Haltialan sillalla poseeraamassa

Välillä on kyllästynyt noihin takapihan poseerauksiin. Sitten pitää ottaa autokuski mukaan ja lähteä muualle kuvaamaan. Eilen illalla töiden jälkeen lähdettiin Haltialan tilan läheisyyteen. Nykyään ei kauheasti enää haittaa edes se, että ohikulkijat saattavat katsella, että mitäs nuo tuossa kuvailevat.

Maanantaina oli sellainen päivä, että oli vielä ihan pakko laittaa keltaista päälle. Kai se on niin, että mun ei ole pakko luopua värien käytöstä, vaikka kuinka tulee syksy. Mä haluan edelleenkin pukeutua väreihin. Saanhan mä?

Hame ja laukku on Desigualin mallistoa.
Kuvat on otettu Olypuksen uudella kamerallani. Kyllä mä olen ihan lovena tuohon kameraan. 
Maiju 

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  D:) – sitten on kyllä maailmankirjat sekaisin, jos sinulla ei värejä näkisi! Ja kun sinulle vielä sopivat kaikki värit – tuo keltainenkin on vallan ihastuttava. Aurinko;)

 2. 4

  Anonyymi sanoo

  Hienoa värinkäyttöä jälleen. Käytä sinä vaan edelleen värejä.
  Lillan

 3. 6

  sanoo

  Älä missään nimessä lopeta värienkäyttöä & ja keltainenhan on niii-in ihanan piristävä väri! Menenkin heti hakemaan mun keltaisen helmet kaulaan : )

  • 7.1

   sanoo

   Niin jos yhtenä päivän joskus harvoin pidän vain mustaa… No enhän mä voi luopua… Värithän on se mun juttuni 😉

 4. 8

  Tarja M sanoo

  Aivan ihanaa, kun käytät värejä ja vielä enemmän niitä värejä kaipaa, jos ilma on sateinen ja synkkä… arjen väripilkkuja!

  • 8.1

   sanoo

   Näinhän se Tarja on… eli lupaan tuoda väriä teidän ja muidenkin kanssaihmisten elämään jatkossakin. Siitäkin huolimatta, että muut alkavat pukeutua maanläheisempiin väreihin.

 5. 9

  sanoo

  Talvella voi käyttää pastelleja ja kesällä kultaa jos haluaa, huitsiin pukeutumissäännöt =). Mä olen jo luopunut toivosta saada perheen toisesta aikuisesta kuvaajan -tai ottaahan se yhden kuvan, kun on sitä mieltä, että kyllä se yksi riittää, kaksi on jo hifistelyä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *