Gluteenitonta ja Marimekkoa

Tämä aamu lähti käyntiin nyt todellella hyvin. Päätin testata tumman Gluteeniton Maailman Schnitzer Luomu Canihua gluteenittoman leivän. Sain kolme viikkosa sitten paketin testiin heidän tuotteitaan. Keliakiadiagnoosistani kun on reilut vuosi, niin sen ajan olen ollut täysin ilman ennen niin rakastamaani hapanleipää. Tästä leivästä mulle tuli kyllä niin hyviä fiiliksiä, tuli vähän mieleeni Realin hapanleipä, mutta tämä ei ollut niin kostea kuin Real. Leipä oli ehkä hieman suolainen, mutta muuten niin täydellinen. Olipa ihana syödä melkein ruisleipää reiluun vuoteen.

 
 
Paketissa on 5 viipaletta.  

Hieman vain levitettä ja juustoa päälle ja nautin kahvin kanssa. Voiko aamu paremmin lähteä käyntiin?
Samalla pääsi käyttöön myös mun viikolla hankkimani Marimekon Oiva Kestit  lautanen ja muki. Nämä ovat heinäkuun Stockkan kanta-asiakastarjouksessa. Tuohon lautaseen rakastuin ensisilmäyksellä. Antaa taas vähän positiivista energiaa päivään.

Hyvää sunnuntaipäivää kaikille.
Kyllä se taas tästä lähtee.
Maiju


Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Ihanat voimavärit noissa astioissasi ! Tuo leipä näyttää myös hyvältä, muistuttaa ulkonäöltään Ruis Realia , josta itse tykkään 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Joo vähän muistutti Realia… paitsi, että tämä oli vähän suolasempaa… mutta ihanaa kun ei ole tummia leipiä kauheasti syönyt reiluun vuoteen 😉

 2. 5

  sanoo

  Näyttää tosi hyvältä tuo leipä, itse tykkäisin Ruis Realista, mutta kun ne on niin makeita, ja itse olen enempi suolaisen tai ei ainakaan makean leivän ystävä. Täytyykin käydä tutkimassa leipähyllyjä tarkemmin, alkoi tehdä kamalasti mieli tuommoista jyväleipää 🙂 Astiat on myös huiput, tuollaisia tarvitsisin itsekin omaan aamuuni!

  • 5.1

   sanoo

   Itse voisin kyllä syödä myös makeaa leipää…kaikki siirappiset on mun suosikkejani… Nykyään vaan ei ole enää samanlaisia valikoimia, kuin ennen… kun on tämä keliakia, mutta hyviä leipiä olen onneksi löytänyt tilalle.

 3. 6

  Anonyymi sanoo

  Mistä tätä leipää ja niitä kokooskeksejä, joita oli jäätelön kanssa, myydään??

  • 6.1

   sanoo

   Hyvin varustetut päivittäistavaratalot myyvät. Itse olen näitä katsellut myyn muassa city marketeissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *