Fresitaa mansikoilla

Katselin yksi päivä mun valokuvia, usein tulee otettua blogia varten kuvia, mutta sitten niitä ei kaikkia kuitenkaan postaa. Tämä oli pakko laittaa näytille syystä, että näette naisen ja miehen eron.

Silloin kun jäimme lomalle, niin ajattelin, että se olisi sitten sen yhden kuoharilasillisen paikka. Mähän otan harvoin ja kun otan, niin se on vain se yksi kuoharilasillinen. Sitten kun mä olen vielä niin kova fiilistelemään, niin päätin, ett otan näistä kuoharilaseista ja ruususta kuvan ennen kuin ne lasilliset nautitaan.

Ensiksi lasin pohjalle muutama mansikka.

Sitten täytetään lasit kuoharilla.

Mies sitten näkee tämän saman asian näin. Musta jotenkin tuntuu, että tuossa on jo hieman liioittelun makua? Vai mitä sanotte?
Voisin ainakin sanoa, että mun asetelmat on paljon kauniimpia.

Maiju
Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Meillä osaa kyllä Ukkokulta tuon visuaalisen puolen minuakin paremmin – taitaa olla se poikkeus säännöstä 😉 Hyvää juhannusta !

 2. 5

  sanoo

  Mitenkään moittimatta miestäsi, ottaisin kyllä tuon sinun lasillisen 😀 Eli täältä yksi ääni sinulle !

 3. 6

  sanoo

  Kyllähän se pitää olla kaunis lasi mistä nautitaan 🙂 Ihanaa jussia, mä sitten testaan saanko fresitaputelin auki, kerran ostin ja jopa oli korkki tiukassa—meinasi jäädä juomatta!

 4. 8

  sanoo

  Hih. Minä ottaisin tuon sinun lasillisesi, näytin mallit Korinörtille joka ykskantaan totesi miehesi valinnan olevan ahdottomasti parempi, saa enempi kaikkea 🙂

 5. 9

  sanoo

  No se nyt vähän riippuu!!Jos nautin Fresitan aurinkotuolissa terassilla niin mielellään kiitos tuo sinun kattauksesi. Mutta jos istun meranrannalla kallionkolossa niin haluan tuon miehisemmän version. Siis molempi parempi 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *