Fuksian punaiset Minna Parikat

Näin kesällä netissä jossain kuvan, että Minna Parikalla oli jossain vaiheessa fuksianpunaisiakin puputossuja ollut myynnissä. Kyselin sitten heidän liikkeestään, että onko niitä saatavilla. Kuulin, että ne olivat olleet ”sesonkituote”, mutta syksyllä on tulossa taas myyntiin.

Olen sitten kytännyt heidän sivujaan todella ahkerasti ja odottanut kiltisti, että koska ne tulevat. Nyt multa jäi messuilujen takia pieni hetki, kun en ehtinyt olemaan valppaana.

Olin lauantaina kaupungilla ja päätin piipahtaa Minna Parikan liikkeessä Aleksilla kyselemässä, että oliko kenkiä jo tullut liikkeeseen. No olihan ne tulleet pari viikko sitten. Voi tätä ilon päivää. Kun ne vielä tuntuivat jalkaan täydellisiltä, niin pakkohan ne oli ostaa. Voisi varmaan sanoa, että sijoittaa, koska sijoitushan tämä on. Kengät ovat karvapintaiset, joten saa olla vähän varovainen niiden kanssa. Kauniit ne on ja varmasti huomiota herättävät.

Tämä ylemmän kuvan väri on enemmän oikeaa värisävyä. 
Alemman kuvan sävy hieman valehtelee. 

Jos jotkut kengät on mun näköiset, niin nämä kengät ovat.
Näissä on sitä leikkisyyttä, mikä sopii mun persoonaani.
Maiju
Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Onkohan Minna aatellut sua, kun on tehnyt nää. 😀 On niin sun näköiset, mä en voisi edes pitää näitä, kun nää tuntuisi niin sun kengiltä. 😀

  • 11.1

   sanoo

   Täytyy kannattaa kotimaisia valmistajia. Kun meillä on näin taitavia desingereitä, niin ehdottomasti heidän tuotteitaan kantaa ylpeydellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *