Hämmennetty soppakin välistä vähän väsyttää

Tämä viikko on ollut kaiken kaikkiaan aika rankka. Rankkuutta varmaan lisäsi se, että viime viikonloppu meni siivotessa askartelutarvikkeita ja hinnoitellessa niitä huomista askartelukirppistä varten. On siis jäänyt täysin lepopäivät väliin. Tämä viikonloppu jatketaan samalla teemalla ja huomenna eli sunnuntaina sitten kirppistellään Kontulassa. Kirppistapahtumasta kirjoittelin aiemmin ja siitä löytyy lisätietoa täältä. Vähän voimia vei myös eräänlainen somekohu, jonka onnistuin aiheutttamaan facebook-statuksellani. Tulipa koettua se, että kuinka status lähtee jakoon ja miten sitä jaettiin. Tämä aiheutti kaikenlaista lisäsäpinää elämään ja viestittelyä ja vastaamista vähän sinne ja tänne. Nyt tilanne on onneksi rauhoittunut. Energiaahan kuluu sitten kaiken tällaisen ylimääräisen sopan hämmentämisen kanssa. Tosin tähän voi aina sanoa, että itsehän soppasi hämmensit.

Tiistaina kaivelin vaatekaapin kätköistäni KappAhlista reilu vuosi sitten ostamani bomber-takki. Vaikka takki on musta, niin silti siinä on jotekin väriä ja asennetta.

Vanhakin takki sai taas positiivisia kommentteja. 

Takin sinisistä kukista sain idean yhdistää tämän sinisen korun takin kanssa. 
Työpäivän jälkeen mentiin katsomaan Äkkilähtö leffaa Tennispalatsiin.
Leffan huumori osui ja uppos meikäläiseen. 

Leffa oli hyvä tapa nollata vähän päätään. 
Maiju
Kommentit
  • 2.1

   sanoo

   Todellakin ja mieti, että mitä me saaatiinkaan aikaan. Ensi viikolla me NIIN jatketaan… jei, jei

  • 3.1

   sanoo

   Niinpä. Varmaan aika moni sen bongasi. Mun facen sivujen kautta jakoja oli 650 ja Hesarin linkkiä jaettiin ainkain 1600 kertaa ym. ym. Voit vaan kuvitella, että mitä se sitten aiheutti niin kuin sellaista mitä ei näkynyt ulospäin 😉

 1. 5

  sanoo

  Kyllähän tuollainen soppa väsyttää, kun sulla on aina kaikkea muutakin. Onneksi jaksat nostaa asioita esille ja antaa tietoa ja olla koko ajan positiivinen. Nostan hattua sinulle! Taas mulla on syy olla mörökölli, että maailmassa tasapaino säilyy 😉 Ihanaa viikonlopun jatkoa ja hyviä kauppoja huomenna! Mulle on taas liian pitkä matka….

  • 8.1

   sanoo

   Itse asiassa jo yli kuukausi sitten. On aika paljon jo haalistunut väri. Ihana kun tulit käymään 🙂

 2. 9

  sanoo

  Ihana asu. Mä olen oottanut kielipitkällä lähikuvia tänne sun uusista kynsistä, kun näin niistä vilauksia youtubessa. Koska vihreä. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *