Hempeät koruöverit

Minun rakkauteni koruihin näkyy usein asusteissani. Jonain aamuna on vain sellainen tunne, että tahdon asustaa asuni tuolla ja tuolla korulla. Sitten ei auta muu kuin ottaa ne mollemmat koristamaan asua. Näin kävi tuonakin viime viikkoisena päivänä. Halusin tuon lyhyen helmikaulakorun kaulaani. Kuitenkin sitten myös tuo pidempi koru mua huuteli.

Koruöveripäiväksihän se sitten meni. Jos molemmat koru sopivat toisiinsa, niin silloin suon itselleni tällaisen överipäivän.

Välistä en muista ihan kaikkia vaatteitani ja jotkut vaatteet hautautuvat kaapissani muiden vaatteiden alle, joten olin ilahtunut löytäessäni vaatekaapitani tämän viime keväänä Tukholmasta ostamani puseron. Onko muilla vaatekaappeja, jotka syövät teidän vaatteita?

Jännä juttu tuo musta neuletakki, jollain tavoin se rauhoittaa tätä puseroa, mutta se myös syö puseron väriä. Kumpiko sitten lienee parempi yhdistelmä. 
 
Pari päivää enää I love me messuihin. 
Nyt pitäisi alkaa kaivelemaan vaatekaapista jotain päälle pantavaa.
Löytyisköhän sieltä muita kaapin syömiä puseroita?
Hauskaa keskiviikkoa kaikille.
Maiju 

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Kaunis asu ja pääasia, että korut sopii yhteen:)
  Minulla on pari kesää sitten tehty Ikean vaatejärjestelmä, jossa kaikki on suht näkyvillä, mutta kyllä sinne piiloon joku raukkaparka varmasti ajoittain jää:)

  • 2.1

   sanoo

   Kiitos. Niin minunkin mielestäni, ei väliä sillä, että montako korua, kunhan vaan sopivat yhteen. Kuulostaa hyvältä toi sun vaatejärjestelmä. Mä en vaan tiedä, että sopisiko mun vaatteet mihinkään järjestelmään 😉

  • 3.1

   sanoo

   Kiitos Outi. Vähän vaalea väri mun tavanomaisiin, mutta ihan hyvä väri ja todellakin tuo väriä kasvoille.

  • 6.1

   sanoo

   Sama juttu, itsekin tykkään ilman neuletakkia. Työpaikan ilmastoinnin takia usein pitää töissä käyttää neuleita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *