Hassuja hattuja

Monesti on ollut mielessä, että pitäisi tehdä hattupostaus eli esitellä mun eläinhattujani. Kaikkia en nyt tähän hätään onnistunut löytämään, mutta ainakin osa pääsee nyt ilahduttamaan teitä.

Tänään kävelin kuntosalilta kotiin ja ihmettelin kun ensimmäinen vastaantulija hymyili mulle leveästi ja mä hymyilin takaisin. Sitten muistin, että se oli tämä mun hattuni, joka sai vastaantulijan hymyilemään. Hyvä on siis jos tällaisilla pienillä asioilla saadaan se hymy muidenkin kasvoille.

Nyt pitääkin alkaa miettimään, että  mihin ”talvikätköihin” on mun muut hatut jääneetkään.

Tämän hatunhan ostin Helsingin ELMA-messuilta marraskuussa. Nyt ei näytä enää pinkkinä tätä löytyvän, mutta muutama muu väri kylläkin. Ostospakkana oli Wannabe

Tämän mulle toi kaksi vuotta sitten ihanainen siskon tyttöni Lontoosta. Tämä jos mikä ilahduttaa kanssakulkijoita.

Tämän ostin muutama vuosi sitten Naistenmessuilta. Raitsikkapysäkillä oli noin 5-vuotiaalla tytöllä ja minulla samanlaiset hatut päässä. 

Tämä oli mun Rovaniemen tuliainen tältä syksyltä. 

Olisi mulla ollut vielä muutama eläinhattu siis jossain, mutta missä. Etsintä alkakoon.
Tänän vuonna ei ole kauheasti näille paksummille hatuille ollut käyttöä, mutta vielä on toiveita, että sellaisiakin ilmoja tulisi.
Maiju
Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Ihania =) Mä itse en osaa hattuja päähäni laittaa, mutta tytöille ostin moniakin söpöjä ja hassuja hattuja, kun olivat pienempiä. Nythän noille ei kelpaa enää kuin tietyn malliset ja väriset tylsät pipot 😉

  • 4.1

   sanoo

   Minäkään en vuosiin käyttänyt ollenkaan hattuja.Nykyään sitten kaivan kylmällä ilmalla ja lenkille hatun mielelläni päähän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *