Elämä ei ole pelkkää juhlaa…

Niinhän se meni, että elämä ei ole pelkkää juhlaa, vaan se on myös ruusuilla tanssimista.Tuo miete tulee aina välistä mieleen ruusuista. Niin se tuli myös nyt näiden hehkuvan punaisten istutettujen ruusujen edessä.

Yksi päivä taas mietittiin, että missä ne kuvat napataan. Sitten sattui eteeni nämä ruusut. Kun ne vielä sattuivat värinsä puolesta osumaan  yksiin mun punaisten housujen kanssa, niin se oli sitten taas siinä.

Huomatkaa toi mun ihana punainen laukkuni. Olen sen ostanut pari vuotta sitten Anttilasta. Se ihastutti mua ensisilmäyksellä värinsä puolesta ja siihen ommellut punaiset kukat oli myös mun ihailujeni kohteena. Siksi se tarttui aikanaan mun matkaani. Enkä ole katunut sen ostoa,
niin upean punaisena tuo laukkukin hehkuu. 

Asuun yhdistin taas tuon tumman sinisen ponchon. 
Sinisestä alkaa tulla mun lempivärejäni. 

Näin upeina hehkuivat ruusut.
Nämä ruusut kukkivat yleensä aina näin loppukesästä. Olen näitä ruusuja
ihaillut useana vuonna tuossa samaisessa puistikossa. 
Maiju 

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Vitsi miten ihastuin ensisilmäyksellä bonchoosi. Kirkkaan punainen on värinä todella kaunis lähes joka asiassa, niin vaatteissa, kynsissä/huulissa, kukissa kuin missä vain.

  • 2.1

   sanoo

   Mäkin ihastuin tuohon heti kun näin. Jotenkin tummansininen nyt vaan on alkanut houkuttamaan. Kun se sopii vielä punaiseen, niin mikäs sen parempi,

  • 4.1

   sanoo

   Kannatti odottaa laukun alennusmyyntiä, koska aloin pihtailemaan kun se oli normihintaisena. Taisin maksaa siitä alessa peräti kympin.

 2. 7

  sanoo

  Onpa taas kaikki niin sävy sävyyn! Upeesti sopii housut ja laukku yhteen! Ruusut kuvassa sopii kivasti sun asuun! Mukavaa viikon jatkoa ♡

 3. 11

  sanoo

  Mukavan pirteä asu. Kävin eilen katselemassa syksyn vaatteita kaupoissa ja yllättävän paljon oli tarjolla sinistä. Ehkä hankin jonkun sinisen mekon itselleni.

  • 11.1

   sanoo

   Yllättävän paljon sinistä on kaupoissa. Välistä on kiva vähän vaihdella omaakin värimaailmaana 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *