Farkkupäivä töissä

Voi kuinka mä kaipaan jo hieman lämpimämpiä päiviä. Tahtoisin jo laittaa taas hameen päälle ja jättää pitkikset ”nurkkaan”. No vaihtelua noihin mustiin pitkiksiin välistä sitten farkuilla. Neulepuserohan oli viime syksyn hankinta Fashion & Homesta. Kengät kaivoin työpaikan vaatekaapistani ja ne ovat Tallinnasta Vivian Vau myymälästä.

Nopeasti on myös mennyt mun kahden viikon DETOX-ruokavalioni. Tänään meinaan on viimeinen päivä DETOX:ia. Huomenna saan taas vähän lisätä ruokavalioon broiskua ja kalaakin. Taidan jättää listalleni kyllä joitain asioita tästä kahden viikon ruokavaliostani. 
Painoa tippui 3 kiloa ja mieli keveni varmaan vielä enemmän.
Taidan ottaa tavaksi silloin tällöin tuon puhdistautumisen, koska lisäenergiaa tuli roppakaupalla.

Hyvää viikonloppua kaikille.
Maiju

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Upean ihana värikäs kokonaisuus! Tykkään valtavasti tämmöisestä värikkäästä kokonaisuudesta 🙂

 2. 5

  Anonyymi sanoo

  Ihana keväinen kokonaisuus. Sulla ei ole ollenkaan mustaa päälläsi. Lillan

 3. 7

  sanoo

  Tuo neule on kiva, vaikka ei pinkki olekaan:D Voisitko tehdä joku kerta vaikka pienenkin Tallinan kivat kaupat postauksen? Sellaisen, jossa on jotain sinun suosikkeja. Eihän siinä välttämättä tarte kuvia olla. Monellahan on suosikkeja Tallinassa, mutta ainakin minusta olisi kiva tietää muitakin.

  • 7.1

   sanoo

   Kovin paljon ei mulla ole vakiokauppoja, mutta voin joskus ne muutamat esitellä.,ostan myös sieltä käsityöläistorilta usein. Siellä käyn yleensä aina.

 4. 9

  Tarja M sanoo

  Turkoosi ja lime ovat raikas yhdistelmä, sopivat hienosti yhteen! Ja freesi on itse mallikin!

 5. 10

  sanoo

  Ihana asu, tykkään tosi paljon tästä väriyhdistelmästä, tuo kevään vihreä tai lime tai miksi sitä nyt nimittääkin on ihana vihreän sävy ja sopii kauniisti turkoosiin. Ja kengäthän on kuin tehty yhdistettäväksi tähän neuleeseen!

  • 10.1

   sanoo

   Samat värit kengissä toistuu, paitsi, että siinä on lisäksi lilaa… Kevättä odottellessa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *