Evita-lehden kohtaamisia tilaisuudessa

 Eliseltä päivältä jäi postaukset tekemättä, kun oli niin pitkä päivä. Aamulla kun lähdin klo 7.00 kotoa, niin illalla tulin kotiin klo 21.40. Siinä ei ihan heti ensimmäisenä tulleet blogipostaukset mieleen.

Ensiksi eilisen päivän asukuvat napattiin työpaikan ”parvekkeelta”. Taustalla näkyy Lauttasaaren sillalle aina toukokuussa ilmestyneet kalastajat. Kalastajista aina tietää, että kevät on tullut. Päivän asuna on Krissin paitapusero, jonka alla Vilan pitsikauluspusero.

Vähän lähikuvaa puseroista.

Töiden jälkeen suuntasin työkaverini Tuulan kanssa Evita-lehden järjestämään Kohtaamisia tapahtumaan. Bongasin tapahtuman Metrolehdestä ja kun ohjelma vaikutti mielenkiintoiselta, niin päätimme lähteä tapahtumaan. Kohtaamisia oli tapahtuma, jossa 14 naista kertoi omakohtaisia kokemuksia tekemistään elämänmuutoksista ja miten ovat alkaneet täyttämään unelmiaan elämässä. Minua itseäni aina kiinnostaa ihmiset, jotka uskaltavat alkaa elämään unelmiaan. Sanon aina, että elämä on liian lyhyt sille, että tekee elämässä asioita vaan tekemisen pakosta. Paras olotila olisi se, että eläisi unelmiaan ja tekisi niitä asioita joista pitää. Nämä asiat yleensä alkavat kiinnostamaan naisia keski-iän kynnyksellä. Itse yritän nauttia elämästä ja teen hyvin paljon asioita, joista mä oikeasti pidän. Mä olen vähän sellainen fiilistelijä. 
Tässä juuri ennen tilaisuuteen saapumista.


Tilaisuudessa oli tehty pöytiin kauniit kattaukset. 
Alkuun tarjottiin pientä syötävää.

Lähdimme vähän kesken pois, kun tilaisuus hieman venyi. Meiltä jäi loppupuheenvuorot ja keskustelutilaisuus väliin. Kotiin lähdettiin pienen tuotikassin kanssa.
Ensi syksynä kuuleman mukaan järjestetään seuraava kohtaamiset tapahtuma. Varmaan pitää sitten syksyllä osallistua uudestaan.
Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Onpas kaunis hame, pisti erityisesti silmiini kauniista asustasi ja mitä herkkuja. Kuulostaa kivalta tilaisuudelta 🙂 Asuapa Helsingissä!

 2. 3

  sanoo

  Kaunis asukokonaisuus ja ihanan värinen huivi. Meinasin tulla tuonne, vaikutti mielenkiintoisalta tilaisuudelta, ehkäpä sitten syksyllä . . .

 3. 4

  Tarja M sanoo

  Kauniisti kirjoitettu – hyvä kun annat vähän ajattelemisen aihetta…ja asu on kaunis!

  • 5.1

   sanoo

   Tilaisuus oli hyvä. Sitä on tullut hyvin paljon viime vuosina mietittyä, että mikä elämässä on tärkeää ja voiko turhista asioista jättää stressaamasta. Olen tullut tulokseen, että voi.

 4. 6

  sanoo

  Mielenkiintoinen tilaisuus. Ihana toi työpaikan parveke. Mitä teet muuten työksesi (ja saa jättää vastaamatta!!). Kaunis asu.

 5. 8

  sanoo

  Ollaankohan me samalla hallinnonalalla 🙂 Kävin noissa maisemissa "työmatkalla" talvella, silloin meri oli jäässä.

  • 8.1

   sanoo

   Nonna… Laita mulle sähköpostia, niin paljastan… Sulle ei näköjään voi laittaa sähköpostia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *