BUNKER pitsi-bootsit

Joskus sitä vaan näkee jotain kaupassa, mitä tietää, että ilman sitä ei voi elää. Näin mulle kävi itse asiassa jo kesällä Porvoossa. Silloin näin eräässä porvoolaisessa liikkeessä Bunker pitsi-bootsit. Mun onneksi silloin ei ollut saatavilla kuin ruskeaa ja beigeä ja ajattelin, että ne ei ole ihan mun värejäni. Otin vaan kuvat niistä ja unohdin ne.

Kunnes sitten tänään selasin ystävän Facebook-sivua ja siellä ne oli. Tällä kertaa tumman harmaan värisenä. Kuvat olivat mainoskuvia ja minä sitten kysymään kuvan alle, että mistä ne on? Vastauksen saatuani totesin, että ups, että ovatkin tuosta kahden kilometrin päästä kotoani eli Tuomarinkylän kartanon tiloilla sijaitsevasta Sisustusliike Country White -myymälästä. Olen joskus vuosia sitten käynyt kyseisessä liikkeessä kun olivat Jumbossa, mutta nyt ensimmäistä kertaa tuolla Tuomarinkylän kartanon myymälässä. Voin veikata, että ei jäänyt viimeiseksi kerraksi, koska siellä oli niin ihania vaatteita.

Vaikka olin koko viikon työstä todella väsynyt, enkä ollut vielä kahteentoista mennessä saanut vedettyä edes vaatteita niskaani, niin päädyin pikapukeutumiseen ja lähtemään sinne heti siltä istumalta.

Siellähän ne kokoa 36 olevat bootsit mua huuteli hyllyssä.  Tuosta kun ne näin facessa kesti varmaan noin 2 tuntia, kun mä olin ne jo ostanut. Sosiaalinen media on niin ihmeellinen asia.

Samalla siinä mua huuteli Peuran tumman harmaa neuletakki, jossa ikään kuin toistui samantyyppinen pitsi kuin kengissäkin. 
Asiasta vielä toiseen.
Eilen tuli postissa ihanan MaruDesign valmistajan kaulakoru.
Sanoin, että M niin kuin Maiju, niin Maru vastasi, että M niin kuin MaruDesign

Jotkut saattavat muistaakin kun Maruun törmättiin eräässä tilaisuudessa
ja tädit tubettivatkin aiheesta täällä:
 
Kaulakoru on saatu blogin kautta. On se vaan niin ihana.  
Tällaisia ihanuuksia on siis tullut tällä viikolla täydennykseksi
asukokonaisuuksiin.
Maiju 
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Eikö olekin ihanat. Maru oli linjoilla ja sain heti vastauksenkin, mikä kuului näin: "Toki teen ja valmiina löytyyvalkoisena, mustana & hopeapeilinä".

 1. 3

  sanoo

  Onneksi nuo harmaat ihanuudet huuteli sulle ja pääsivät uuteen kotiin. Kiva nähdä ne sitten jossain vaiheessa asukuvissa.

 2. 8

  sanoo

  Noi kengät on niin niin mageet, olen täällä Porvoossakin samiksia ruskeita ihastellut, ne ovat wau, puhumattakaan Maru Design korusta, wau wau ja wau. Kivaa päivää <3

  • 11.1

   sanoo

   Näissä on väljyyttä. Kengät ihan sujahtaa jalkaa. Ei edes uskalla kiskoa pitsistä, koska siinä on omat riskinsä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *