Erilaisissa ympyröissä

Tänä päivänä meillä oli koulutuspäivä Valkoisessa salissa, joten päivä on vietetty hieman erilaisissa puitteissa. Vähän piti aamulla miettiä, että mitä päälleen laittaa, kun koulutuspäivän päätteeksi oli vielä pieni coctailtilaisuus. No päädyin sitten laittamaan mustan hameen, Vilan pitsipuseron, jonka alle pinkin puseron.

Eilen sovittiin työkaverin kanssa, että otetaan salaatit mukaan ja nautittiin salaatit tuomiokirkon rappusilla. En ole ennen tainnut edes tuolla rappusilla pahemmin istuskella, joten tuli nyt sekin sitten koettua. Laiskuuttaan ei jaksanut lähteä etsimään gluteenitonta tarjontaa tuolta itselleen vähän vieraalta suunnalta. Tämä siis sopi meille parhaiten tällä kertaa.

Iltapäivällä koulutustilaisuudessa tuli vaihdettua puseroon sopivat kengät. Pinkit tietenkin.

Vaikka en muuten meidän koulutuspäivästä viitsi puhua, niin puhun sen verran, että illan viimeisenä ohjelmana meillä oli personal trainer Måns Rinteen vetämä ”istumisen vallankumous” -jumppa. Saatiin vähän lihaksia vetreimmiksi koko päivän istumisen jäljiltä. Joudun/pääsin mukaan lavalle vähän niin kuin malliksi, mutta mikäs oli siellä ollessa, kun oli niin nätit kengätkin jalassa. Aiemmin olenkin maininnut, että Måns on kirjoittanut kirjan juuri tuolla samalla nimellä. Ihan vaan vinkiksi, jos kaipaa lihastreeniä ilman apuvälineitä (tuoli ja pöytä riittävät).

Jäi ottamatta päivällä kokonaiskuva tästä asusta, joten otettiin se sitten illan päätteeksi takapihalla.

Huomenna on sitten aikainen herätys. Pitäisi lähteä katsastamaan Tampereelle keliakiamessut. Saas nähdä, että mitä muuta tulee sitten katsastettua samalla. 
Hyvää viikonloppua kaikille.
Maiju

Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Kiitos… tämä musta pitsi paita on niin ihana. Aina kun laittaa erivärisen puseron alle, niin näyttää niin uudelta asulta 😉

 1. 2

  sanoo

  Tuo pitsipaita on kyllä kaunis – olen sitä jo aiemmissakin postauksissasi ihaillut – ja tosiaan, näyttää eriväristen aluspaitojen kanssa ihan erilaiselta!
  Ihanaa viikonloppua – ja mukavaa Tampereen matkaa!

  • 3.1

   sanoo

   Tätä putsipaitsa ajatellen on tullut nyt ostettua eri verisiä paitoja. Joten niitä on tulossa näytille jossain vaiheessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *