Eläköön keski-ikäisyys sosiaalisessa mediassa

Olemme rummuttaneet hyvinkin paljon keski-ikäisyyden puolesta. Tiesittehän te, että keski-ikäiset ovat nyt kuuminta hottia? Hienoa, että meidät on vihdoinkin huomattu ja meihin uskotaan. Juuri ennen I love me -messuja minuun otti yhteyttä YLE:n aikaisen toimittaja Kirsti Pohjaväre, joka halusi haastatella radioon Tiia Minäkö keski-ikäinen blogista ja allekirjoittanutta.  Meillä oli messujen ekalle päivälle sovittu ”minuuttiaikataulu”, mutta sovittelimme haastattelun meidän kasvohoidon ja meikkauksen väliin. Ajattelimme, että eihän sitä nyt radiohaastattelussa ole niin väliä, jos me ollaan naturelleja.  Tässä iässä ei ole niin väliä, että onko meikit naamassa vai ei, vaikka yleensä ne kuitenkin on yleisellä paikalla.

Radiohaastattelun lisäksi juttua jaettiin myös YLE:n sivuilla ja se on luettavissa YLE:n sivuilla eli tämän linkin takaa: Naisenergia nosteessa sosiaalisessa mediassa – ”yhteisöllisyys on uskomatonta”. Me missattiin tuo radiohaastattelu eli emme sitä itse kuulleet.

Nyt on selkeästi aikuiset naiset huomattu ja ymmärretty meidän olemassaolomme sosiaalisessa mediassa. Sosiaalinen media on paljon muutakin kuin tämä oma blogi. Minulle osoitetut yhteydenotot toimittajilta alkavat usein, että seuraamme sinua/teitä Instagramissa tai olemme tädit tubettaa -faneja toimituksessa.

Yle Helsinki jakoi myös videon facebook-sivuillaan, jossa pohdimme, että miksi keski-ikäiset naiset bloggaavat? Pointti mielestämme on siinä, että keski-ikäisillä naisillakin on elämää. Yllättävä tieto, eikö niin?

Meitä voi seurata siis blogiemme lisäksi Instagramissa:
 
Blogeja voi seurata myös Facebookin kautta:
 
Youtubessa meidän kanavamme on:
Tädit tubettaa kanavalla.
Olemme Tiian kanssa todenneet, että yhdessä olemme vahvempia ja
meissä on yhdessä varmaan se paras energia.
Vaikka bloggaamme yksilötasolla, niin tubetamme yhdessä.
Meidän tube-kanavallakin parasta on se, että voimme
jutella kahdestaan.  Tiimissämme yhdistyy voima ja energia.
Kannustamme toisiamme kaikessa mitä teemme.
Meissä asuu vahvuus yhdessä. Tuomme peliin molempien hyvät puolet. 
 
Nähdään kanavilla.
Maiju
Kommentit
  • 5.1

   sanoo

   Täytyy sanoa, että ihan vähällä työllä emme ole tähän päässeet, työtä monta tunti päivässä ja ilman vapaapäiviä. Lomapäivätkin käytän suurelta osin tähän juttuun, joten lomailua ei kauheasti nykyään harrasteta 😉

 1. 7

  sanoo

  Vitsi miten mahtava postaus ja juuri tuo tiimihenki, se meissä aikuisissa naisissa on aivan mieletön! Upeaa kaikille meidän ikäisille ja jos Euroopassa keski-ikäisyys on kuuminta hottia, niin toki Suomi seuraa perässä ja me niin ollaan sitä! Hih ja heh. 🙂 Mahtava juttu kerrassaan ja aivan ihana toimitta se Kikka. <3

 2. 11

  sanoo

  Ootte ihan huippuja molemmat! Radiohaastattelu olisi kiva kuulla, täytyypä tarkistaa, josko se löytyisi jostain Ylen sivujen kautta.

 3. 13

  sanoo

  Kuten tuolla sinun kollegasi Tiian blogin puolella eilen kirjoittelinkin, minusta tässä kaikessa on ihanaa paitsi se, että juttuihin on tietenkin haastateltu teitä, kahta tehokasta keski-ikäistä bloggaajaa, mutta myös se syvällisempi teema, joka löytyy kaiken tämän taustalta.

  Yhtäkkiä keski-ikäisyydestä on tulossa ilmiö ja hitti, joka ei koske pelkästään bloggaamista (ja jonka en usko jäävän pelkäksi hetken muoti-ilmiöksi).

  On huomattu, että 40+-ikäryhmällä (joka jatkuu eläkeikään saakka) ei olekaan vielä toinen jalka haudassa vaan he ovat paremmassa kunnossa kuin koskaan, huolehtivat itsestään ja huom! liudasta muita ihmisiä (=perheenjäseniä), heillä on aikaa ja vieläpä ehkä jonkin verran enemmän rahaa kuin kaksi-kolmikymppisillä.

  Me olemme tämän kaiken tietysti tienneet koko ajan, mutta loistavaa, että kenties Suomen eräs ostovoimaisimmasta ja kulutuspäätöksiin vaikuttava joukko nostetaan nyt julkisestikin vähitellen siihen asemaan, joka sille aidosti kuuluu.

  Hyvä Maiju <3! Jes!

  • 13.1

   sanoo

   Niinpä. Se on jännä, että me ollaan tätä huudettu jo pitkään ja vasta nyt se tajutaan. Tajutaan, että hei ne keski-ikäisetkin on verkossa. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Hyvä me kaikki 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *