Harley Davidson Trike testissä

Viime vuosina on tullut tavaksi käydä myös MP-messuilla hengailemassa. Syy siihen miksi ne nykyään kiinnostaa on tietenkin se, kun mies hankki oman Harrikan kolme vuotta sitten. Sen jälkeen on messutkin kiinnostaneet eri tavalla. Itseäni kiinnostaa messuilla etenkin asut ja asusteet. Kuitenkin tykkään katsella myös mageita pyöriä ja niitähän messuilla myös oli joka lähtöön.

MP messut 2017 - 1

Messuilta löytyy asujakin myös perheen pienimmille ja vielä ihan oikeassa sävyssäkin.

MP messut 2017 - 1 (1) MP messut 2017 - 1 (2)

Messuilta löytyy varmasti jokaiselle oman tyylinen kypärä. Hyvin näyttäviä kypäriä olisi ollut tarjolla. Tällä kertaa tyydyin vain kuvaamaan ja muutamaa sovitin ihan vaan mielenkiinnosta. Kuitenkaan ei tällä kertaa ollut itselleni tarvetta.

MP messut 2017 - 1 (8)

Täytyy sanoa, että jos haluaisi yksilöllisen kypärän, niin varmasti messut olisi oiva tapa sellainen hankkia.

MP messut 2017 - 1 (6)

Mun oli pakko kuitenkin kokeilla tätä kimaltavaa pinkkiä pottamallista kypärää. En kuitenkaan ajatellut vaihtaa mun HD-kypärääni uuteen.

MP messut 2017 - 1 (7)

Käytiin HD-osastolla oli näytillä Harley Davidson Trike -pyörä. Tämä kolmipyöräinen malli kiinnosti kovasti. Ajattelin, että jos lottovoitto tulee, niin sitten tällainen voidaan hankkia. Nyt tyydyttiin vain ihastelemaan. Hinta toimituskuluineen taisi olla siinä 40.000 pintaan.

MP messut 2017 - 1 (9)

Minäkin päätin ”koeajaa” tämän pyörän.

MP messut 2017 - 1 (10)

Nämä messut varmasti herättävät monissa miehissä (ja ehkä myös naisissakin) pyöräkuumeen. Oli jännä huomata, että messuvieraiden ikähaarukka oli hyvin laaja.

MP messut 2017 - 1 (3)

MP messut 2017 - 1 (15) MP messut 2017 - 1 (16) MP messut 2017 - 1 (5)

Messuilla oli mukana myös maalareita, joiden käsissä esimerkiksi tylsäkin kypärä muuntuu upeaksi. Oli mukava seurata heidän kädentaitojaan.

MP messut 2017 - 1 (14)

Iloksemme huomasimme, että Remu & Hurriganes oli myös mukana messuilla. Hieman oli vaisumpaa esitys kuin ennen vanhaan. Kuitenkin maestro jaksoi vähän kapulaa heilutella.

MP messut 2017 - 1 (12)

Tuntuu, että en ole koskaan ennen ollut tällaisessa tungoksessa messuilla. Väkeä oli kuin pipoa. Tämä kuva oli ala-aulasta kuvattu. Edes kauneusmessuilla ei tällaista väenpaljoutta ole ollut.

MP messut 2017 - 1 (20) MP messut 2017 - 1 (18)

Eräällä osastolla olisi päässyt tekemään tuttavuutta myös kuningatar-pytonin kanssa. Minä olin aika mamis, koska en vaan  uskaltanut käärmeen kanssa samaan kuvaan.

MP messut 2017 - 1 (4)

Messuilta ei siis tarttunut matkaan kypärää, mutta hattu oli pakko ostaa, koska tämä oli niin hauska. Minähän tunnetusti tykkään hauskoista hatuista.

MP messut 2017 - 1 (13)

Tällä kertaa ei siis matkaan tarttunut uutta prätkää eikä edes prätkävarusteita. Kuitenkin oli kiva pyörähtää messuilla ja katsastaa kevään uutuuksia.

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mä olin eilen siinä radan toisella puolella ihailemassa vähän erilaisempia hevosvoimia 😀 Junassa kyllä kulki meidän äitien ja heppatyttöjen lisäksi aika selkeästi myös prätkätyyppejä. Kuinkahan monessa perheessä yhdistettiin nämä kaksi tapahtumaa..

 2. 2

  sanoo

  Lauantain tungos on aika jäätävä. Perjantainakin porukkaa oli ihan sopivasti, mutta vielä mahtui kävelemään. Taitaa sunnuntain aamupäivä olla mp-messuilla se vähäväkisin 😉 Mä olen ajatellut, että sitten kun ei tasapaino enää riitä pyörää pystyssä pitämään, täytyy siirtyä trikeen 🙂

  • 2.1

   sanoo

   Todellakin oli. Kauneusmessutkin jää kyllä ihan toiseksi, vaikka olen aina pitänyt, että siellä on tungosta. Trike oli kyllä aika magee.

 3. 3

  Ansku sanoo

  Voi olisipa ollut kiva päästä messuille. Flunssa vaivaa sen verran vielä etten uskaltanut lähteä. Olen ollut viitisen vuotta ”vyöruusuna” ja sen kautta tutustunut uuteen maailmaan. Odotan kovasti kevättä ja kesää että päästään taas reissuille. Itse en ole uskaltanut pyörää ajaa mutta toi kolmipyöräinen vois olla mulle hyvä😀

  • 3.1

   sanoo

   Ihana harrastus. Tykkään kanssa ihailla kyydissä ja haistella luonnontuoksuja. En minäkään siis itse aja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *