Desigualia ja uusi/vanha look

Eilinen työpäivä meni Desigualin mekossa. Jokin tässä mekossa mua viehättää, on ainakin kiva väripilkku harmauden keskelle. Viime viikolla tajusin, että hiukset alkavat olla siinä pituudessa, että niitä ei saa taas mihinkään taipumaan, joten kampaajalle suuntasi illalla tieni.

Mitäköhän sitä taas keksiksi? Jotain repäisevää? No ainakin tyven harmaus pitäisi saada piiloon. Tuolle mustalle osalle (vai pitäiskö jo sanoa, että ruskealle osalle), ei viitsinyt tehdä mitään. Antaa vain kasvaa ulos 
ENNEN

Tässä vaiheessa vielä näytti, että lopputulos voisi olla, vaikka vaalean sininen.
Lopputulos oli kuitenkin siis yllättävä… ei mitään shokeeraavaa…. näin sanoivat kaverit pettyneenä… Olin varmaan vähän ”tylsällä” tuulella, kun en viitsinyt tehdä mitään ihmeellistä. 
JÄLKEEN

Kampaajan jälkeen sitten vielä pikakäynti kaupassa, josta piti hakea vähän iltapala-aineksia. Mukaan tarttui mustaherukoita ja mansikoita. Joiden sekaan laitoin vähän kevytjugurttia. Täytyy sanoa, että tästä tuli kyllä niin hyvä sekoitus, että olisin voinut juoda enemmänkin.

Maiju

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Oi tuo mekko on niin kaunis! Koskakohan sitä oikein itse edistyisi edes ajattelemaan noita mekkoja tai paitoja, muiden päällä kun jaksan ihastella 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Mulla se oli aikoinaan "rakkautta ensisilmäyksellä"… Siihen ei sitten enää paljon vaatinut, että ensimmäinen Desigualin mekko oli jo mulla…

  • 3.1

   sanoo

   Voih… Minäkin olen tehnyt mun "hoikkuusprojektia" jo kohta puolitoista vuotta… Kiloja on lähtenyt -10 kiloa, mutta senttejä varmaan sitten enemmän kuin kiloja… Pitkä matka on vielä tavoitepainoon, mutta hitaasti hyvä tulee. Mulla on vaan tavoite olla jonain kauniina päivänä tavoitepainossa. Vaikka siihen kestäisi 5 vuotta, niin ei mitään hätää, kunhan se on vaan jonain päivänä totta.

 2. 5

  sanoo

  Mä tykkään tosi paljon noista Desiqualin vaatteista. Ja tuokin mekko on aivan ihana – siinä kun on vielä mun voimaväriänikin. Mutta kun kaikki Desiqualin mekot on mulle tunikoita. Ja mä olen päättänyt, että ei enää yhtään mekkotunikaa tälle ladylle;)
  Aurinkoista viikkoa sinulle!

  • 5.1

   sanoo

   Mä olen onneksi tällainen pätkä, että menot on mekkoja. Välillä sitten caprien kanssa on ongelmia, kun ne menevät liian pitkiksi, kun olen niin lyhyt.

 3. 6

  sanoo

  Ihana mekko! Mulla taitaa mennä kohta läjä Desigualin mekkoja myyntiin, kun ostin raskautta varten L-kokoisia. 🙂 Jos siis pienenen takaisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *