Härskit kumisaappaat

Olen aika huoleton välillä, enkä jaksa stressata kauheasti pienistä asioista. Pieniä asioita on muun muassa se, että millainen ilma on tänään tai millainen se on huomenna. Aamulla töihin lähtiessäni katson ikkunasta ulos ja se riittää. Näin tein myös tämän viikon keskiviikkona. Olin kyllä kuullut, että jotkut puhuivat myrskystä, mutta en ollut jaksanut kauheasti miettiä, että milloin se myrsky on tulossa. Ajattelin, että kyllähän sen sitten näkee, kun se tulee. Vedin kesävaatteet niskaan ja sitten vaan menoksi. Ei tietenkään puhettakaan, että olisin ottanut sateenvarjon mukaani.

Kaikki meni todella hyvin siihen saakka, kunnes pääsin lähelle työpaikkaani. Huomasin bussin ikkunasta, että vettä tulee kaatamalla. Miten voi tunnissa muuttuakin tuo ilma ajattelin. Kangaskengissä on muuten tosi kiva kävellä kaatosateessa. Koitin ajatella positiivisesti, että kohta olen työpaikalla ja siellä on lämmintä.

No pääsin työpaikalle ja mietin, että miten selviän iltapäivällä töistä, jos se myrsky nyt sitten tulee? Tässä vaiheessa olin onnellisesti töissä ja vaihtanut kuivat vaatteet kastuneiden tilalle.

Mietin sitten, että josko laittaisin miehelle viestiä, että ”hei et viitsisi tuoda mulle Nokian lyhyet kumisaappaat ja sadeviitan”. Ihana mieheni lupasi tuoda. Hän toi mulle Nokian saappaiden tilalle punaiset saappaat, jotka olen haudannut vaatekaapin viimeiseen nurkkaan. Miksi näin olen tehnyt? No siksi, että pari kertaa näitä punaisia saappaita pitäessäni olen saanut kommenttia, että vain tietyn tyyppiset naiset pitävät tuollaisia punaisia kumisaappaita. Noiden kommenttien jälkeen en enää pystynyt laittamaan saappaita jalkaani, vaan aina näin mielessäni kumisaapasfetissit tuijottamassa saappaitani. Työkaverit ovat tienneet suhteeni näihin saappaisiin, sillä olemme näitä saappaita miljoona kertaa nauraneet.  Kun vedin saappaat jalkaani, niin me naurettiin vedet silmissä. Tajusin, että ei tule todellakaan mitään, en voi laittaa saappaita yleiselle paikalle. Mä en vaan voi.

kumisaappaat - 1

Koitin joskus käyttää saappaita niin, että taitoin saappaiden reunat parin taitoksen verran, mutta ei, ne näytti niin pornoilta aina vaan.

kumisaappaat - 1 (1)

Naureskeltiin työkavereiden kanssa, että mitä näille saappaille voisi tehdä? En vaan voinut mitenkään ajatella, että laittaisin niitä enää jalkaani. Päätin hakea Fiskarsin sakset ja leikata varsista 30 senttiä pois ja kääntää varret vielä kaksin kerroin. Saappaista tuli todella hyvät. Aloimme myös miettimään uusiokäyttöä saappaista leikatuille reunuksille ja keksimme tuhat tapaa käyttää saappaiden reunuksia kierrätysmateriaalina. Niistähän saisi, vaikka kivoja korvakoruja.

kumisaappaat - 1 (2)

Kukaan ei enää voi sanoa saappaista mitään säädytöntä. Näillä kelpaa liikkua kaupungilla ja kelpaa käyttää myös mökkimaastossa.

kumisaappaat - 1 (3)

Miehelleni en tietenkään kertonut, että saappaat olivat väärät, koska hän kuitenkin kiltisti tuli ne mulle tuomaan. Pyrin välttämään asioita, jotka loukkaavat toista ihmistä, jonka tarkoitus on ollut toimia oikein.  Täytyy sanoa, että näillä saatiin taas hyvät naurut ja työhyvinvoinnistakin tuli huolehdittua. Mietin juuri, että pitäisiköhän sittenkin alkaa seuraamaan säätiedotuksia?

Maiju

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Eikä sun kanssa… eihän noissa ollut mitään vikaa! Mutta kiitos naurusta, juur olin hirveen huolissani kuopuksen kirjallisista ku ei mitään ilmota (läpi meni) – sydän pomppii vieläkin jännityksestä (hän siis ois ollut tosi kiukkunen, jos ei ois läpäissyt) 😉
  – Tämä ihana postaus ja sinä nauruinesi saitte mut taas rentoutumaan 😀

  Iloista viikonloppua Maiju <3

 2. 2

  sanoo

  No mutta murunen, mullakin on nimenomaan punaiset kumpparit, milloin lähdetään punaisissa kumppareiss kaupungille? Heh et ole yksin ja mähän rakastan omia punaisia kumppareita, kurjaa että ”pervot” meni sen ilon sulta pilaamaan. <3

  • 2.1

   sanoo

   Niinpä… ilo pilataan 😉 No mennään kuule vaan juttelemaan vähän kumisaapasjutuista. Voidaan samalla jutella, vaikka sukkahousuistakin 😉

 3. 3

  sanoo

  Se on ollut varmaan ennen operointia tuo saappaiden slimmimalli joka on saanut ajatukset ihmisiltä lentämään. 😀 Nyt ne on ihanan pirtsakat väriläiskät. <3

  • 3.1

   sanoo

   Siitähän se johtuu ja myös siitä, että menee himpun yli polven 😉 Nyt ne kuitenkin on ihan kivat 😉

 4. 4

  sanoo

  Mun mielestä noi oli tosi mageet pitkävartisinakin, mut enemmän sua lyhyinä. Joutopaloista tekisin säänkestävän ruukun 🙂
  Kivaa viikonloppua <3

 5. 6

  Ullis sanoo

  Yllättävää,että mietit mitä muut ajattelee sun kumisaappaista…mitä sillä on väliä jos itse tykkää!!!

  • 6.1

   sanoo

   Todellakin se oli itsellenikin vähän yllättävää, koska toitotan aina, että pitää kuunnella vain itseään. Nyt meni oman pään sisään se sadomasokismi. 😂

 6. 7

  Mirja Salmela sanoo

  Hei!!!

  Yleensä vain huonon itsetunnon omaavat miettivät,mitä muut ajattelevat pukeutumisesta tms.Hyvän itsetunnon omaavia ei vaivaa muiden mielipiteet.Olipa kyse sitten pukeutumisesta yleensä tai kumisaappaista!
  Oletko muuten ajatellut;että miehesi olisi kumisaapasfetisisti ja olisi halunnut sinun käyttävän niitä punaisia kumisaappaita.Ei vain ole missään vaiheessa uskaltanut siitä sinulle sanoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *