Harmaa on syksyn väri myös kynsissä

Olen syksyn aikana ostanut aika paljon harmaan värisiä vaatteita. Varmaan juuri siitä syystä mulle tuli tunne, että kun käyn kynsihuollossa, niin kynsien väriksi tulee sitten harmaa. Siitä se ajatus sitten lähti.

Olin viikolla taas Janan luona kynsihuollossa. Esitin kainon toiveeni väristä. Muuten annoin taas Janalle vapaat kädet. Siinä on sitten oma jännityksensä, että millaiset kynnet mä sitten saankaan.
Luotan kuitenkin aina Janaan ja lopputulos on aina hyvä. Kynsihuoltopaikkani on siis Beauty Artist Studio ja tekijä Jana Banar.

 Kynsihuollossa tehtiin pieni videokin. Videon lopulla näkyy livenä sitten tuo
lopputulos.

Ilo on saada kauniit kynnet. 
Kynnet toteutettu yhteistyössä Beauty Artist Studio
Maiju
Kommentit
 1. 6

  sanoo

  Kauniit kynnet 🙂

  Olen vasta aloittanut harrastusmielessä tekemään geelikynsiä sekä tipeillä, että ilman tippejä. Ensi kuussa olen menossa ensimmäiseen koulutukseen, vaikka tämä on vain harrastus tällä hetkellä minulle.

  Lakkoja + muita tarvittavia välineitä on kasautunut niin, että kaikki eivät mahdu edes kynsimuotoilijan laukkuun. Uuni, kynsipora, geelit, koristeet, glitterit yms.

  Jos jotakuta kiinnostaa seurata keski-ikäisen naisen matkaa geelikynsien ihmeellisessä maailmassa, niin blogistani löytyy lisää tietoa 🙂

  Kiitos jos käyt lukemassa 🙂

 2. 11

  sanoo

  Kauniit!!! Hih, olisipa törmätty Janan luona. Minäkin kävin hänen luonaan viime viikolla laittamassa kynnet kuosiin. Hän on niin taitava ja mukava.

 3. 12

  sanoo

  Upeat! En heti olisi uskonut, että harmaa näyttää noin hyvältä kynsissä 🙂

  Katselin muuten eilen kirjaasi Suomalaisessa kirjakaupassa. Se oli täynnä toinen toistaan kivempia juttuja. Sinä olet taitava <3

  • 12.1

   sanoo

   Eikö näytäkin ihanilta. Mitäköhän kirjaa olet katsonut. Mulla on kolme kirjaa. Kaksi askartelukirjaa ja sitten on tämä meidän välipalakirja. 🙂

  • 12.3

   sanoo

   Sitten seuraavana ilmestyi Paperista joulun taikaa ja sitten oli tuo Välipalat – virtaa superfoodeista (yhdessä Hanna Sumarin, Aino Mäkelän ja Monna Pursiainen)… Vuodenvaihteen jälkeen sitten varmaan taas jotain muuta 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *