Eco Beauty uusi luonnonkosmetiikkasarja

Olin viime viikolla Oriflamen kaveri-illassa. Esittelyssä oli heidän uusi luonnonkosmetiikkasarja Eco Beauty. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa minua aina, tunnustaudun kosmetiikan suhteen sekakäyttäjäksi. Tutustun aina mielenkiinnolla uusiin luonnonkosmetiikkasarjoihin, koska luonnonkosmetiikkaa on alkanut kiinnostamaan enemmän ja enemmän.

Tilaisuudessa Oriflamen toimitusjohtaja Raakel Lassila kohotti ensiksi tervetuliaismaljat, sitten maistelimme ruokapöydän antimia. Tämän jälkeen Taika Koivula kertoi Reilusta kaupasta ja Reilun kaupan kosmetiikasta. Meikkaaja Mervi Markkanen antoi kesämeikkivinkkejä ja lopuksi meille vielä esiteltiin Eco Beauty-luonnonkosmetiikkalinja.

Oriflame kertoo, että ovat etsineet tuotteita varten parhaimmat luonnolliset ja luomulaatuiset ainesosat ja uutteet, jotka antavat iholle luonnon parhaat hyödyt. Tuotteet eivät sisällä parabeeneja ja ne auttavat pitämään ihon elinvoimaisena ja heleänä.

Eco Beauty - 1

Mervi Markkanen loihti kesäisen meikin Oriflamen meikeillä ja vastaili samalla yleisön kysymyksiin sekä antoi meille vinkkejä kesän meikkeihin.

Eco Beauty - 1 (1)

Halusin kuvaan nämä kaksi upeaa naista eli meikkaaja Mervi Markkasen ja Oriflamen toimitusjohtaja Raakel Lassilan.

Eco Beauty - 1 (3)

Eco Beauty-puhdistusemulsio sisältää luomu-auringonkukan siemenöljyä ja luomu-ruiskukkavettä. Puhdistusemulsio soveltuu myös silmämeikin poistoon. Eco Beauty-kasvovesi sisältää luomuruusuvettä ja kamomillavettä.

Eco Beauty - 1 (6)

Eco Beauty-silmänympärysvoide ja Eco Beauty-kasvovoide sisältävät antioksidanttipitoista puolukkaa ja tyrnin siemenöljyä. Nämä tuotteet ovat Reilun kaupan -sertifikaattituotteita.

 Eco Beauty - 1 (5)   

Eco Beauty-kasvoöljy sisältää puuvillauutetta ja luomuarganöljyä.

Eco Beauty - 1 (4)

Ehdin jo testaamaan puhdistusemulsiota ja kasvovettä. Joskus tulee jo ensikosketuksesta sellainen tunne, että tästä tuotteesta tykkään. Sellainen tunne tuli juuri näiden kahden tuotteen kohdalla. Puhdistusemulsio jätti kasvoille ihanan ylellisen tunteen. Olen kasvovesien suurkäyttäjä ja olen testannut lukuisten valmistajien kasvovesiä. Yhteen olen aiemmin koukuttunut ja tämän sarjan kasvovesi pääsi suoraan mun TOP2 listalleni.  Kasvovesi jättää ihanan raikkaan tunteen kasvoille. Olen nyt viikon tiuhaan suihkinut kasvovettä kasvoilleni aamuin illoin.

Testailut jatkuvat.

Tuotteet saatu blogin kautta testiin. 

Maiju

Kommentit
  1. 1

    sanoo

    Oriflamen luonnonkosmetiikassa on kyllä tosi kiva ulkoasu, tykkään myös siitä, että juttu on mietitty loppuun asti ennen julkaisemista. 🙂

  2. 2

    sanoo

    On kyllä niin nätti sarja ja eettisesti loppuun asti ajateltu. Omia suosikkeja puhdistusmaito, kasvoöljy dekolteelle laitan ja silmänympärysvoide tuoksuu ihanalle. <3 Aurinkoa päivään Maiju <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *