Gluteeniton puolukkapuuro

Halusin vähän vaihtelua aamupuurooni detox-viikolleni. Päätin kaivaa meidän Välipalat – virtaa superfoodista -kirjamme esiin. Vaikka kyseessä olisi oma resepti, niin silti pitää etsiä se ohje kirjasta, koska ohjeita ei vaan muista ulkoa.

Mulla on ollut jo pitkään taas mielessä, että tekisin tätä gluteenitonta puolukkapuuroa. Tämän helpommaksi ei voi voi puolukkapuuron valmistaminen olla. Muistan kun ensimmäistä kertaa maistoin tätä puuroa ja olin ihan haltioissani, koska en enää keliakiaan sairatuttuani ollut saanut vispipuuroa. Tämä maistui niin hyvältä ja on helppo tehdä.


Gluteeniton puolukkapuuro
1 dl chian siemeniä
3 dl vettä
2 dl puolukoita
3 rkl hunajaa
1 dl kauramaitoa
Laita chian siemenet likoamaan veteen vähintään tunniksi. 
Laita liotettu chia, puolukat, hunaja ja kauramaito 
tehosekoittimeen ja sekoita tasaiseksi.
Puuro on valmis nautittavaksi. 
Itselläni ei ollut hunajaa kotona, joten käytin agavesiirappia puuron makeuttamiseen. 

Tämän helpommaksi ei todellakaan puuron valmistaminen voi olla.
kaikki aineet tehosekoittimeen. 

Puuro on valmis nautittavaksi.
Itse söin kauramaidon kanssa. 
Tuorepuurot on niin parasta. 
Tässä yksi esimerkki, kuinka helppoa on tuorepuuron
valmistaminen.
Maiju
Kommentit
    • 1.1

      sanoo

      Hei ihanuus. Tämä kirja julkaistiin vuosi sitten. Nyt meiltä on tulossa smoothiekirja Hellapoliisin kanssa. Smoothiekirja on tulossa maaliskuussa.

  1. 3

    sanoo

    Tätä täytyy kokeilla ehdottomasti! Minulla on juuri menossa erilaisten puurojen kokeiluviikko, kun en oikein pidä puuroista/ osaa syödä puuroja ja päätin vihdoinkin opetella syömään niitä!

  2. 4

    sanoo

    Voi Maiju ihanan näköistä ja tiedätkö elämäntaparemppa ei ole alkanut ihan niin kuin piti, olen vähän pettynyt itseeni.. Voi möhkäle. Ikävä sua. <3

    • 4.1

      sanoo

      Sen kun muistaa, että yhdellä hairahduksella ei ole merkitystä, vaan suunta eteenpäin. Sua kans <3

  3. 6

    sanoo

    Hyvältä näyttää puuro ja ihania tulppaaneja! Rakastan tulppaaneja <3
    Tuorepuuroja pitäis alkaa kokeilemaan, kiitos vinkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *