Hiukset pois otsalta

Mulla on ollut mielessä varmaan jo vuoden ajatus yhdestä hiustyylistä, joka syntyi Tuulalle ja minulle erään kuvausreissun aikana, kun tuuli vei väkisin hiukset mun otsaltani pois. Katsoimme Tuulan kanssa kuvia ja totesimme, että mulle voisi sopia hiusmalli, missä hiukset on leikattu niin, että otsa näkyy. Se ajatus on sitten kytenyt mielessäni siitä saakka.

Lomareissumme jälkeen oli aika mennä kampaajan käsittelyyn. Paikkana tietenkin jo tutuksi tullut Salon Victoria Pasilassa. Kampaajana tietenkin jo tutuksi tullut Eve. Eve on niin ihana, kun mä menen mitä ihmeellisimpien ideoideni kanssa sinne, niin mä tulen yleensä sitten ulos kampaajalta vielä parempana, kuin osasin edes mielessäni ajatella.

Tällä kertaa siis päädyin pysyttelemään blondina. Ajattelin, että ainakin tämä kesä saa mennä ihan pelkästään tällä vaalealla sävyllä. Katsotaan sitten syksyllä, että mitä taas värin kanssa keksitään. 

Pakko oli tehdä kollaasi siitä, että miten tämä uusi leikkaus syntyi. Näyttää tuolla Evellä olevan vähän ilmeiden kanssa hallittavuusongelmaa. Niin taitaa olla hankala asiakas, kun ei naama pysy hänelläkään peruslukemilla ollenkaan.

Tässä sitten täysin valmis kampaus ja ihan joka kantilta kuvattuna. 

Vähän arvelutti, että miten sitä saa itse ”väännettyä”, mutta leikkaus olikin niin helppo, että ainakin nyt alkuun on hyvin onnistunut.  Kun on oikeat aineet, niin eiköhän ne hiukset taivu.
Hiukset meni ojennukseen näiden hiustuotteiden avulla.
Pyyhekuiviin hiuksiin Loreal suolasuihketta. Kuiviin hiuksiin Loreal hiusgeeliä
Kun hiukset on muotoiltu, niin pitävyyttä varmistelin Id Hairin hiuslakan avulla. 
 

Kiva oli saada vaihtelua hiuksiin.
Täytyy sanoa, että nämä hiukset on kyllä huomattu positiivisesti. 
Maiju
Kommentit
  • 1.1

   sanoo

   Eikö olekin… joo ei haittaa, vaikka Even naama välistä vähän vääntyy poseeraukseen 😉 Pääasia, että sakset pysyvät hyvin kädessä 😉

 1. 9

  sanoo

  Hauskan näköinen pystäri 🙂 sopii sulle ! Tykkäisin itsekin vetää vähän taaksepäin , mut kun on toisella ohimolla vähän harvaa 😉

  • 9.1

   sanoo

   Voisiko sitä leikkauksella häivyttää? Minäkin luulin ennen Eveä, että mulla on hiukset ohentuneet tietystä kohtaa, mutta se olikin sitten vaan leikkaustekninen kysymys 😉

 2. 13

  sanoo

  Mä olin ihan WAUUUUUUUUUUUU, kun näin nää hiukset FB:ssa. Sopii sulle ihan mielettömän hyvin, jotenkin sopii sun nuorekkaaseen olemukseen ihan täydellisesti!

 3. 14

  sanoo

  Wau, uudet hiukset ovat täydelliset. Ja tuo kuvakollaasi on niin hauska. Tämä on just sitä ihanaa sinua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *