Hietsun kirpparikierros ja kilometritehtailua

Eilen vietimme rentoa kirpparikierros ja kilometritehdas päivää. Ajatuksena oli, että lähdemme sunnuntaikävelylle Marin kanssa. Kesällä Hietsun kirppari on NIIN paras paikka. Tämä olikin eka kerta kirppiskiertelyä tänä kesänä Hietsussa.

Etenimme hitaasti. Meillä ei ollut kiire mihinkään. Välistä alkoi sataa vettäkin, mutta päädyimme käymään siinä välissä syömässä Chicosissa. Sade ei siis haitannut meitä yhtään.

 
Kirpparilla on kiva katsella. Itse kiinnitän aina huomion väreihin, 
mikä ei siis ole mitenkään yllättävää.

Marille tarttui matkaan kivat helmet. Sopivat hyvin mustan mekon kanssa. 

Tässä olisi ollut väriä, mutta kokoa ei ollut.

Matkaan tarttui pari huivia ja pusero ja jotain muuta pientä. 
Kirppistelyn jälkeen lähdimme kävelemään Kaivopuiston suuntaan ja suuntana Kauppatori. 
Hitaasti ja maisemista nauttien. 
  
Piti oikein käydä kokeilemassa, että miltä tuntuu maata sileällä kalliolla.
Tähän olisi voinut jäädä unelmoimaan. Sulkea silmänsä ja kuunnella aaltojen ääntä.
Kävelimme reippaasti Kauppatorille saakka.
Siellä bongasin tämän vanhan ratikan. Tämän kesän tavoitteena on jossain 
vaiheessa käydä kierros tällä ratikalla. 
Ennen kävelyreissua oli Garmin Vivovit mittarissa lukemat 2242 askelta. 

Kävelyreissun jälkeen oli askelten määrä 13.909 askelta.
Päivän askeleet siis olivat tuossa vaiheessa ylitetty jo melkein 4.000 askeleella. 
Kilometerejä oli tullut 7,5 kilometriä eli tuossa vaiheessa oli jo 9,72 kilometriä mittarissa.
Opetus on se, että liikuntaa voi saada ihan huomaamattaan ja näin rennoissa merkeissäkin. 
#Garmin #Vivovit
Maiju  

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hesassa ois paljon kivoja kirppareita! Hietsun kirpparikin näyttää kivalta! Hauskoja kuvia muutenkin ja ihanat helmet löysit!

  • 1.1

   sanoo

   Pitää käydä kyllä useamminkin tuolla hietsussa. Se on NIIN ihana paikka kesällä. Lomalla on ihana haahuilla siellä torilla.

 2. 2

  sanoo

  Hietsun kirppis täytyy kiertää useamman kerran kesässä, sieltä kun on niin kiva tehdä löytöjä. Olen kyllä itsekin huomannut tuon että Hesassa kävellessä kilometrejä tulee ihan huomaamatta 🙂 Mukavaa viikonjakoa!

 3. 3

  sanoo

  Perjantaina lento Helsinkiin ja pe on täysin työvapaa päivä, haluaisin käydä Jh.n kirppareilla. Missö niitä oon ja mielellään silleen että keskustassa majoittuvana ssinne pääsisi kävellen. Ei nimmittäin osata millään muullakaan kulkea.

  • 3.1

   sanoo

   Jos haluat käydä Hietsun kirpputorilla, voit niin tämä on keskustasta kävelymatkan päässä. Tämä sijaitsee Mannerheimintieltä jos kävelee Bulevardia pitkin, niin bulevardin päässä. Googlaa Hietalahden kirpputori tai Hietsun kirppis, niin varmasti löydät osoitteen. Tämä on auki ma-su ja jos ilmat sallivat, niin varmasti on arkisinkin usein paljon myyjiä.

  • 3.2

   sanoo

   Kiitos Maiju, kartta tulostettu ja reitti lähes opeteltu ulkoa. Perjantaina sinne siis. Onko tuolla paljon myyjiä?

  • 3.3

   sanoo

   Yleensä on… Ellei nyt pikku-ukkoja sada taivaalta. Nyt en ole arkisin käynyt tänä kesänä, mutta kyllä siellä yleensä on ollut kesän alusta jo tori täynnä… varsinkin jos ilmat on hyvät. Viikonloppuisin on aina paljon väkeä ja hyvää tavaraa. Viikolla ehkä enemmän vakimyyjiä… ja tavara sitten vähän toisenlaista.

 4. 5

  sanoo

  Hietsussa tekee kyllä löytöjä, itsekin olen suunnitellut meneväni sinne myymään 🙂 tosi kivoja kuvia olet ottanut!

 5. 6

  sanoo

  Mun täytyisi sattua joskus samaan aikaan Helsinkiin, kun on tuollaisia ihania tapahtumia. Kirppiksiltä tekee välillä ihan mielettömän upeita löytöjä.

  • 6.1

   sanoo

   Tämä on kirppari mikä on auki ihan läpi kesän tai tai taitaa olla periaatteessa ainakin ennen oli läpi vuoden. Tosin touko-syyskuu taitaa olla aktiivisimmillaan. joka viikon päivä.

 6. 9

  sanoo

  Liikunta tuolla tavalla huomaamatta on ihan huippua! Tulee huomaamatta niitä askeleita hankittua enemmän kuin uskoisikaan.

 7. 10

  sanoo

  Helsingin kirppikset on kyllä mulla jäänyt tosi vähälle kiertelylle, sen ainaisen parkkipaikan metsätyksen takia, oma auto must, jos täältä periferiasta johonkin haluaa liikkua. Tietty voisi tulla mopolla, jonka saa aina johonkin lykättyä, mutta sitten ei mahtuisi ostokset mukaan 😉

 8. 11

  sanoo

  Ihana vanha ratikka! 😀 Itse en ole ikinä ratikalla matkustanut mutta pitäisi joskus ehdottomasti päästä tuollaisen kyytiin! 😀 Tuollaisella sileällä kalliolla kelpaisi kyllä itsensäkin löhöillä ja unelmoilla aaltojen loiskiessa rantakaliota vasten…ihana mielikuva <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *