Facebook altistaa houkutuksille

Kaikki Facebookissa olevat tietävät varmasti sen, että kuinka se aiheuttaa välistä houkutuksille. Varsinkin me naiset varmasti yksi jos toinenkin klikkaamme itsemme aina välistä jostain mainoksesta sisään ja sitten se on menoa. Facebook on vielä niin fiksu, että kun olet kerran klikannut jotain tosi ihanaa mekkolinkkiä, niin eiköhän se mekko sitten kiusaa sinua päivästä toiseen sen jälkeen. Siellä se huutelee sinulle, että ”osta minut, osta minut”. Se huutelee siellä sivussa sinulle niin kauan, kunnes et enää voi vastustaa sitä.

Minulle kävi tuossa viikko sitten juuri niin, että mun verkkokalvoilleni piirtyi kuva kengistä, jotka näin juuri edellä kuvatulla tavalla. Klikkasin tietenkin itseni verkkokaupan sivulle ja kengät näytti juuri siltä, että en vaan voinut niitä vastustaa. Harvoin tilaan kenkiä mistään verkkokaupasta, mutta nämä nyt oli vaan pakko tilata, koska tällaisia ei ole tullut muualla vastaan.

Sunnuntaina tein tilauksen ja tiistaina napsahti kännykkään jo viesti, että kengät on noudettavissa lähimmästä matkahuollon palvelupisteestä. Nopeaa ettenkö sanoisi.

Ehdin hakemaan kengät vasta torstaina ja tein pikatestauksen. Kengät ovat kevyt, mutta yksi asia on miinusta ja se on pohjien materiaali. Yleensä olen hyvinkin tarkka kenkien pohjamateriaalista ja haluan, että ne on kumia. Tältä osin nettikaupasta puuttui tieto, että  mitä materiaalia pohja on sellaista vähän muovimaista. Toivotaan, että pitoa kuitekin kengistä löytyy. Kauniit ne on ja soveltuu hyvin työmatkakengiksi.

Maiju

Ei kommentteja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *