotivaatekutsuja.

Mikä on Blingo?  
Blingo myy korkealaatuisia ja ekologisia lasten ja naistenvaatteita.
Pääkonttori heillä sijaitsee Malmössä, Ruotsissa ja he ovat juuri avanneet myös Vaasaan toimiston. Blingon vaatteita myydään kotikutsuilla ja
nettikaupan kautta. Kotisivuiltamme www.blingo.fi löytyy heistä tietoa. Myös Miian kautta voi järjestää kotikutsuja ja tehdä tilauksia. Miian facebook-sivut löytyvät täältä.

Miian kautta siis sain mahdollisuuden päästä testaamaan Blingon vaatteita. Ensimmäinen vaate, johon heillä ihastuin oli tämä ihana pusupusero. Minähän olen vannoutunut huulipunan ystävä, niin tämä jotenkin vaan oli heti NIIN mua.

Anteeksi, mutta nyt on ihan pakko vähän vilauttaa.

 

Mitäs piditte? Itse ihastuin tähän puseroon. Varmasti löydän tälle puserolle monta eri käyttökohdetta ja moneen erilaiseen asuun aion tätä yhdistellä.
Tämä pusero on siitä kiva, että tämä voi yhdistää ihan hyvin myös bleiseriin, pusero toi asuun rentoutta ja kuitenkin on mielestäni ihan tyylikäskin.
Maiju

Kommentit
  1. 2

    sanoo

    Kaunis mustavalkoinen asu ja paita on hauskan näköinen. Ekologiset vaatteet ovat hyvä idea, kannatan ehdottomasti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *