Espalla ruusuna vai espanruusuna?

Lähdettiin työkaverini Tuulan kanssa yhtenä päivänä töiden jälkeen käymään vaihteeksi Kasarmikadun Boutique Armoire -liikkeessä. Kerroin aikaisemmin, että olen koukussa näihin taikahousuihin ja kun nyt tämä lyhyempi malli osoittautui niin täydelliseksi, että halusin ostaa myös mustat samanlaiset ja siitä syystä suuntasimme taas liikkeeseen. Näihin housuihin voi siis koukuttua, joten varokaa vaan. Tuula on myös hankkinut niitä jo kahdet ja molemmat vannoimme näiden nimiin.

Päivän asukuvat otettiin Espalla. Minä katselen aina, että mitä taustalla tapahtuu ja varoittelin kovasti Tuulaa kuvaamasta erästä juopunutta miestä taustalla.
Leikillään Tuula sitten otti kuvia, jossa mies seisoo takanani puistossa hyvässä kenossa. Niitä kuvia ei nyt kuitenkaan julkaista.

Kuvassa näkyvä laukku on taas yksi tuliainen mun siskontytöltä parin vuoden takaa. Muistaakseni laukku on Turkista. Käsityönä virkattu musta laukku, jossa on käsintehtyjä virkattuja kukkia koristeena. 

Jalassani on punaiset kiilapohjaiset kengät, joissa on ruusukkeet koristeena.Kengät on löytö muutaman vuoden takaa.  
Tässä hieman naurettiin sitä taustaongelmaa.
Kun olin ostanut itselleni uudet mustat taikahousut, niin käytiin vielä muutamissa liikkeissä. stockkalta tarttui mukaan tällainen ihana kukkakori. Näitä oli kolmessa eri vörisessä korissa eli pinkissä, keltaisessa ja mustassa. Ostin tietenkin pinkissä. Ajattellin meidän tulevaa kirjaprojektia ja siihen sopii hyvin jonkun kuvan taustalle. 
 

Näihin kuviin ja tunnelmiin tänään. 
Ihanaa päivää just sulle. 
Maiju 


Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Ruusunen liikenteessä! Mistäs tiedät, jos se maistissa ollut taustahäirikkö olikin sun suuri ihailijasi ja olisi halunnut saada vaan kaveriselfien teistä 😉

 2. 6

  sanoo

  Pirtsakka ja raikas asukokonaisuus 🙂
  Taitaa suurin osa suomalaisista pukeutua aika hillityn haileesti kun tänään paikallisessa S-marketissa myyjä huikkasi minulle:"voi kun rouvalla on ihana asu, kivaa kun joku uskaltaa värejäkin käyttää". Ja minulla oli päälläni lyhyt farkkuhame, pinkki t-paita ja pinkit korkkarit, eli ei nyt mitään hätkähdyttävän värikästä. Mutta hyvän mielen myyjän kommentti aiheutti 🙂
  Aurinkoista ja lämmintä viikonloppua!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *