Heittäytymistä vapaa-ajalle ja vähän rennommissa vaatteissa

Nyt olen näköjään päässyt sitten heittämään vapaalle ihan kunnolla. Oltiin jokunen päivä mökillä ja kun sinne mentiin prätkällä, niin mukaan ei sitten auttanut pakata kuin ihan tarpeelliset vaatteet ja varusteet. Kun olin pakannut mun vaatteeni, niin mieheni kysyi, että missä sun loput vaatteet on? Sanoin, että tässä ihan oikeasti on kaikki mitä mökille otan muaan. Pakkasin mukaan vaan ihan perussettiä muutaman t-paidan ja alusvaatteet. Sitten luotin siihen, että mökin kaapista löytyy jotain ”vanhoja” sinne kannettuja vaatteita ja sitten löytyikin. Kun sitten mökiltä johonkin liikuttiin, niin ei ollut vaihtoehtoja, kuin heittää ajokamat päälle, joten samahan se sitten on, että miten sitä lomalla liikkuu.

Nyt kun tultiin taas kaupunkiin, niin osasi heittää sitten jo vähän rennompiin asuihin myös kotona. Mulla on välillä vähän vaikea pukeutua vapaa-ajalla, kun jotenkin mulla ei ole erikseen työ- ja vapaa-ajanvaatteita. Sitten kun vielä mun kesävaatteet on edelleenkin siellä ”talvivaatesäilössä”, kohta mä taas totean, että eihän niitä kannata edes esille enää kaivaakaan.

Aamulla siis kun lähdettiin kaupoille ja äidin kuljetushommiin, niin kaapista kaivoin tällaiset löysät vapaa-ajanhousut, t-paidan ja siihen päälle tällaisen kevyen neuleen. Sitten arskat silmille ja menoksi.

Harmi kun ei taida näkyä kun heitin vähän pinkkiä sävyä mustan joukkoon.
Oli pakko tehdä jotain räväkkää, mutta se ei sitten onnistunut niin hyvin,
kun värisävy oli vähän hailakkaa. Ehkä pitää lisätä vähän vaikutusaikaa.  

Kotiin tultuani tein pientä välpalaa itselleni ja menin takapihalle nauttimaan marjoja kera eilen tulleen Hyvä terveys lehden. Mikäs sitä on ollessa, kun on loma ja ihanan lämmin.  
Ihania kesäpäiviä kaikille. 
Mä taidan lähteä treffaamaan kaveria stadiin.
Maiju 

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Kiva toi musta pusero, kun siinä on nuo pitsit tms., jotka luo sellaisen revityn vaikutelman ainakin näin kuvissa. Mökille tullessa viikonloppuna oli Ruovedellä tauolla parinkymmenen prätkän Harrikkaporukka (meidän ikäisiä). Yritin kovasti bongata sinua sieltä joukosta, mutta et tainnut olla mukana. Hyvää loman jatkoa!

  • 2.1

   sanoo

   Se on tämä mun pitsihulluuteni sellaista, että pitsiä siellä ja pitsiä täällä… jopa taas näissä arkiasuissakin 😉 Joo ei oltu Ruovedellä ;)) Harrikkatyypit on muuten usein meidän ikäisiä tai voi olla vanhempiakin 😉

 2. 4

  Anonyymi sanoo

  Olet kyllä niin ihanan freshin oloinen, loma tehnyt selkeästi sulle hyvää. Hyvää loman jatkoa. Lillan

  • 4.1

   sanoo

   Kiitos Lillan, kyllä loma on tehnyt hyvää ja kohta alkaa olemaan taas virtaa kuin pienessä kylässä. Ihana loma tähän mennessä ja olen saanut jo koettua niin ihania asioita.

 3. 5

  sanoo

  Kylä sitä vähälläkin pärjää jos on pakko pärjätä 🙂 Minä puolestani oikein odotan, että voin heittää vapaammalle ja jättää bleikat ja työvaattteet kaappiin huilaamaan.

  • 5.1

   sanoo

   Kyllä sä kohta pääset lomalle ja lataamaan akkuja. Se tunne kun loma on edessä on niin mahtava. Jaksaa, jaksaa.

 4. 8

  sanoo

  Pakkaaminen on tosi hankalaa ja varsinkin jos pitää pakata niukasti. Pakkaan itse aina reilusti kaikkea mukaan että jos sitten kuitenkin tarvisinkin tota tai tota jne 😀

  • 8.1

   sanoo

   Minä olen kanssa yleensä sellainen varmuuden vuoksi pakkaaja. Pakkaan esimerkiksi puolen vuoden lukemattomat lehdet usein mökille ja sitten kannan ne takaisin edelleen lukemattomana 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *