Blogiarvonta

Facebookissa olen lupaillut, että järjestän ensimmäisen blogiarvonnan viikonloppuna. Kiitos kaikille teille ihanaisille, jotka näin nopeasti olette löytäneet uuteen blogiini. Virtuaalimaailma on niin ihmeellinen ja tieto leviää nopeasti. Avasin maanantaina facebookin tykkäysryhmän Pinkit korkokengät ja jo NIIN monikin on ryhmän löytänyt. Facebookin ryhmääkin voi seurailla, vaikka ei itse Facebookissa olisikaan. Saattaa olla, että sinne tulee heitettyä aina välistä jotain linkki-vinkkiä hankintapaikoista, joita ei sitten tänne blogipuolelle tule.

Arvon sunnuntaina kaikkien tätä postausta kommentoiden kesken itse tekmäni kaulakorun. Kaulakorussa olen käyttänyt makeanveden-, helmiäis- ja särölasihelmiä. Lisäksi korun keskellä koristaa Swarovskin riipus. Koru sopii monenlaiseen tilanteeseen esim. juhliin ja myös arkikäyttöön yksinkertaista asua koristamaan.

Jos haluatte, niin voitte liittyä myös sivuston lukijaksi sekä liittyä tuonne facebookin tykkäysryhmään. Tietenkin tätä tietoa saa myös jakaa eteenpäin.

Onnea kaikille arvontaan. Tarvitsen yhteystiedot, joten paras tapa osallistua on kommentoida niin, että yhteystiedot on saatavissa. Kaikki sunnuntaihin 20.1.2013 kello 20.00 mennessä kommentoineet ovat mukana arvonnassa.

EDIT: Arvonnassa onni osui Kaijaan. Onnea Kaijalle.

Tässä olen kietaissut kaulakorun ranteen ympärille:

Voitte halutessanne kertoa, että mitä haluaisitte lukea blogistani jatkossa? Monta aihetta on mielessä kauneudenhoitoon ja myös itsensä hemmottelmiseen. Niistä tulee ainakin lähiaikoina aiheita. Rakastan itseni hemmottelemista, se on kuin laittaisi rahaa pankkiin. Suosittelen sitä kaikille.
Arvontaonnea kaikille!
Maiju

Kommentit
 1. 3

  Päivi R sanoo

  Mukana arvonnassa, tottakai:) Kiva on katsella kaikkea ihanaa, liittyivätpä ne vaatteisiisi tai kortteihisi <3

 2. 10

  Ritva_47 sanoo

  Oi kuinka ihana koru… ilman muuta mukana arvonnassa!
  Laitanpa tuon vanhan "nimimerkin" jos sattuu että joku kaimakin ottaa osaa tähän!

 3. 13

  sanoo

  Onpas kaunis koru! No, oletkin monitaituri. 🙂 Olen lukijasi siellä sun täällä ja tykkään ihan sinun omasta tyylistäsi kertoa asioita. sinun näköisestäsi blogista. Ei lukijoiden toiveiden täyttämistä yksistään.

 4. 16

  sanoo

  Aivan ihana korutosi kaunis (: ja sinulla on Ihanan erillainen blogi, ihan sinun näköisesi(: ja siksi se onkin niin ihana, ja olen mukana arvonnassa ja Facebook sivustasi tykkäsin Kirjaimin PB, ja lukijasikin olen,pinskun@luukku,com on minun sähköpostini jos arpaonni kolahtaa (:

 5. 20

  sanoo

  Onpa kiva blogi jonka lukijaksi juuri liityin:)
  Ja aivan ihana arvontapalkinto sinulla joten mukana ehdottomasti!

 6. 23

  Anonyymi sanoo

  Mukaan arvontaan! Sun pukeutuminen on niin ihanan rohkeaa ja värikästä, meistä moni kun pukeutuu vain tylsän turvallisesti mustaan=)

  MariN

 7. 24

  sanoo

  Tää koru on todella makee,voi kunpa arpaonni mua suosisi nyt:)Siis mukana ainakin yrittämässä<3 Jatka samaan malliin,aina sä jotain ihania asioita meille tuot näyttäen ja mä ainakin mukana nautin<3

 8. 25

  sanoo

  Mukana arvonnassa minäkin!
  Kaikenlaiset jutut kelpaavat, niin asut kuin hemmottelukin 🙂
  Mukavaa pakkaspäivää Maiju!

 9. 26

  Tuija Autio sanoo

  Hei,

  onpas kaunis koru. Olen itsekin yrittänyt jonkinmoisia koruja tehdä. Täältä on mukava katsella kauniita vaatteita ja kenkiä ja koruja ja…..
  Kiitos tästä(kin) blogista 😉

 10. 30

  Anonyymi sanoo

  Kaunis tuo koru. Mukaan arvontaan minäkin.
  Itse yritän tehdä korviksia, mutta en koskaan muista mikä osa pitikään laittaa ennen toista jne. Varmaankin ihan tosi yksinkertaista, mutta just nyt ei mulle. Ja kynsijuttuja on aina ihana tehdä. Tärkeintä just tuo itsensä hemmotteleminen, yllättävän vaikea joskus muistaa… Talviterveisin: Saila
  sailas @ hotmail.fi

 11. 34

  sanoo

  Arvonnassa mukana minäkin; pidän myös tastä blogistasi! Käythän kommentoimassa blogiani, jos arpaonni suosii (tosin käyn täälläkin aina muutaman päivän välein…).

 12. 40

  sanoo

  Minäkin tahdon mukaan !
  Minusta on kiva katsella ja ihailla noita upeita asujasi. Sinulla kun näyttää olevan tuota "silmää" 🙂

 13. 41

  sanoo

  Noonhan tänne mukaan tultava 🙂 Ihan outoa kyllä on ollut lukea sulta muuta kuin askartelujuttuja, mutta totutellaan 🙂

 14. 43

  sanoo

  Arvontaa, ja vielä ehtii mukaankin. En naamakirjaa seuraile, enkä ole jäsen sielä, mutta monia blogeja seuraan kylläkin. Tämä sun uusikin ihan kiva 🙂

 15. 46

  sanoo

  Hei! Arvontaan mukaan osallistuisin! 🙂 sähköposti mydreamnails@wippies.fi

  Postaustoiveena toivoisin sellaista, että esittelisit helpot ja näppärät tyylit arkeen, juhlaan ja rentoon illanviettoon ystävien kanssa! 🙂

 16. 50

  Anonyymi sanoo

  aivan ihana koru… itsekkin koruilusta haaveileva… ehkäpä vielä joskus

 17. 51

  Sari Rekilä sanoo

  Sun korut on ollu aina ihania ja niistä sain aikoinaan kipinän tehdä itsekin koruja 🙂

 18. 54

  sanoo

  Osallistun arvontaan, kun nyt vihdoin pääsin koneella kirjautumaan:)
  Eiliset kännykästä lähtettämäni kommentit eivät näy, joten tämä on nyt varmistuksen varmistus.
  Ihana blogi tämäkin.
  Tuula

 19. 57

  sanoo

  Ihana idea tämä blogi. Itse pukeudun lähes aina mustaan, ja onkin kiva nähdä tällaista väri-iloittelua 🙂 Totta kai mukana arvonnassa.

 20. 58

  Seija sanoo

  No joo, kait sitä on "pakko" osallistua, vaikka koskaan en mittään voita… ja taas voitin lotostakin euron joten josko onni on nyt kääntynyt 🙂 Mä ihailen Maiju sun rohkeutta pukeutumisen suhteen ja jatkuvaa panostamista. Taisin jo jossain kirjoittaakin että itse en jaksa panostaa niin kauheesti, on helppo vaan vetää jotain mustaa ylle aamuisin. Töissä olet varmaan oikea piristysruiske noine kukka- ym. vaatteinesi.

 21. 60

  sanoo

  Nyt on arvonnan aika. Kaikki tähän mennessä arvontaan osallistuneet otetaan huomioon. Pien hetki vaan.

 22. 61

  sanoo

  Kiitos kaikille osallistuneille. Arpaonni lankesi tällä kertaan Kaijalle. Kaija voitti tällä kommentilla:

  Kaija 19. tammikuuta 2013 14.10

  Tää koru on todella makee,voi kunpa arpaonni mua suosisi nyt:)Siis mukana ainakin yrittämässä<3 Jatka samaan malliin,aina sä jotain ihania asioita meille tuot näyttäen ja mä ainakin mukana nautin<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *