Fifty Shades Darker ennakkonäytös

Keskiviikkona olimme Fifty Shades Darker leffan ennakkonäytöksessä. Itselläni ei ollut mitään ennakkoasenteita, koska en ollut nähnyt sitä ensimmäistä leffaa, joka monen mielestä oli ollut aika surkea. Lähdin siis ihan ilman ennakkoasennetta katsomaan tätä leffan toista osaa.

Lyhykäisyydessään leffan juoni oli se, että Christina Grey on särkenyt sydämensä ja houkuttelee Anastasia Steelen takaisin elämäänsä. Christianilla on menneisyys, joka hieman meinaa vaikeuttaa suhteen uudelleen lämmittelyä.  Elokuva on aika rohkea ja sarjan päähenkilöt leikkivät eroottisia leikkejään milloin täydessä hississä ja milloin ravintolan pöydän ääressä. Eräs iltapäivälehti oli kellottanut seksikohtausten määrän ja tulokseksi tuli 9 minuuttia 30 sekuntia, mikä taitaa olla keskivertoa enemmän ihan missä mittakaavassa tahansa laskettuna.

Kun saavuimme Finnkinoon, niin emme voineet vastustaa kiustausta, vaan kuvautimme itsemme Hunks:n tyyppien kanssa Leikkisästi taidettiin johonkin kanavaan kirjoittaa, että ”tädit saapuivat leffaan poikaystävien kanssa”. Olisimme voineet myös kuvatekstittää tämän kuvan, että ”tädit eivät ole aiemmin paljastaneet miestensä kuvia, saammeko siis esitellä Pena ja Jussi”. Aina voi vähän heitellä huumoria.

Fifty Shades Darker - 1

Ennen leffaan kävimme avecien kanssa ottamassa muistoja illasta. Tiian avecina oli Taru ja minun avecina oli Beach House Kitchenin Heli.

Fifty Shader Darker kuva

Tässä vielä kuvaa Tiiasta, Tarusta ja minusta.

Fifty Shades Darker - 1 (1)

Minä tykkäsin leffasta kovasti ja Heli myös. Vaikka elokuva oli aika kiihkeä, niin siinä myös taisi joku kyynelkin vierähtää eräässä kohtauksessa, kun ei tiennyt, että päättyykö se onnellisesti, vai surullisesti. Loppu hyvin kaikki hyvin.

Suosittelen katsastamaan leffan ihan ehdottomasti. Täytyy sanoa, että elokuvahan kertoo siitä, että ihmiset tuntevat erilaisia mieltymyksiä. Avauduimme Tiian kanssa myös youtube-videolla, että millaiset fiilikset leffasta jäi.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ehkä omalla kohdalla leffalta vei terää paria tuntia aimemin katsastettu Lion, joka oli niin loistava ja vei tunnetiloihin ja itketti aivan hirveästi. Sellaisen tunnekuohun jälkeen ehkä oli vaikeampaa keskittyä tähän kepoisempaan leffaan. Ehkä tässä Fifty Shades Darkerissa eniten hämmentää kätketyt todella kipeät asiat, jotka niin ohuesti tuodaan esiin. Lisäksi päänäyttelijä on sarjassa The Fall vai oliko se vaan Fall Netflixillä niin hyvä, että hieman tuntui, ettei ohjaaja saanut tarpeeksi irti näyttelijöistä. Heh missä oli hiki ja poskien kuumotus, jota nähtiin La La Landissa tuhatkertaisesti ja ei ollut edes seksiä koko leffassa, vaan tihkuvia tunteita. Joskus vähemmän on vaan enemmän, less is more. <3 Kivaa oli kuitenkin, kuten sun kanssa aina, mieli kohoaa päiviksi, olet enemmän, kuin yksikään leffa. <3

  • 1.1

   sanoo

   Sulla olisi pitänyt olla leffakielto ennen ennakkoa. Maantaina muistat, että ei mitään muita leffoja ennen ennakkoa 🙂 Mehän niin nähdään sitten maanantaina taas.

 2. 3

  sanoo

  ISO kiitos, että sain olla avecisi! Olipa muuten todella hyvä leffa, paljon parannusta ensimmäiseen osaan! Nyt jopa odotan kolmatta osaa, sillä jäihän se aika jännään kohtaan.
  Jättiksistä tulikin hauskaa vitsin tynkää ja monet naurut…Niin huikean elokuvan pääset katsomaan ensi viikolla, maltan tuskin odottaa someraporttejasi!

 3. 4

  sanoo

  Just tuli tuon leffan mainos tv.stä ja mietin että keneköhän kanssa menisin tuota katsomaan. Voi miten komeat aviomiehet teillä onkaan 😀 hih

 4. 5

  sanoo

  Olipa kiva kuulla arvostelua tästä leffasta. Katsotaan…, sanoi Tuula Ekakin kyllä jäi väliin. Kauniita ladyja ja komeita miehiä siellä ei-valkokankaalla. Voisitte olla leffan mainoksesta.
  Minäkin muuten palloilin samana päivänä Hgin Finnkinon tiloissa.
  Tanssin kesään La La Landin leffan ja musiikin tahdissa.
  Ihanaa viikonloppua!

 5. 6

  sanoo

  Ekan nähnyt, joten tämänkin haluan nähdä. Mä tykkäsin siitä ensimmäisestäkin osasta. Voihan Hunks 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *