Helsingin saaristossa risteilyllä

Perjantaina olin työkavereiden kanssa viettämässä virkistyspäivää. Lähdimme saaristolounasristeilyille Ihalinesin aluksella kohti Itä-Helsingin saaristoa. Laivalla nautimme lounaan ja ihailimme maisemia. Perjantai taisi olla viikon ainoa päivä, jolloin oli hieman pilvistä, mutta ei haitannut meitä, sillä oli silti ihan lämmin ilma.

Alukseen pääsi kello 11.00 ja pääsimme suoraan lounaspöytään.  Alus lähti liikkeelle klo 11.30.

Lounaan jälkeen menimme yläkannelle ihailemaan maisemia.

Laivan lipuessa takaisin satamaan piti vielä ikuistaa Kauppatori mereltä käsin. Muuten ei tullut otettua kauheasti kuvia merellä, muuta kuin työkavereista, mutta niitä ei viitsi esitellä täällä blogissa.

Oltiin sovittu treffit miehen kanssa kauppatorille, josta sitten lähdimme taas jatkamaan omaa lomaamme. Päivän asukuva otettiin Esplanadin puistossa.  Aika rennoissa vaatteissa siis virkistyspäivää vietettiin.

Maiju
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ihania nuo lounasristeilyt, "entisessä elämässä" oltiin usein työporukan kanssa Doriksella risteilyllä. Kiva asu taas.

 2. 2

  sanoo

  Helsinki mereltäpäin on todella kaunis! Pirteä asu sinulla ollut päällä 🙂 Mukavaa lomanjatkoa!

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos. Neuletakissa oli vaan sellainen väärä pituus ongelma. Mun toinen valkoinen neuletakki oli kadoksissa, joten jouduin tyytymään tähän 😉

 3. 4

  Tarja M sanoo

  Raikas kokonaisuus. Kaunis tuo neuletakki. Itselläni viime aikoina usein päällä vähän samantyylinen, 3/4 hihoilla.

 4. 5

  sanoo

  Kaunis asu – kiva farkkuhame! Näin muuten tässä joku päivä sitten junasta, kun jäit Malmilla (muistaakseni vai oliko Puistolan asemalla) pois junasta 🙂 Nuo lounas-/päivällisristeilyt ovat kivoja – oltiin viime juhannuksena Kaunissaaressa sellaisella.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *