Helmiä ja timantteja kynsissä

Viime viikolla oli taas kynsihuoltopäiväni. Kun kynsihuolto on noin joka 4. viikko ja usein tulee ikään kuin yllättäen, niin aina en ehdi etukäteen miettimään, että mitä sitä milloinkin haluaisi kynsilleen tehtävän.

Välistä mulla on mielessä valmis teema, joka saattaa muotoutua jonkun tulevan tapahtuman tai juhlapyhän ympärille. Nyt menin kynsihuoltoon väsyneenä ja vieläkin valmiina toipumaan viime viikkojen väsymyksestä. Ei siis minkäänlaista ajatusta, että mitä mä haluan.

Usein helpottaa Janaa, kun olisi joku väri tai teema valmiina. Nyt ei ollut. Siinä sitten mietittiin yhdessä, että mitä ”me” nyt tehtäisiin. Jostain mä sitten sain päähäni, että mä haluan punaiset kynnet ja kimallusta. Siitähän se ajatus sitten taas lähti.

Iloisena katselin kun Jana alkoi valitsemaan tarvikkeita pöydälle. Mä tajusin, että mä saan helmiä kynsiin ja mä saan timantteja. Eikä mitä tahansa timantteja vaan swarovskin timantteja. Niissähän on se paras kimallus. Kyllä Swarovskin timantit vaan erottaa muovisista edukseen.

Tällaiset niistä sitten tulivat:

Kaikissa muissa kynsissä on kimaltavaa geeliä, paitsi nimettömässä. 

Minähän rakastan koruissakin helmiä ja timantteja, miksi en siis kynsissäkin?
Punaiset kynnet on aina ajankohtaiset ja punainen puhuttelee aina.

Kynnet on tehty yhteistyössä BeArt Studio Jana Banarin kanssa.
Beauty Artist Studio sijaitsee Tapiolassa, Espoossa. 
BeArt Studiolla on myös kampaamopalveluita saman katon alla. 
Maiju
Kommentit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *