Desigualin mekko

Syksyllä mä ”sekosin” Desigualin vaatteisiin. Tämä sekoaminen tapahtui jotenkin  yhtäkkiä. Huomasin aina kiinnittäväni huomiota eräissä nettikaupassa tämän valmistajan vaatteisiin, koska ne erottuivat aina jotenkin joukosta.

Tämä oli ensimmäinen Desigualin vaate, jonka ostin, mutta ei ollut muuten viimeinen. Tämän jälkeen on näitä sitten ilmestynyt kaappeihin jo useampia. Tässä mekossa minua viehätti erityisesti upean väriset kukat. Tämän mekon kanssa on ihana yhdistää kukkiin sopivat sukkahousut ja helmet. Koska mekossa on sinisiä ja pinkkejä kukkia, niin välillä minulla on tämän kanssa molemman väriset helmet yhtä aikaa. Ihanaa värienergiaa on tässä mekossa ja asuisteissa.  Kiva työvaate kaiken kaikkiaan. Mekkoa voi hyvin pitää myös kapealahkeisten housujen kanssa ja sillon sen ilme muuttuu täysin.

  
Maiju

Kommentit
 1. 4

  sanoo

  no just 🙂 hyvä juttu tämä blogisi… ikinä ennen kuullutkaan mistään desigualin vaatteista, mutta innostamanasi jouduin selailemaan ja eka mekko on tulossa 😀 Mitähän seuraavaksi.

 2. 6

  sanoo

  Heh, heh Eija… Anteeksi ihan kauheasti, että olen sut saattanut kiusaukseen. Mulla on monta ihanaa Desigualia vielä esittelemättä. Se on parasta, mitä espanjalainen vaateteollisuus on meille antanut. Mä voisin haluta yhden takinkin sieltä. Vielä olen vaan ihaillut sitä salaa.

 3. 7

  sanoo

  No juu Maiju, mäkin olen halunnut yhden takin sieltä, mutta olen vasta nähnyt sen yhden puoltutun päällä. Ei ole näkynyt myynnissä nettikaupoissa.
  Ja onneks sä et ole ennenkään saattanut mua mihinkään kiusaukseen. Kiitos sulle siitä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *