Design District Market

Kävin sunnuntaina Vanhan ylioppilastalon Design District Market -tapahtumassa. Nyt kun menemme joulua kohti alkaa vilkastumaan erilaiset tapahtumat. Minähän olen tunnetusti hulluna tällaisiin tapahtumiin. Usein vaan ne sattuvat olemaan väärään aikaan.Tällä kertaa kuitenkin satuin liikkumaan stadissa ja päätin samalla katsastaa tämän design-tapahtuman.

Päätin esitellä teille muutaman tuotteen ja muutaman tuotemerkin.

design-district-market-1 design-district-market-1-1

Vanha ylioppilastalo on kuin luotu tällaisille tapahtumille. Odotan jo nyt joulumyyjäisiä, joita tässä samaisessa paikassa järjestetään.

design-district-market-1-7

Ensiksi kiinnitin huomioni korviksiin, joita oli valmistettu vanerista ja myös muista materiaaleista tehtyjä korviksia olisi ollut tarjolla. Korut valmistaa Jatuli, heillä löytyy myös vaatemallisto, jossa on upeita printtejä. Oli pakko ostaa nämä korvikset.

design-district-market-1-2

Seuraavaksi kiinnitin huomion upeisiin printtivaatteisiin, joissa oli käytetty todella rohkeita värejä. Vejits on ihan ehdottomasti tutustumisen arvoinen merkki. Jos haluat tutustua vaatteisiin, jotka saavat huomiota osakseen ja päät kääntymään, suosittelen tutustumaan. Erityisesti miehet, jotka haluavat huomiota, katsastakaa mallistot. 

design-district-market-1-4 design-district-market-1-3

Vejits valmistaa myös koruja. Ihania koruja, joilla on helppo asustaa yksinkertainenkin vaate. Koruja, jotka sopivat myös malliston vaatteisiin yhdistettäviksi.

design-district-market-1-5

Edelleenkin Vejitsin valmistamia koruja.

design-district-market-1-6

Mori Colletive korut herätti myös huomioni. Heiltä löytyy myös upea vaatemaallisto, johon suosittelen tutustumaan.

mori-collective-1

Ihastuin myös näihin Kuula + Jylhä laukkuihin. Upeita laukkuja ja näiden piparkakkumainen reunus varmasti iskee tajuntaan. Varmasti siis laukkuja, jotka huomataan.

kuula-jylha-1

Tapahtumassa olisi ollut varmasti paljon muitakin, jotka olisivat ansainneet tulla huomioiduksi. Ikäväkseni itselläni oli rajallinen aika ja ehdin jutella vain muutamien näytteilleasettajien kanssa.

Oli ilo taas tutustua uusiin tekijöihin ja oli kiva todeta, että kuinka upeita tekijöitä meillä Suomessa onkaan.

Maiju

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *